IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Ам чи Бентли-то да не е по-лоша машина
    А е мишки, аз кви коли имам вий само моите си мечтайте ...........
    Колко дъвки "турбо" съм сдъвкал,колко картинки на коли съм събрал ....ехеее
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      20-ина
      А и няма нищо безплатно. Пък и що за трейдър трябва да си, ако не можеш да караш АМГ или нещо от този клас Семкаджии
      E-Bat-Sedefcho наздраве с чайче. Много ме развесели с тези критерии за семкаджийската категория
      Ам чи Бентли-то да не е по-лоша машина
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Грийди остави тез глупости и алчности. Входа си ми беше по правилата на стратегията ми. Пробита тренд линийка при корекция на 5 мин. Излезнах по-рано от позиция тъй като се образува 2-ен връх с дивергенция + че за днес се очакват добри данни от Щатите + пробитата тренд линия на едночасовата . Така че не е само алчност
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

В такъв случай почерненото е в сила и няма връзка със страх и алчност, а именно с незнание.
          Пък дали е скалп или осредняване, то пак считам, че е първият вариант.
          А на мен твърдението ми е базирано на личен опит и скрийнтайм

п.п. bgg_red що не пише ?
          Съмнявам се , че глупостта е в основата на губещите сделки, но щом имаш толкова много личен опит, се съгласявам с теб.

Коментар

• Някой да каже кога трябва да влезем в ЕРМ 2
            МОЛЯ
            Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Разбира се има дребен вариант и да греша откъм "тайминг " или пък ако ЕСъ се разпадне до валидността на баса .......Но до 5 години доларът почти сигурно ще е много по-голямо капо отколкото е в момента , даже и да няма евро !
              Единственото голямо капо си ТИ !!! Иначе темичката на комарджиите ме кефи - най е "свежа" (т.е. никовете тука се обновяват най-често)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Глупостта при скалпа трудно може да надделее и грешката е поправима догато стратегиите за осредняване срещу тренда много пъти се дължат на незнание и глупави преценки. Когато трейдъра натрупа достатъчно опит, смятам , че може да прави пари и срещу тренда, стига да не надценява възможностите си. Това ми твърдение се базира отново на теория на вълните.
                В такъв случай почерненото е в сила и няма връзка със страх и алчност, а именно с незнание.
                Пък дали е скалп или осредняване, то пак считам, че е първият вариант.
                А на мен твърдението ми е базирано на личен опит и скрийнтайм

п.п. bgg_red що не пише ?
                Last edited by greedforsuccess; 26.04.2011, 13:05.
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Абе и двамата сте прави, щот тя лакомията, задейства глупостният сензор.
                  Кви АМГ-та. Знаеш ли колко харчи това животно ?
                  20-ина
                  А и няма нищо безплатно. Пък и що за трейдър трябва да си, ако не можеш да караш АМГ или нещо от този клас Семкаджии
                  E-Bat-Sedefcho наздраве с чайче. Много ме развесели с тези критерии за семкаджийската категория
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Или глупостта 4un4o или глупостта
                    Глупостта при скалпа трудно може да надделее и грешката е поправима догато стратегиите за осредняване срещу тренда много пъти се дължат на незнание и глупави преценки. Когато трейдъра натрупа достатъчно опит, смятам , че може да прави пари и срещу тренда, стига да не надценява възможностите си. Това ми твърдение се базира отново на теория на вълните.
                    Last edited by 4un4o; 26.04.2011, 12:52.

Коментар

• Абе и двамата сте прави, щот тя лакомията, задейства глупостният сензор.
                      Кви АМГ-та. Знаеш ли колко харчи това животно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Винаги съм си мислил, че вход лесно се намира. По трудно е да намериш правилния изход, защото тук надделява едно от двете чувства - лакомията или страха.
                        Или глупостта 4un4o или глупостта

Коментар

Така е който бърза да затваря, наместо 90, прибира 50 пипа.
                          Винаги съм си мислил, че вход лесно се намира. По трудно е да намериш правилния изход, защото тук надделява едно от двете чувства - лакомията или страха.
                          Затова се поучих от стратегията на Рукито.
                          1/3 може и със стоп над +10 пипса 2/3 около+30 пак може със стоп и да се мести по дъната.и последната трета да надделее лакомията докато даде ясен сигнал за корекция
                          Last edited by 4un4o; 26.04.2011, 12:29.

Коментар

Така е който бърза да затваря, наместо 90, прибира 50 пипа.
                            Изкарал си за смяна маслата на АМГ-то
                            Много арно движение, днеска тренддей цял ден няколко часа вече от сабалян към 9-10 та чак до сега

Коментар

• Така е който бърза да затваря, наместо 90, прибира 50 пипа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                И сто входа да има аз през деня платформа нямам и само коментирам и си хапя задника.
                                Ами купи си мобилен телефон с интернет и ще имаш платформа навсякъде където отидеш. Малко е неудобно, но пак може да се направи някоя сделка.

Коментар

Working...
                                X