IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
    Buy @ 1.4401
    Close @ 1.4422
    Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      има и такивиз дни. ама ти мен не ме жали..Ако знаеш от къде съм влизал, дори стопа който съм местил още не е стигнало
      Иначе да.. очаквах с падежа днес пак да има покачване, но щом още сутринта нямаше, едва ли вече
      $/франк е заклещен в един часов низходящ канал и няма излизане от него -така че като нищо ще стане някой сакатлък пак

Коментар

• влязох на 1.439х пък каквото стане
        не мога да кажа че разбирам от валутни двойки

Коментар

• Купнах 4420, 4410, 4400 за 60-70-80

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
            От народния фолклор--

Джендо жално на майка си реди :

Майно льо майко юнашка ,тръгнах в гората мечки да деря ,но уви майко мечка ме срещна и тя ме удеря И от мене майно льо -младо биче ,още теле -само говедо остана

Нищо лично мен Успех
            има и такивиз дни. ама ти мен не ме жали..Ако знаеш от къде съм влизал, дори стопа който съм местил още не е стигнало
            Иначе да.. очаквах с падежа днес пак да има покачване, но щом още сутринта нямаше, едва ли вече
            Last edited by Jay Gould; 15.04.2011, 16:46.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• da mai e vreme za vhod pri eur/usd

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Напазарихте ли си йофтино евра чада божии?
                Дай боже, утре като миналия петък, ще дерем мецани.
                От народния фолклор--

Джендо жално на майка си реди :

Майно льо майко юнашка ,тръгнах в гората мечки да деря ,но уви майко мечка ме срещна и тя ме удеря И от мене майно льо -младо биче ,още теле -само говедо остана

Нищо лично мен Успех

Коментар

• Buy @ 1.4401
                  Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от TrolModerast
                    ПП: Сестра ти каза че си ходил с десетарка Сигурно е щото си бил не-малко глупав хахаха, о Пример Мой Баничарски
                    Пак преписваш. измисли нещо оригинално. дотягаш. От чужди го..а дъвка си правиш! като бръмбарите!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      О,Фици здравей.
                      Губиш се като свинско по пости
                      Ам... Реда спря да пише и ми малко скучно сега.

П.П Пък и сутрин сам ХОРАТА поздравява..
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Ми аз разтоварих 25 вчерашните. Сега купих 20 за 90-00. Не знам на рейндж прилича
                        Шегувам се бре, не са впрягай .
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Забравил си само една съвсеееем незначителна подробност. Уточни, кога да ги купим и кога ще ги продадем.
                          Ми аз разтоварих 25 вчерашните. Сега купих 20 за 90-00. Не знам на рейндж прилича

Коментар

• Първоначално изпратено от TrolModerast
                            Ника е според модерастите - не е случаен
                            Ама гледам и на диалог с тебе приляга точно!
                            Сладур си ти ама си малко глупав. С петарката ще идеш при сестра си!
                            Видя от мен , че си направих ник некадърен модератор които също баннаха. и преписваш ли преписваш. Видяла мухата , че подковават коня и тя вдигнала крак.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Ше тъ нацеля аз тебе.
                              О,Фици здравей.
                              Губиш се като свинско по пости
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                И аз съм тъй - целя клина
                                Ше тъ нацеля аз тебе.

Коментар

Working...
                                X