If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фицка , въпрос на вкус ...Аз по измислени ECN-и не си падам ....
А пък едностранната промяна на лостовете е (пак казвам ) уникална тъпотия ,която го начуква на клиента .......Че и на брокера ,ама нейсе ..... Никой бъкет (Дукесите са такива ,нищо че се мъчат да поддържат лъскав имидж ) няма да ти даде реален спред в евро/долар под 2 пипса ( боцмана се рекламира че дава 1 ,което смях до небесата ) - както и да го смяташ ,квото и да го сучеш ....
Ама на който му харесват переструвките - моля , нема проблеми
Спарт, търгувам с тях от доста време и тук си в голяма грешка
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Може. Може би. Не знам.
Вчера бях сигурен, но днеска
само ще гледам. Засега
Всички още хъркат, а само
ПРАСЕТО грухти истерично
в бидоня, че не са му сипнали
и аз съм вън още , но май се задава шиш до 8070 , и ще купувам само да отвори лондон има още час
добро утро
успех на всички
Реде , ся е момента за малко дългучи в долар/ иен -- около 81 .....
иначе еврото е по план
Може. Може би. Не знам.
Вчера бях сигурен, но днеска
само ще гледам. Засега
Всички още хъркат, а само
ПРАСЕТО грухти истерично
в бидоня, че не са му сипнали
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Обидата е лично отношение, такова няма, следователно и обида няма.Познаваме се, пили сме, яли сме, живот и здраве ще продължаваме така.
Но ако говорим за професионално отношение към материята, то съм втрещен от мнения изсмукани от пръстите.
Ми щото не стават , що ...Комисионна + лек слип + малко рекуот = пръчка и половина ......
Ти някога правил ли си реална сделка през въпросния доставчик, че говориш алабализми ? Я вземи се разрови като съм пускал скрийншотове от сделки, дали това е така......то си пише
Или си чувал от някой демо авантюрист и споделяш "информация" а не опитност
Чел си, недочел този път.........какви рекуоти те гонят ?
Правил ли си труда да отвориш платформата ? Едва ли...........щеше да видиш, че има слипидж контрол, щеше да видиш, че спредовете са далеч от "пръчка и половина"
За спредовете и комисионните обяснявах наскоро тук в Инвестора, виж ми становището и го обори.
И тая тъпотия да променят лостовете едностранно от петък следобед до понеделник ....е , немам думи ....Надали има балъци дето оше не са се усетили закво иде реч ....
Аз например търгувам активно през Стандарт ( Dukascopy Bank ) и не съм се светнал.
Би ли ме осветлил по въпроса защо го правят ? ( забележи, разграничавам се като търговец ).
Държа на отговор, моля ! Иначе следващия път като се опияним в някоя кръчма, ще насъскам някоя кака да ти налее трезва мисъл
Никой бъкет (Дукесите са такива ,нищо че се мъчат да поддържат лъскав имидж ) няма да ти даде реален спред в евро/долар под 2 пипса
И как реши, че Dukascopy Bank са бъкет и псевдо ECN ?
Щото са бъкет, до сега се брояха на пръсти Българите които са търгували при тях заради минимална сума от 50 000 нали ?
И щото са бъкет, колегите от Делтасток са ги наредили в листата с ликуидити провайдъри като Дойче Банк и Интерактив нали ?
Дай си конкретните доводи/факти, за да не звучиш като майски бриз по северното ни Черноморие
Поздрави и наздраве !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
А пък едностранната промяна на лостовете е (пак казвам ) уникална тъпотия ,която го начуква на клиента .......Че и на брокера ,ама нейсе .....
Никой бъкет (Дукесите са такива ,нищо че се мъчат да поддържат лъскав имидж ) няма да ти даде реален спред в евро/долар под 2 пипса ( боцмана се рекламира че дава 1 ,което смях до небесата ) - както и да го смяташ ,квото и да го сучеш ....
Спарте ти нали си по-дългосрочен защо все ги дъвчеш брокерите. Бъкет или ЕЦН 2 или 4 пипс каква е разликата като имаш таргет по 2-3-4-5 фигури?
Спарт, че кой сериозен брокер няма комисионна и лек слип на моменти та и рекуот дори ?
А промяната е от петък вечерта до отваряне, ако не се лъжа.
А пък едностранната промяна на лостовете е (пак казвам ) уникална тъпотия ,която го начуква на клиента .......Че и на брокера ,ама нейсе .....
Никой бъкет (Дукесите са такива ,нищо че се мъчат да поддържат лъскав имидж ) няма да ти даде реален спред в евро/долар под 2 пипса ( боцмана се рекламира че дава 1 ,което смях до небесата ) - както и да го смяташ ,квото и да го сучеш ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар