If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро на всички.
Незнам какво правят добрите рибари, когато водите са мътни... но аз смятам да гледам.
Невярвам в зелено, и очаквам червено в понеделник, вторник...
EDIT: Всъщност, ще играя паунд на червено. Като се замисля, Йената й дойде цикъла... Долара му дойде цикъла... Остана Паунда
купих 6000 BAC на 12:21......па да видим, преди 3 месеца излезнаха 8000$.....не се хваля, ама факт...
Тая работа с банките е малко тегава.
САЩ ще вдигнат лимита по дълга си, но условията ще са доста неизгодни за банките (кредитирането - частно и институционално). Не мисля, че банковия сектор ще е outperformer. А и на тия дивидента е малко като на Насдак компания.
Все пак - успех!
Пошегувах се, че е малко скука още поне половин час.
Долар/йена е доста трудно да се търгува в момента. Поне за мен няма никакъв ориентир.
интервенциите са голям страх
п.с може и да излезе .......
торанаги , малко съм живял да им търся '' полагащото '' се .....
изпънаха го еврото -- доволно
успехи Аноне
Ти съобщаваш, че нещо си решил, а пък търсиш Ъкъл??!!
Не стават така тези неща. Трябват новини и после да се взимат решенията, а акъл не търси. Това е нещо като добиване на спирт с положителни калории.
резонанс търся Аноне , нищо повече -- новините са утре .......
благодаря за отчивоста
иначе си прав
мноо филоСТВУВАТЕ , а никой не ще да каже дума за - настоящата сесия
та кво ще пРарим с иената до сабалем търся ретест на миналото дъно / 7980 / но.........туранагите се опъват / за сега /
малко Ъкъл да постнете .........
благодарен ще съм
успех на всички
Ти съобщаваш, че нещо си решил, а пък търсиш Ъкъл??!!
Не стават така тези неща. Трябват новини и после да се взимат решенията, а акъл не търси. Това е нещо като добиване на спирт с положителни калории.
Пусни си тикова или минутна графика на евро/долар и ще разбереш кой управлява пазара (около 15,30ч.наше време).
Пък ти си вярвай на приятелите, но търгувай по Трише.
мноо филоСТВУВАТЕ , а никой не ще да каже дума за - настоящата сесия
та кво ще пРарим с иената до сабалем
търся ретест на миналото дъно / 7980 / но.........туранагите се опъват / за сега /
малко Ъкъл да постнете .........
благодарен ще съм
успех на всички
Нали разбираш, че когато Трише излезе днес на пресконференцията, той говори въз основа на точно тази "суха" статистика, а не по впечатления от лични разговори с "френдс", пък били те и от ранга на Берлускони?
Нали тук търгуваме, а не се впечатляваме от нечии разкази....
Ти вярваш на суха статистика, аз вярвам на френдс.....сори няма как да ме разбереш....ок .......лека
Нали разбираш, че когато Трише излезе днес на пресконференцията, той говори въз основа на точно тази "суха" статистика, а не по впечатления от лични разговори с "френдс", пък били те и от ранга на Берлускони?
Нали тук търгуваме, а не се впечатляваме от нечии разкази....
Коментар