IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Привет колеги трейдъри и Честит ден на Космонавтиката! Днес се навършват 50 години от първия човешки космически полет!
    В същото време, първоначалният спад, за който говорех, е на път да се изчерпа. Лично аз ще търся дълги в Дау, а скоро и при еврото.
    Лек и успешен ден, и повече космонавтика (безаварийна)
    Custodite sortem vestram

Коментар

• ДоБурито и от мен. Успешен на всички.
      Аз вчера намалих позоциите, че ми писна. От днес на чисто. Колкото останало, останало, с него ще се стреля.

Коментар

• добрутро...пожелавам каквото и да правите накрая на + да сте
        Вся Власть Советам

Коментар

• Добрю ютрю
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
            Е то тая вечер ше е на пост, че хич не обичам да къртя докато имам имам отворени позиции
            Слагай стоп и си лягай,що като кибичиш пред графиката,да не и повлияеш с нещо
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Е то тая вечер ше е на пост, че хич не обичам да къртя докато имам имам отворени позиции
              Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                Колко време имаме за дрямката
                2часа на смяна,2часа на пост

Коментар

• Колко време имаме за дрямката
                  Last edited by Big Bang; 11.04.2011, 23:48.
                  Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Какво толкова изтъргувахте днеска та и лека нощ си пожелавате.Ударете една падарска дрямка и сите да са на линия,то форекса е 24часа парите никога не спят

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                      Лека нощт на всички почиващи и успешна на търгуващите ....и на мен ми стига толкова тази вечер...
                      Лека нощт и на теб

Коментар

• Лека нощт на всички почиващи и успешна на търгуващите ....и на мен ми стига толкова тази вечер...
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          И стопа замина ! Край за днеска.
                          Сърдит съм.
                          не се кахъри Прасчо , аз дадох два днеска ...

Коментар

• И стопа замина ! Край за днеска.
                            Сърдит съм.
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Хммм някой яко с гумичката мина през форума а ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                                Реде и ти ли почна с гумичката
                                Цял ден търкам търкам
                                вече втората привършвам
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X