IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    Ако си свикнал да комуникираш със жени които търсят големи и дебели сметки ..това е твой проблем ...просто перефразирах Скорпио няколко поста по назад...но и да четеш явно не можеш .....за мен могат да съдят само тези който ме познава ...а те обикновенно не се държат като простаци ...
    Здравей Ефче !
    Хората в този виртуален свят и по точно в този форум са хора с голямо его материалисти и духовно ограничени .
    Свестните хора които помагаха тук отдавна не пишат.
    Надали днес някой от тях е направил и 100-200 лева реално но виж Ги колко са им дълги и дебели - извинявам се.
    Открий се сама намери сама твоя успешна стратегия за търгуване и разчитай и на интуицията си - вие там сте по - добри от нас .
    Успех и има няколко основни правила относно психиката за търгуване - има ги в нета - запознай се !
    Извинявам се от името на мъжете - късмет и здраве от мен !

Коментар

Ако си свикнал да комуникираш със жени които търсят големи и дебели сметки ..това е твой проблем ...просто перефразирах Скорпио няколко поста по назад...но и да четеш явно не можеш .....за мен могат да съдят само тези който ме познава ...а те обикновенно не се държат като простаци ...
      Какво просташко видя в думите ми.......просто подсъзнателно явно ти си простакесата....

Коментар

Ефче, можеше да дадеш мен за пример.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

ef4e, драго ми е че си тук, обаче защо се ядосваш и взимаш на сериозно, несериозни постове
          Тегли им една майна както подобава за здрасти и всичко е наред
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            Голямата и дебела.......сметка....
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Здравейте !
              Мусаки тиквички заливки и ...
              Още забравих къси, дълги и дебели......

Късите и дългите ги познавам но дебелите кои са ?
              Разкошен ден за търговия бе днес .
              Освен Скорпио не прочетох друг пост някой да е отиграл спада днес .
              Поздравления Скорпио !!!
              А моя въпрос е Някой отигра ли нещо от 1,4360 защото не видях такъв пост.
              И втори въпрос къде отива ойрото колеги ако в момента не готвите ??????????????
              Успехи пак ще мина да ми запазите от мусаката !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Тя момичето търгува бре. Може и по-богата от мен да е.
                Тук в началото сме богати, след тва, няма богати, тъй де.....

Коментар

Тя момичето търгува бре. Може и по-богата от мен да е.
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Кое си търси бре Хане ?

Коментар

Сама си го търсиш от свинкя-то....
                      Никой нищо не мери, ама ти така ги виждаш нещата...
                      Кое си търси бре Хане ?

Коментар

И сега какво ?Мерите си сметките коя е по голяма и дебела ли ?
                        Питаш или набелязваш

Успех
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Сама си го търсиш от свинкя-то....
                          Никой нищо не мери, ама ти така ги виждаш нещата...

Коментар

После да не рИвеш че не те Оважават като дама

Коментар

• И сега какво ?Мерите си сметките коя е по голяма и дебела ли ?
                              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                Хъ, днес съм на + 240 пипа засега.,като изпуснах допълнителни 80 за 2 бройки.
                                Ако вчера не бях се врял между шамарите,можеше и да изкарам някоя стинка
                                Като змия съм по вълните
                                Който си го може - си го може ...
                                аз съм на + 14
                                Естествено, ако бях държал сутрешния селл щеше да е доста по-добре ... ама Блумбърг-а понякога ме плаши
                                Buy now, think later !

Коментар

Working...
                                X