Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТрагедията в Япония вече е пълна.Доколкото чух реакторното ядро се е стопило и всичко е извън контрол. От тук насетне, всякакво влошаване според мен ще доведе до остри спадове по йената, понеже е видно, че ситуацията е напълно извън контрол и не става въпрос за прости щети, а за огромна неяснота. Да ви кажа честно, дори мен почва да ме обзема леко паника, ако се стопят всички реактори...
Трябваше още в началото да ги залеят с бетон. Сега шефа на ТЕПКО бил Missing in action ... сигурно е заминал да се облъчи до смърт вместо харакири. По-кофти обаче е факта, че много части се правят в Япония и евентуална катастрофа (примерно) би пръснала цените на всичко. Все пак смятам, че няма да оставят радиоактивна дупка толкова близо до Токио - ще го бетонират... нямат избор.Buy now, think later !
Коментар
-
Трагедията в Япония вече е пълна.Доколкото чух реакторното ядро се е стопило и всичко е извън контрол. От тук насетне, всякакво влошаване според мен ще доведе до остри спадове по йената, понеже е видно, че ситуацията е напълно извън контрол и не става въпрос за прости щети, а за огромна неяснота. Да ви кажа честно, дори мен почва да ме обзема леко паника, ако се стопят всички реактори...
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБоко , с тия три дълги лота си екстра...Тъкмо ше заведеш Мис Аха на Кавала
че и за бакшиши ша имаш
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕйййй, голяма агресия се е събрала в Рукито и Реда. Сатрапска работа !Айде нещо забавно !
http://www.youtube.com/watch?v=uB5fSzbMczQ&NR=1
със биричката
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Давай Евроо...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Ейййй, голяма агресия се е събрала в Рукито и Реда. Сатрапска работа !Айде нещо забавно !
http://www.youtube.com/watch?v=uB5fSzbMczQ&NR=1
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
112 кила си е добра новина
за настоящия сезон
като се има предвид оставащите
9 месеца ГОЕНЕ до КОЛЕДА !!!!!!
==========================
Крадлива мижатурка по принцип
има общо, щото от там са дошли
голямата част от парите с което
е извършено пъкленото дело
на североизток,,,,,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРуки хапвам добре ! 112 кг съм, честно !
П.П. И спортувам 5 дни в седмицата. Така че ножката да не се затъпи докато реже ?
супер , до коледа 200 да ги направиш, пък аз ще се пробвам с ножката, нищо че само 75 кила съм. те хората са го казали ' на бой кантар няма ', пък и аз няма на бой да налитам , мисля направо да коля , пърля и транжирамТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеняма
просто си търсех картинка 'кукиш' за аватар и попаднах на В.И.Ленин правещ кукишхареса ми и voila
иначе ясен символаЕВАЛ съм ви и спекулантите. сичките парички ше ви взема
ПП а ти добре да хапваш.ако си нямаш да ти пратя малко зобец , че и подарък съм ти приготвил за коледа . добре наострено ножче и бензинова горелкаРуки хапвам добре ! 112 кг съм, честно !
П.П. И спортувам 5 дни в седмицата. Така че ножката да не се затъпи докато реже ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРуки, докато чакаме някаква развръзка, да те попитам : Какво общо има Ленин с Нюйоркската борса ?
Предварително благодаря за отговора !
С уважение, Прасчо
просто си търсех картинка 'кукиш' за аватар и попаднах на В.И.Ленин правещ кукишхареса ми и voila
иначе ясен символаЕВАЛ съм ви и спекулантите. сичките парички ше ви взема
ПП а ти добре да хапваш.ако си нямаш да ти пратя малко зобец , че и подарък съм ти приготвил за коледа . добре наострено ножче и бензинова горелкаLast edited by NYSERookie; 29.03.2011, 22:13.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар