Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемомчета истината е че толкова я кара по модел математически че 1.4280 6те се види утре до обед и тази цифра няма да я видите сигурно във следва6тите 8-10 години
лично аз не зная дали ще го видим или няма да го видим следващите 8-10 години и ми е през оная работа. повече ме интересува дали пазара ще продължи да прави по 100-130 пипа дневен рейндж, та да си вземам АЗ моите 20-30 пипа дневно.
ПП по-добре забрави тази категоричност. никой не знае къде ще е пазара след 2 дни ти ми говориш за години
имаше тука един дето опищЕ форОмАт януари , че на 1.34хх сме видели годишен връх. нещо не го виждам да пише тука последно времеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Следващите няколко дни нищо чудно да продължим още нагоре, с EUR/USD ..
http://si-cm.bg/sentiment.html
http://www.forexpros.com/
Има още доста мецани, ще ги отръска.
Паритет EUR/USD миналата година, на куково лято. Тази май пакhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеастрално влияние , как ли пък не
правилните входове са си правилни , без значение дали са ПАТ-ърски , вълновишки или в резултат на хвърления БОБинтересното е , че съвпадат +/- 1-2 пипа
главоболието определено пречи.махмурлук, пролетна умора , мързел и ред други също
ПП молбата за помощ съм я пропуснал. SORRY,, ма то там дългото си беше очевидно , та изтрябвала ти е моята помощ
входа си беше хубав
БОБА дето хвърлих излезе отпървия път.
честно изхода ме затрудни. липсваше ми поглед.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеутре си е за утре
де да знам утре .като погледна графиките след две кафета ще имам неква идея
корекцийката май свърши и след малко ще стане ясно, но затвори ли в 24.00 на около 5-10 пипа от дневният връх почти сигурно ще имаме още 30-40 пипа нагоре в следващата свещ. за повече не смея да гадая щото ми свършиха оракулските бирюги
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
правилните входове са си правилни , без значение дали са ПАТ-ърски , вълновишки или в резултат на хвърления БОБинтересното е , че съвпадат +/- 1-2 пипа
главоболието определено пречи.махмурлук, пролетна умора , мързел и ред други също
ПП молбата за помощ съм я пропуснал. SORRY,, ма то там дългото си беше очевидно , та изтрябвала ти е моята помощТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетехните де да знаммоето дълго @ 87 /от 18.02ч. / е с таргет 1.4280. основното де , като махнем частичните затваряния и добавки
картинки кат клоузна
2 часа след, като се обърнах с молба за помощ
------
днес отново действаме под някакво астрално влияние. 18:03 в началото хванах.
Болеше ме главата (доближих границите на кръвното) и за това не уцелих 18:02.
явно главоболието намалява реакцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениемойта излезе беше 4235-40
до къде виждаш корекция и утре ли го чакаш 4280
де да знам утре .като погледна графиките след две кафета ще имам неква идея
корекцийката май свърши и след малко ще стане ясно, но затвори ли в 24.00 на около 5-10 пипа от дневният връх почти сигурно ще имаме още 30-40 пипа нагоре в следващата свещ. за повече не смея да гадая щото ми свършиха оракулските бирюгиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетехните де да знаммоето дълго @ 87 /от 18.02ч. / е с таргет 1.4280. основното де , като махнем частичните затваряния и добавки
картинки кат клоузна
до къде виждаш корекция и утре ли го чакаш 4280
Коментар
-
Първоначално изпратено от jose Разгледай мнениеМного хубво си усетил хавата с лихвите.Аз лично мисля че ако ЕСВ вдигне ОЛП,след импулса ще започне средносрочно поскъпване на долара спрямо еврото.Просто умните пари отиграха варианта с вдигането на лихвите от ЕСВ.Сега влизат балъците.Ако ЕСВ вдигне ОЛП ще започне да се отиграва вдигането на ОЛП от ФЕД.Това е моята стратегия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДа това го знаем ама знаем и че ще трябва и кеш за възстановяване ,а като се появи апетит към кеша лихвата скача щото кеша е малко ,ако пък BOJ пусне печатницата ефекта пак ще е същия като в България 94-97 кат стигнахме и до банкнота 50000и лихва 240% за година Не съм ли прав ПК1?
Кажи нещо и за Германия след Първата световна що печатаха кат луди 1923 ? щот Германия я бяха офънзали победителите както сега Япония е съсипана от бедствието ами ако не могат да озъптят радиацията ? ко ше стане ?туранагите или ша измрат в Япония или ша са разбягат из света ми то Токио на 200км.от реакторите е Ха мерси преждевременно за отговора
Тогава войната е била за други неща, сега почти 90г. след това преоритетите и целите са други...... Трябва да се върнеш в 1-ви курс в УНСС и да прочетеш Икономикса наново.....
А също така трябва да узучиш манталитета,нравите и поведението на японците ! Аз един не чх да мрънка и хленчи, но усетих колективният им дух и вярата, че и с тази беда ще се справят. За това те са там където са, а ние сме последни в ЕС.....тъжно но ФАКТ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеМоите постове са на лаик ,ама ти що не споделиш ,на форум общноста ,поради ква причина ти пропадна посления проект в който уж те поканиха .
Ако си затруднен ,мога да ти помогна -хабер нямаш от Големия форекс свят
Дано от познанията ти от Малкия да получаваш нужнотото ти .Успех кумец
за големият свят и проекта , по-добре питай този който го започна и ме покани докъде го е докарал
ако и след това не ти е станало ясно може да ти вкарам нЕкои разяснения
успех с окъсяването 'кръстник' все някога щше излезне
ПП грам развитие нямам btw, да не земеш да се заблудиш нещо , че ми е дошъл акъла в тикватаLast edited by NYSERookie; 21.03.2011, 21:58.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Еур/Усд си пълзи нагоре, но ще се случи скоро това : http://www.youtube.com/watch?v=3-eHM-Hcwy4Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКрадлива мижатурка
що стана с твоя проект 1.4281????????????
само дето през малка корекцийка требе да мине.
нема фундамент за 150 и нагоре пипа дневен рейндж в ойрото за днесLast edited by NYSERookie; 21.03.2011, 22:01.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар