IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз имам идейка. Купуваме 4420, 4410, 4400 и продаваме 4480, 4490, 4500. Само да не остане клина някъде))
    Забравил си само една съвсеееем незначителна подробност. Уточни, кога да ги купим и кога ще ги продадем.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Аз имам идейка. Купуваме 4420, 4410, 4400 и продаваме 4480, 4490, 4500. Само да не остане клина някъде))
      И аз съм тъй - целя клина
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Ето това е много интересно. Казват го вече в прав текст:

Greek spreads extending widening to fresh EMU high at +1027bps
        vs Bunds after comment that Germany would back Greek debt restructuring,
        according to deputy FinMin Hoyer.

Коментар

• то за usa напоследък новините са само "хубави"

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Това са 10 годишните суапове на CDS-ите на някои европейски държави.
            Освен гръцката трагедия, интересно е движението на испанските (последният ред в таблицата).

Гледайте какво става за 24 часа:

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Няма ли някоя идейка за това какво да търгуваме, къде да скачаме днес?

Коментар

• Тези изригнаха преди малко!!!
                Greek 10-year spread now 53bps wider vs Bunds at +1025bps

Коментар

Дълъг паунд срещу къмодити валутите (без NZD, че на кивито май гонят 0.80). Китайският CPI още не е отигран. Ако пък и САЩ изненадат с нещо като 0.3% core CPI, тогава още по-добре.

Коментар

Питай болинджър, май каза рейндж от 2 дни

Коментар

• Няма ли някоя идейка за това какво да търгуваме, къде да скачаме днес?

Коментар

• Бадраст пак ли те баннаха. Гледам с нов ник си? Иначе не си поумнял и заядливия ти тон си е същия. Съдба! "Който играе не пичели" , а които не печели е злобен и заядлив. За да печелиш трябва да поумнееш и да започнеш да търгуваш а не да си играеш и да се заяждаш.
                        Last edited by 4un4o; 15.04.2011, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от TrolModerast
                          Кое не се случва? Като си получил кредит в залог на БФБ акции 2007-ма, колко е стойността на залога оттогава след 90% спад на стойността им?

ПП: Запис на заповед - само за балъци като тебе. Толкова си и проверявал.
                          не само че съм проверил ами отказах кредита поради тази причина и ми легна само около 300 лв разходи. Документите с бизнеспланове и всякакви щуротии, и одобрен кредит се подмятат още в офиса.
                          Като не си минал по тоз път по-добре не се дърли. Имам официален отговор от юристите на други банки а съм разговарял и с мой познат директор на банка. Сега не знам как е но, през 2007 ма не ставаше без запис на заповед.! Проверил съм навсякъде, включително и в съда. Ако прочетеш в някоя реклама за кредит, че става за часове и само с лична карта(хи-хи-хи) да знаеш , че един път платиш ли някакви такси и те захапят, започват да ти искат около 15-20 документа включително и за майчиното ти мляко.
                          Last edited by 4un4o; 15.04.2011, 15:18.

Коментар

• Нас най вероятно ще ни приемат в еврозоната, когато тя се разпадне
                            Но поне в ШЕНГЕН могат да ни включат ,за да може който където иска да запраши когато се случи този евроразпад

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                              Анона имаше според мен предвид,че след гърците и други държави ще последват тях/демек извън еврозоната/,с тяхно или не тяхно съгласие.
                              Но се питам,какво следва
                              Е,то тука вече е опасният елемент-след едната овца да се юрне и стадото.
                              Евроскептиците в Европа набират скорост-представете си какъв шок ще е,ако Марин льо Пен спечели догодина срещу Сарко.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от TrolModerast
                                Ще кажа че са те взели за балък - не ме учудва
                                Много обезпечения изгубиха до 70% от стойността си, законите за фалит по света са различни от българските - особено за ФЛ. Но пък и държавите не са ФЛ хахахаха
                                Проверих във всички останали банки. Без запис на заповед , няма кредит в Бг.(виж закон-за наши и ваши) ДЦК се емитират от държавата и закупуването им от банките е с риск за тяхна сметка. Говоря за държавен дълг които се сключва от правителството. като този за финансова помощ за Гърция от 115 милд, евра. затова и Португалия се ослушваше и не искаше да подписва такъв кредит., но явно ги притискат и няма как да се измъкнат.
                                П.П Обезпеченията губят 70% от стойността си само когато директора на банката е получил 10% комисионна. Иначе никога не се случва.
                                Last edited by 4un4o; 15.04.2011, 14:32.

Коментар

Working...
                                X