If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето това е много интересно. Казват го вече в прав текст:
Greek spreads extending widening to fresh EMU high at +1027bps
vs Bunds after comment that Germany would back Greek debt restructuring,
according to deputy FinMin Hoyer.
Това са 10 годишните суапове на CDS-ите на някои европейски държави.
Освен гръцката трагедия, интересно е движението на испанските (последният ред в таблицата).
Няма ли някоя идейка за това какво да търгуваме, къде да скачаме днес?
Дълъг паунд срещу къмодити валутите (без NZD, че на кивито май гонят 0.80). Китайският CPI още не е отигран. Ако пък и САЩ изненадат с нещо като 0.3% core CPI, тогава още по-добре.
Бадраст пак ли те баннаха. Гледам с нов ник си? Иначе не си поумнял и заядливия ти тон си е същия. Съдба! "Който играе не пичели" , а които не печели е злобен и заядлив. За да печелиш трябва да поумнееш и да започнеш да търгуваш а не да си играеш и да се заяждаш.
Кое не се случва? Като си получил кредит в залог на БФБ акции 2007-ма, колко е стойността на залога оттогава след 90% спад на стойността им?
ПП: Запис на заповед - само за балъци като тебе. Толкова си и проверявал.
не само че съм проверил ами отказах кредита поради тази причина и ми легна само около 300 лв разходи. Документите с бизнеспланове и всякакви щуротии, и одобрен кредит се подмятат още в офиса.
Като не си минал по тоз път по-добре не се дърли. Имам официален отговор от юристите на други банки а съм разговарял и с мой познат директор на банка. Сега не знам как е но, през 2007 ма не ставаше без запис на заповед.! Проверил съм навсякъде, включително и в съда. Ако прочетеш в някоя реклама за кредит, че става за часове и само с лична карта(хи-хи-хи) да знаеш , че един път платиш ли някакви такси и те захапят, започват да ти искат около 15-20 документа включително и за майчиното ти мляко.
Нас най вероятно ще ни приемат в еврозоната, когато тя се разпадне
Но поне в ШЕНГЕН могат да ни включат ,за да може който където иска да запраши когато се случи този евроразпад
Анона имаше според мен предвид,че след гърците и други държави ще последват тях/демек извън еврозоната/,с тяхно или не тяхно съгласие.
Но се питам,какво следва
Е,то тука вече е опасният елемент-след едната овца да се юрне и стадото.
Евроскептиците в Европа набират скорост-представете си какъв шок ще е,ако Марин льо Пен спечели догодина срещу Сарко.
Ще кажа че са те взели за балък - не ме учудва
Много обезпечения изгубиха до 70% от стойността си, законите за фалит по света са различни от българските - особено за ФЛ. Но пък и държавите не са ФЛ хахахаха
Проверих във всички останали банки. Без запис на заповед , няма кредит в Бг.(виж закон-за наши и ваши) ДЦК се емитират от държавата и закупуването им от банките е с риск за тяхна сметка. Говоря за държавен дълг които се сключва от правителството. като този за финансова помощ за Гърция от 115 милд, евра. затова и Португалия се ослушваше и не искаше да подписва такъв кредит., но явно ги притискат и няма как да се измъкнат.
П.П Обезпеченията губят 70% от стойността си само когато директора на банката е получил 10% комисионна. Иначе никога не се случва.
Коментар