If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+1
ПРИВЕТ ХЕПИ !!!
Даже требе да и кажеш още
на девойката , че като се закача
с топове като ГРЪКОПРАС
ще получи и отношението дето
казва , че е получила.
Та какво друго
Привет другото - живи и здрави, приготовления за празници и т.н.
Няма ли да минете вече към агнешкото, то свинското свърши
Ооопс, девойче, по-спокойно. Аз съм тук от години и с леки изключения (които вече ги няма) такова отношение не е имало. Като ти гледам постовете, май сама си го просиш. Хич даже не се и извинявам за забележката.
Привет на останалите
Здравей Хепи !
Хей и теб преди години някои Еготата те хапеха тук и го помня много добре и някои фрази помня !
Ефирна вечер и успех в начинанията ти !
Защото като усетите жена ,първо си мислите колко е тъпа ..второ как да я прекарам и накрая като ви влиза в тона и се прави на шматка за да има за каквов да говори с вас се оказва че даже си позволявате да си правите гаргара ......
Ефче, зарежи ги тези феминистки разбирания. Едва ли някой днес смята жените за по-глупави от мъжете. ( Ако е така то той самият е глупак ). Не вярвам някой някого да иска да прекара тук във форума, защото доста би се озорил. И плътски и духовно. А съгласен съм с Тонито, че много от търговците са егоцентрични ( може би и аз съм в това число ), но все пак човек сам избира, дори и в нета, с кого да комуникира и с кого не. Не знам на колко от нас портфейлите са им дебели, а и не ме интересува, но определено много от шегите са дебелашки. Аз самият,съм може би най-големият простак. По-важното за мен е не дали се шегуваш, а с кого и как .
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ооопс, девойче, по-спокойно. Аз съм тук от години и с леки изключения (които вече ги няма) такова отношение не е имало. Като ти гледам постовете, май сама си го просиш. Хич даже не се и извинявам за забележката.
Привет на останалите
+1
ПРИВЕТ ХЕПИ !!!
Даже требе да и кажеш още
на девойката , че като се закача
с топове като ГРЪКОПРАС
ще получи и отношението дето
казва , че е получила.
Та какво друго
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Здравей Ефче !
Хората в този виртуален свят и по точно в този форум са хора с голямо его материалисти и духовно ограничени .
Свестните хора които помагаха тук отдавна не пишат.
Надали днес някой от тях е направил и 100-200 лева реално но виж Ги колко са им дълги и дебели - извинявам се.
Открий се сама намери сама твоя успешна стратегия за търгуване и разчитай и на интуицията си - вие там сте по - добри от нас .
Успех и има няколко основни правила относно психиката за търгуване - има ги в нета - запознай се !
Извинявам се от името на мъжете - късмет и здраве от мен !
Колко точно описа обстановката .......благодаря ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Защото като усетите жена ,първо си мислите колко е тъпа ..второ как да я прекарам и накрая като ви влиза в тона и се прави на шматка за да има за каквов да говори с вас се оказва че даже си позволявате да си правите гаргара ......
ef4e, драго ми е че си тук, обаче защо се ядосваш и взимаш на сериозно, несериозни постове
Тегли им една майна както подобава за здрасти и всичко е наред
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар