IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Фицка , въпрос на вкус ...Аз по измислени ECN-и не си падам ....

А пък едностранната промяна на лостовете е (пак казвам ) уникална тъпотия ,която го начуква на клиента .......Че и на брокера ,ама нейсе .....
    Никой бъкет (Дукесите са такива ,нищо че се мъчат да поддържат лъскав имидж ) няма да ти даде реален спред в евро/долар под 2 пипса ( боцмана се рекламира че дава 1 ,което смях до небесата ) - както и да го смяташ ,квото и да го сучеш ....

Ама на който му харесват переструвките - моля , нема проблеми
    Спарт, търгувам с тях от доста време и тук си в голяма грешка
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Здравейте дружина
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Добрутро! Контра 4265 Реконтра 4299 ако стигне

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Може. Може би. Не знам.
          Вчера бях сигурен, но днеска
          само ще гледам. Засега
          Всички още хъркат, а само
          ПРАСЕТО грухти истерично
          в бидоня, че не са му сипнали
          и аз съм вън още , но май се задава шиш до 8070 , и ще купувам само да отвори лондон има още час

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Добрю ютрю

Ставай и се строявай на балтаматума !!!!
            Айде , че истървали сме ЕВРОТО !!!!

Успешен ден на всички ХОРА !!!
            ДОБРО УТРО ...Не сме го изтървали еврото от снощи си го наловихме
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
              добро утро
              успех на всички
              Реде , ся е момента за малко дългучи в долар/ иен -- около 81 .....
              иначе еврото е по план
              Може. Може би. Не знам.
              Вчера бях сигурен, но днеска
              само ще гледам. Засега
              Всички още хъркат, а само
              ПРАСЕТО грухти истерично
              в бидоня, че не са му сипнали
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• добро утро
                успех на всички
                Реде , ся е момента за малко дългучи в долар/ иен -- около 81 .....
                иначе еврото е по план

Коментар

• Добрю ютрю

Ставай и се строявай на балтаматума !!!!
                  Айде , че истървали сме ЕВРОТО !!!!

Успешен ден на всички ХОРА !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Здраве желая SPART !

Обидата е лично отношение, такова няма, следователно и обида няма.Познаваме се, пили сме, яли сме, живот и здраве ще продължаваме така.
                    Но ако говорим за професионално отношение към материята, то съм втрещен от мнения изсмукани от пръстите.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Ми щото не стават , що ...Комисионна + лек слип + малко рекуот = пръчка и половина ......
                    Ти някога правил ли си реална сделка през въпросния доставчик, че говориш алабализми ? Я вземи се разрови като съм пускал скрийншотове от сделки, дали това е така......то си пише
                    Или си чувал от някой демо авантюрист и споделяш "информация" а не опитност
                    Чел си, недочел този път.........какви рекуоти те гонят ?
                    Правил ли си труда да отвориш платформата ? Едва ли...........щеше да видиш, че има слипидж контрол, щеше да видиш, че спредовете са далеч от "пръчка и половина"
                    За спредовете и комисионните обяснявах наскоро тук в Инвестора, виж ми становището и го обори.

И тая тъпотия да променят лостовете едностранно от петък следобед до понеделник ....е , немам думи ....Надали има балъци дето оше не са се усетили закво иде реч ....
                    Аз например търгувам активно през Стандарт ( Dukascopy Bank ) и не съм се светнал.
                    Би ли ме осветлил по въпроса защо го правят ? ( забележи, разграничавам се като търговец ).
                    Държа на отговор, моля ! Иначе следващия път като се опияним в някоя кръчма, ще насъскам някоя кака да ти налее трезва мисъл

Никой бъкет (Дукесите са такива ,нищо че се мъчат да поддържат лъскав имидж ) няма да ти даде реален спред в евро/долар под 2 пипса
                    И как реши, че Dukascopy Bank са бъкет и псевдо ECN ?
                    Щото са бъкет, до сега се брояха на пръсти Българите които са търгували при тях заради минимална сума от 50 000 нали ?
                    И щото са бъкет, колегите от Делтасток са ги наредили в листата с ликуидити провайдъри като Дойче Банк и Интерактив нали ?
                    Дай си конкретните доводи/факти, за да не звучиш като майски бриз по северното ни Черноморие

Поздрави и наздраве !
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Как е ........Вадите ли кинти

Коментар

• Момчев , туй е верно ...Тоя път ги споменах заради Фицката и линка му за Стандарт , а не че специално ...Виж постовете по долу ...
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

А пък едностранната промяна на лостовете е (пак казвам ) уникална тъпотия ,която го начуква на клиента .......Че и на брокера ,ама нейсе .....
                          Никой бъкет (Дукесите са такива ,нищо че се мъчат да поддържат лъскав имидж ) няма да ти даде реален спред в евро/долар под 2 пипса ( боцмана се рекламира че дава 1 ,което смях до небесата ) - както и да го смяташ ,квото и да го сучеш ....

Спарте ти нали си по-дългосрочен защо все ги дъвчеш брокерите. Бъкет или ЕЦН 2 или 4 пипс каква е разликата като имаш таргет по 2-3-4-5 фигури?

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                            Спарт, че кой сериозен брокер няма комисионна и лек слип на моменти та и рекуот дори ?
                            А промяната е от петък вечерта до отваряне, ако не се лъжа.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Време беше
                              Ако не ми видиш няма дя заспиш а?
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Време беше

Коментар

Working...
                                X