If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ! Чувал съм , че е имало времена когато пазара е бил почти права хоризонтална линия и когато направи 20-30 пипса дневно движение се е считало за буря !
тогава трудно се е печелило , но е нямало и нулиране на сметки !
Трънки !!!!
Не вярвайте толкоз много на слухове !!!!!!!
На платформата ми е монтирана графика
от 1971 година и няма такова НЕЩО
като права графика !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Пак го прочети ! Пича пише за долар / лев 1.40 , дори припомня за марка/лев !
Има разлика нали ? Сега колко е долар/лев ?
Наистина си прав,но за мен няма голямо значение каква точно валута е,понеже производното но всичко написано от него е -спиране на валутната търговия
А да ли е лев,евро ,няма значение,а и той нямаше да пише за фалити на нас простосмъртните ,ако няма движение
Преди години и то 3 или 4 пак се казваше-няма да има движение никакво,но това беше само за година и после всичко се преобърна за 2 месеца
Това дето ония спомена
аз ви го набивам в тиквите
от няколко години и се казва
ЛЕГЕНДАРНОТО
1.333333333333333333333333333
Да допълня, има и митично( щот още старааарият Омир е търгувал там) 1.4444444444444 , а има и 2 дневни блажни 1.4220 и 1.4120. Второто йош ни е потвърдено, ама на секи 5 минутен кендъл паля по една свещ и шепна молитви
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Преди малко един "пич" спомена 1,40 Е/Д било игра в центъра и всички били доволни от великите сили.А сега да ви видя ,от сутринта спорите нагоре ли ще е или обратно,а ПИЧА каза няма мърдане от тези стойности
При това положение никой нищо няма да спечели ,но няма и да занули сметката си
Та във връзка с това защо ни предупреждаваше цял следобед
Пак го прочети ! Пича пише за долар / лев 1.40 , дори припомня за марка/лев !
Има разлика нали ? Сега колко е долар/лев ?
Коментар