If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва ли да съм комунист за да мразя войната? Член съм на ДСБ за твое сведение, зам.председател на Овча Купел и от 2 месеца ме карат да стана председател.
Ся че се тепаме (майтапя се, аполитичен съм)
Моето мнение е че околовоенните поколения (примерно от 1920->) много повече можеха и правиха... Това си е мое мнение. Това че хората НЕ СА РАВНИ, също.
Трябва ли да съм комунист за да мразя войната? Член съм на ДСБ за твое сведение, зам.председател на Овча Купел и от 2 месеца ме карат да стана председател.
Стига си чел български парцали, дето дават новините с ден закъснение. Баси днес подивях. По БТВ-то репортаж за войната от Париж
Ами цитират Ройтерс ,ако на
Ройтерс може да се вярва
''Либийските въоръжени сили са издали заповед до всички свои части за прекратяване на огъня, считано от 21 ч. на 20 март, съобщи на пресконференция армейски говорител, цитиран от Ройтерс.''
Трябваше да ги ударят по-рано. Сега ще се правят на Ущипани моми а Le Coq Sportif, a.k.a. Саркози ще се развява като Наполеон едно време.. В Алжир Има и мост там. Гадафито пък ще изколи всичко дето си е помислило да се бунтува а после ще има избори. Ще го изберат.
Борсата пък ще се тресе от маструбативни оргазми, на които по нашите ширини им казваме "Радини вълнения".
Ако някой от тук се е подвизавал в Северна Африка знае че там нещата се случват по 2 начина, ама едновременно
Коментар