Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКолкото е по-социално едно общество, толкова по-малко работи естествения подбор. При рецесия се намалява социалността, съответно заработва естествения подбор. Но да не навлизам в подробности, че ще разбуня духовете.
странна материя и едва ли работи по
отношение на ХОРАТА !!!!
Макар, че като се замисли човек може и
да работи, но за съжаление нещата не
стават по добре , а се втвърдяват!!!!
Говоря за времеви хоризон от няколко
епохи, и започвайки от т.н. Златна,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз съм сертифициран илюминат-ор 333 степен!!!и само дебне малко да кривнете за да ви бастиса
...
Сипнах си едно водка-фисче с мно-о-о-о-го лед , напраих си бир кааве и се чудя да поспамя ли тука....или нещо друго
....Че тая седмица ми дойдоха в повече форекс-приключенията
А пък другата ....ах, ...вай-вай, ..другата седмица кво ни чака.....Титани срещу Масони , а илюминат-перверзниците вкупом гледат сеир
http://www.youtube.com/watch?v=EyuyeIVbwOM
P>S : Черкезов , нерде си.....купувам ти бункера
Last edited by SPART; 13.05.2011, 15:07.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАма знаеш точно какво да пуснеш!!!Често красиви гледки разкриваш.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеами Фицка добре заварил!
Днес някакъв сантимент ме налегна по "форума майка" и реших да се отбия.
За горното прощавай!
След първото ми интервюта съм в тотално прозрение... чак немой се спрЪ.
И щот ти следя изкъсо творчеството, притеснително ми е да не земат ептен да се мултиплицират оне клетки
Току виж кат онва човече на Ред Бул съм станал
Те твойте изяви, апокрифни, което е добре за посветените, ама плебоса има да са чуди що при звездите от ефира им изчезват $$$, пък неколцина продължават да вървят из пустинята. Ама я да млъквам, чи той и оня голготският хълм йош си седи
Аййй успехи !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕйййй, още ставам и как ме напрегна пак с тез писания ....Разчурбари ми мозъка
Колкот го има де
ами Фицка добре заварил!
Днес някакъв сантимент ме налегна по "форума майка" и реших да се отбия.
За горното прощавай!
След първото ми интервюта съм в тотално прозрение... чак немой се спрЪ.
Коментар
-
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТР-4276
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз съм сертифициран илюминат-ор 333 степен!!!Хайде поздрав за теб тогава
http://www.youtube.com/watch?v=SwIaHYgCpr0Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАбе, ако в деня на мастора откраднеш некой пип от пазаря, означава ли, че си масторНе чак масон де, ама поне някоя калфичка
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеЕволюцията Аноне е функция и на естествения подбор.
Коментар
Коментар