IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    ЧЕРНОПРАСе аз предпочитам
    да се събирам със СВИНИ
    и да ги дера
    Нитше няма да ми напълни фризера!!!!!
    По това отношение съм върл МАТЕРИАЛИСТ
    Мдаааа, поредният първичен индивид
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ЧЕРНОПРАСе аз предпочитам
      да се събирам със СВИНИ
      и да ги дера
      Нитше няма да ми напълни фризера!!!!!
      По това отношение съм върл МАТЕРИАЛИСТ
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Пууу аман от третинки

Спарт имам инфо, че и теб те наблюдават така че минавай в нелегалност

Ред, ще се саберем с моят стааааар приятел Ницше и той за ти обесни сичко
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Колкото е по-социално едно общество, толкова по-малко работи естествения подбор. При рецесия се намалява социалността, съответно заработва естествения подбор. Но да не навлизам в подробности, че ще разбуня духовете.
          Естественния подбор е по принцип доста
          странна материя и едва ли работи по
          отношение на ХОРАТА !!!!
          Макар, че като се замисли човек може и
          да работи, но за съжаление нещата не
          стават по добре , а се втвърдяват!!!!
          Говоря за времеви хоризон от няколко
          епохи, и започвайки от т.н. Златна,,,,,
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Аз съм сертифициран илюминат-ор 333 степен!!!
            Бъзикайте се , бъзикайте ......Той, Оня с Косата ви гледа сеира и само дебне малко да кривнете за да ви бастиса ...

Сипнах си едно водка-фисче с мно-о-о-о-го лед , напраих си бир кааве и се чудя да поспамя ли тука ....или нещо друго ....Че тая седмица ми дойдоха в повече форекс-приключенията

А пък другата ....ах, ...вай-вай, ..другата седмица кво ни чака .....Титани срещу Масони , а илюминат-перверзниците вкупом гледат сеир

http://www.youtube.com/watch?v=EyuyeIVbwOM

P>S : Черкезов , нерде си .....купувам ти бункера
            Last edited by SPART; 13.05.2011, 15:07.
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ай подкрепете сега еврака, ей тука да пробий нагоре, че да изкараме йош малко от дългата

Коментар

Ама знаеш точно какво да пуснеш!!!
                Джамче си и ти Често красиви гледки разкриваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  ами Фицка добре заварил!
                  Днес някакъв сантимент ме налегна по "форума майка" и реших да се отбия.

За горното прощавай!
                  След първото ми интервюта съм в тотално прозрение ... чак немой се спрЪ.
                  Звинен си мнооооо отдавна И щот ти следя изкъсо творчеството, притеснително ми е да не земат ептен да се мултиплицират оне клетки Току виж кат онва човече на Ред Бул съм станал
                  Те твойте изяви, апокрифни , което е добре за посветените, ама плебоса има да са чуди що при звездите от ефира им изчезват $$$, пък неколцина продължават да вървят из пустинята. Ама я да млъквам, чи той и оня голготският хълм йош си седи
                  Аййй успехи !

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Ейййй, още ставам и как ме напрегна пак с тез писания .... Разчурбари ми мозъка Колкот го има де

ами Фицка добре заварил!
                    Днес някакъв сантимент ме налегна по "форума майка" и реших да се отбия.

За горното прощавай!
                    След първото ми интервюта съм в тотално прозрение ... чак немой се спрЪ.

Коментар

Хайде поздрав за теб тогава

http://www.youtube.com/watch?v=SwIaHYgCpr0
                      Ама знаеш точно какво да пуснеш!!!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                        ТР-4276
                        Аз съм от 1,43260 за надоле и мисля,че има още сила и е рано да затворя.

Коментар

Хайде поздрав за теб тогава

http://www.youtube.com/watch?v=SwIaHYgCpr0

Коментар

Абе, ако в деня на мастора откраднеш некой пип от пазаря, означава ли, че си мастор Не чак масон де, ама поне някоя калфичка
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Абе, ако в деня на мастора откраднеш некой пип от пазаря, означава ли, че си мастор Не чак масон де, ама поне някоя калфичка

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Еволюцията Аноне е функция и на естествения подбор.
                                Колкото е по-социално едно общество, толкова по-малко работи естествения подбор. При рецесия се намалява социалността, съответно заработва естествения подбор. Но да не навлизам в подробности, че ще разбуня духовете.

Коментар

Working...
                                X