IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Към 1.41333,,,,,,,,
    Добрю ютрю
    Малко съм се разминал,,,,,,,,,,,,
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Трагедията в Япония вече е пълна. Доколкото чух реакторното ядро се е стопило и всичко е извън контрол. От тук насетне, всякакво влошаване според мен ще доведе до остри спадове по йената, понеже е видно, че ситуацията е напълно извън контрол и не става въпрос за прости щети, а за огромна неяснота. Да ви кажа честно, дори мен почва да ме обзема леко паника, ако се стопят всички реактори...
      Каквото и да стане трябва да го изтъргуваме
      Трябваше още в началото да ги залеят с бетон. Сега шефа на ТЕПКО бил Missing in action ... сигурно е заминал да се облъчи до смърт вместо харакири. По-кофти обаче е факта, че много части се правят в Япония и евентуална катастрофа (примерно) би пръснала цените на всичко. Все пак смятам, че няма да оставят радиоактивна дупка толкова близо до Токио - ще го бетонират... нямат избор.
      Buy now, think later !

Коментар

• дали?
        Вся Власть Советам

Коментар

• Трагедията в Япония вече е пълна. Доколкото чух реакторното ядро се е стопило и всичко е извън контрол. От тук насетне, всякакво влошаване според мен ще доведе до остри спадове по йената, понеже е видно, че ситуацията е напълно извън контрол и не става въпрос за прости щети, а за огромна неяснота. Да ви кажа честно, дори мен почва да ме обзема леко паника, ако се стопят всички реактори...
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Боко , с тия три дълги лота си екстра ...Тъкмо ше заведеш Мис Аха на Кавала че и за бакшиши ша имаш
            Що,бе Спарте,ако има нещо грешно казвай,че аз прибрах каквото прибрах,утре пак
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Крадлива мижатурка
              точно така е !!!!!
              Просто требе да се храним и ние

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Ейййй, голяма агресия се е събрала в Рукито и Реда. Сатрапска работа ! Айде нещо забавно ! http://www.youtube.com/watch?v=uB5fSzbMczQ&NR=1
                сатрапсака работа, ай пък ся тежки приказки. нищо такова няма , просто обичам пържоли аз със биричката
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Давай Евроо...
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ейййй, голяма агресия се е събрала в Рукито и Реда. Сатрапска работа ! Айде нещо забавно ! http://www.youtube.com/watch?v=uB5fSzbMczQ&NR=1
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Боко , с тия три дълги лота си екстра ...Тъкмо ше заведеш Мис Аха на Кавала че и за бакшиши ша имаш
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• 112 кила си е добра новина
                        за настоящия сезон
                        като се има предвид оставащите
                        9 месеца ГОЕНЕ до КОЛЕДА !!!!!!
                        ==========================
                        Крадлива мижатурка по принцип
                        има общо, щото от там са дошли
                        голямата част от парите с което
                        е извършено пъкленото дело
                        на североизток,,,,,,,,,,,,

Коментар

Руки хапвам добре ! 112 кг съм, честно !

П.П. И спортувам 5 дни в седмицата. Така че ножката да не се затъпи докато реже ?

супер , до коледа 200 да ги направиш, пък аз ще се пробвам с ножката, нищо че само 75 кила съм. те хората са го казали ' на бой кантар няма ', пък и аз няма на бой да налитам , мисля направо да коля , пърля и транжирам
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            няма
                            просто си търсех картинка 'кукиш' за аватар и попаднах на В.И.Ленин правещ кукиш хареса ми и voila
                            иначе ясен символа ЕВАЛ съм ви и спекулантите. сичките парички ше ви взема
                            ПП а ти добре да хапваш.ако си нямаш да ти пратя малко зобец , че и подарък съм ти приготвил за коледа . добре наострено ножче и бензинова горелка
                            Руки хапвам добре ! 112 кг съм, честно !

П.П. И спортувам 5 дни в седмицата. Така че ножката да не се затъпи докато реже ?
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Руки, докато чакаме някаква развръзка, да те попитам : Какво общо има Ленин с Нюйоркската борса ?
                              Предварително благодаря за отговора !
                              С уважение, Прасчо
                              няма
                              просто си търсех картинка 'кукиш' за аватар и попаднах на В.И.Ленин правещ кукиш хареса ми и voila
                              иначе ясен символа ЕВАЛ съм ви и спекулантите. сичките парички ше ви взема
                              ПП а ти добре да хапваш.ако си нямаш да ти пратя малко зобец , че и подарък съм ти приготвил за коледа . добре наострено ножче и бензинова горелка
                              Last edited by NYSERookie; 29.03.2011, 22:13.

Коментар

• Руки, докато чакаме някаква развръзка, да те попитам : Какво общо има Ленин с Нюйоркската борса ?
                                Предварително благодаря за отговора !
                                С уважение, Прасчо

Коментар

Working...
                                X