Първоначално изпратено от EpicFailure
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеима и такивиз дни. ама ти мен не ме жали..Ако знаеш от къде съм влизал, дори стопа който съм местил още не е стигнало
Иначе да.. очаквах с падежа днес пак да има покачване, но щом още сутринта нямаше, едва ли вече
Коментар
-
Пухче
влязох на 1.439х пък каквото стане
не мога да кажа че разбирам от валутни двойки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеОт народния фолклор--
Джендо жално на майка си реди :
Майно льо майко юнашка ,тръгнах в гората мечки да деря ,но уви майко мечка ме срещна и тя ме удеряИ от мене майно льо -младо биче ,още теле -само говедо остана
Нищо лично менУспех
Иначе да.. очаквах с падежа днес пак да има покачване, но щом още сутринта нямаше, едва ли вечеLast edited by Jay Gould; 15.04.2011, 16:46.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Пухче
da mai e vreme za vhod pri eur/usd
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНапазарихте ли си йофтино евра чада божии?
Дай боже, утре като миналия петък, ще дерем мецани.
Джендо жално на майка си реди :
Майно льо майко юнашка ,тръгнах в гората мечки да деря ,но уви майко мечка ме срещна и тя ме удеряИ от мене майно льо -младо биче ,още теле -само говедо остана
Нищо лично менУспех
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеО,Фици здравей.
Губиш се като свинско по пости
П.П Пък и сутрин сам ХОРАТА поздравява..Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМи аз разтоварих 25 вчерашните. Сега купих 20 за 90-00. Не знам на рейндж приличаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗабравил си само една съвсеееем незначителна подробност. Уточни, кога да ги купим и кога ще ги продадем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TrolModerastНика е според модерастите - не е случаен
Ама гледам и на диалог с тебе приляга точно!
Видя от мен , че си направих ник некадърен модератор които също баннаха. и преписваш ли преписваш. Видяла мухата , че подковават коня и тя вдигнала крак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеШе тъ нацеля аз тебе.
Губиш се като свинско по постиНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар