IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    ми то ощото го снимам от опцията на МТ4 и затова ....а не през PrtSc но не ми се занимава че нещо времето напредна пък и вие ме разбрахте за какво говоря ...
    Що бързаш бе Ефче,да не изстървеш секса а
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Спарт, че кой сериозен брокер няма комисионна и лек слип на моменти та и рекуот дори ?
      А промяната е от петък вечерта до отваряне, ако не се лъжа.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        А защо не пробваш тези http://www.si-cm.bg/
        ще ги разгледам утре благодаря ...! а сега лека нощ на всички !
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Добра Ви вечер
          Майте дълги излезнали
          И аз като СВИНЯТА ИСКАРВАМ
          и от дълги и от къси.
          Разликата е, че само когато си
          пия биричката излизат.
          Леука Ви нож
          И ти ли мекичар стана бре Нъл беше сериозен търговец
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Ми щото не стават , що ...Комисионна + лек слип + малко рекуот = пръчка и половина ......

И тая тъпотия да променят лостовете едностранно от петък следобед до понеделник ....е , немам думи ....Надали има балъци дето оше не са се усетили закво иде реч ....

П>С : Коментарът ми е за дукесите , а не за Стандарт , затуй Бат Седефчо не се убиждай
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Комърджи де се губиш по тъча

Коментар

• Добра Ви вечер
                Майте дълги излезнали
                И аз като СВИНЯТА ИСКАРВАМ
                и от дълги и от къси.
                Разликата е, че само когато си
                пия биричката излизат.
                Леука Ви нож
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

още се услушвам...сякаш мисля да пробвам тия адмирал маркет но не е окончателно ..

Коментар

Ефче ти накрая намери ли си брокер ?
                    още се услушвам...сякаш мисля да пробвам тия адмирал маркет но не е окончателно ..
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Дай му резолюция 800 по 600 .....
                      СПАРТе
                      кво стана .... от инвестора да не те хванаха за телевизионния техник

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Дооообре.....ще си вдигна заплатата, а за новините.....там вече се обръщаш към редактора на новините. Ама едва ли ще те разбере. И аз вчера ги бъзиках за тези новини дето подготвят.
                        Става въпрос за момъка дет води събеседника >>>> а иначе редактора на новините е ясен >>>>копи и пейс на ройтерс и блумбърга това го може и всеки мангал от улицата на него заплатата да му е 240 лефа убууу убууу че има EBF щот требе и да слушаме новини че очите се измарят
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Ефче ти накрая намери ли си брокер ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Гюзел , чок гюзел ...Но дългия стопЪ за мене е на 8705
                            може може ...ще го имам предвид макар че тук няма значение щото точно тази картинка е от демото

Коментар

Дал си доброволно да те кастрират
                              не бре и зад ришетките си оправдах името
                              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Гюзел , чок гюзел ...Но дългия стопЪ за мене е на 8705
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X