IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ФЕД, Плосър: Вероятно таванът за дефицита в САЩ ще се повиши, след като очакванията са за достигане на сегашният в средата на май.

ХММ и какво ще стане
    Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      +1
      ПРИВЕТ ХЕПИ !!!
      Даже требе да и кажеш още
      на девойката , че като се закача
      с топове като ГРЪКОПРАС
      ще получи и отношението дето
      казва , че е получила.
      Та какво друго
      Привет другото - живи и здрави, приготовления за празници и т.н.

Няма ли да минете вече към агнешкото, то свинското свърши
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        113,44 $ до момента
        Мога да пратя на Ефчето цветя , за да изпусне парата малко,но няма да го направя щото грух-грух ще квичи, а пък и съм стиснат
        Туй от 240 пипа ли бре ?
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          113,44 $ до момента
          Мога да пратя на Ефчето цветя , за да изпусне парата малко,но няма да го направя щото грух-грух ще квичи, а пък и съм стиснат
          Няма да кажа, за да не депресирам някоя дама....

Коментар

• Скандална вечер

Предлагам да бутаме еврото надолу щото ме дразни

ПП: Прилагам егоцентричен анализ на пазара
            Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
              Ооопс, девойче, по-спокойно. Аз съм тук от години и с леки изключения (които вече ги няма) такова отношение не е имало. Като ти гледам постовете, май сама си го просиш. Хич даже не се и извинявам за забележката.

Привет на останалите
              Здравей Хепи !

Хей и теб преди години някои Еготата те хапеха тук и го помня много добре и някои фрази помня !
              Ефирна вечер и успех в начинанията ти !

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                Защото като усетите жена ,първо си мислите колко е тъпа ..второ как да я прекарам и накрая като ви влиза в тона и се прави на шматка за да има за каквов да говори с вас се оказва че даже си позволявате да си правите гаргара ......
                Ефче, зарежи ги тези феминистки разбирания. Едва ли някой днес смята жените за по-глупави от мъжете. ( Ако е така то той самият е глупак ). Не вярвам някой някого да иска да прекара тук във форума, защото доста би се озорил. И плътски и духовно. А съгласен съм с Тонито, че много от търговците са егоцентрични ( може би и аз съм в това число ), но все пак човек сам избира, дори и в нета, с кого да комуникира и с кого не. Не знам на колко от нас портфейлите са им дебели, а и не ме интересува, но определено много от шегите са дебелашки. Аз самият,съм може би най-големият простак. По-важното за мен е не дали се шегуваш, а с кого и как .
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                  За мен е уникално тъпо, ама въпрос на гледна точка, пък и Тонито бг, нещо ми куца в съзнанието като експерт психолог (както се прави).....
                  На мен ТонитоГолям повече ми отива на г*й с тоя пост
                  Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнение
                    Надали днес някой от тях е направил и 100-200 лева реално
                    113,44 $ до момента
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                      Ооопс, девойче, по-спокойно. Аз съм тук от години и с леки изключения (които вече ги няма) такова отношение не е имало. Като ти гледам постовете, май сама си го просиш. Хич даже не се и извинявам за забележката.

Привет на останалите
                      +1
                      ПРИВЕТ ХЕПИ !!!
                      Даже требе да и кажеш още
                      на девойката , че като се закача
                      с топове като ГРЪКОПРАС
                      ще получи и отношението дето
                      казва , че е получила.
                      Та какво друго
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Колко точно описа обстановката .......благодаря ...
                        За мен е уникално тъпо, ама въпрос на гледна точка, пък и Тонито бг, нещо ми куца в съзнанието като експерт психолог (както се прави).....

Коментар

Здравей Ефче !
                          Хората в този виртуален свят и по точно в този форум са хора с голямо его материалисти и духовно ограничени .
                          Свестните хора които помагаха тук отдавна не пишат.
                          Надали днес някой от тях е направил и 100-200 лева реално но виж Ги колко са им дълги и дебели - извинявам се.
                          Открий се сама намери сама твоя успешна стратегия за търгуване и разчитай и на интуицията си - вие там сте по - добри от нас .
                          Успех и има няколко основни правила относно психиката за търгуване - има ги в нета - запознай се !
                          Извинявам се от името на мъжете - късмет и здраве от мен !
                          Колко точно описа обстановката .......благодаря ...
                          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

А моя въпрос е Някой отигра ли нещо от 1,4360 защото не видях такъв пост.
                            Успехи пак ще мина да ми запазите от мусаката !!!
                            На мен точно там ми избяга за 1 пип
                            Имах отложено от 1,4363, а то стигна до1,4364
                            Хванах го на 1,4455 чак,но здраве да е .Още съм в играта
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

Защото като усетите жена ,първо си мислите колко е тъпа ..второ как да я прекарам и накрая като ви влиза в тона и се прави на шматка за да има за каквов да говори с вас се оказва че даже си позволявате да си правите гаргара ......

Привет на останалите
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                                ef4e, драго ми е че си тук, обаче защо се ядосваш и взимаш на сериозно, несериозни постове
                                Тегли им една майна както подобава за здрасти и всичко е наред
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X