IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от big swinging dick Разгледай мнение
    Отдавна съм я измислил и честно казано (само на теб го казвам под секрет)-досега съм загубил пари на поне 5-6 такива и нищо не съм спечелил, но опитите продължават както е казал поета. Айде със здраве - виж там прасетата какво правят
    Ми, ако не намериш некои балък
    да му проиграеш парите
    отивай да пасеш офци ,
    че за друго не ставаш
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      А бре ти що не си в час.
      Ми то в момента в света
      най-големия проблем са
      ПРАСЕТАТА дето само
      плюскат, пък нито месо,
      нито сланина нито даже мляко дават.
      Само ПЛЮЩСКАТ ли ПЛЮСКАТ!!!!
      То и нащо СВИНЕ ще ми
      вземе след малко стопа
      Абре кажи нещо за Форексу Стга с те свини Аааааааааааа
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
        Много спамите!...
        Спираме................
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
          Здрасти fickata, здраве greedforsuccess !

greedforsuccess, обяснимо е след 19 месеца скатаване от активна търговия. Пазара си е пазар.Той се променя, ние се променяме.......напасване и адаптация трябва.

Наздраве вам !
          Днес идеален ден за къси скалпове До сега де
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Много спамите!...

Коментар

• Здрасти fickata, здраве greedforsuccess !

greedforsuccess, обяснимо е след 19 месеца скатаване от активна търговия. Пазара си е пазар.Той се променя, ние се променяме.......напасване и адаптация трябва.

Наздраве вам !
              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                Имаше предвид копита нали
                Снощи към 22 станах сега сядам и 4 страници за прасета чета Евала, уникален форум е .
                А бре ти що не си в час.
                Ми то в момента в света
                най-големия проблем са
                ПРАСЕТАТА дето само
                плюскат, пък нито месо,
                нито сланина нито даже мляко дават.
                Само ПЛЮЩСКАТ ли ПЛЮСКАТ!!!!
                То и нащо СВИНЕ ще ми
                вземе след малко стопа

Коментар

• hi again

Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Вааааййййй, ти тази схема как я измисли?!!?
                  Отдавна съм я измислил и честно казано (само на теб го казвам под секрет)-досега съм загубил пари на поне 5-6 такива и нищо не съм спечелил, но опитите продължават както е казал поета. Айде със здраве - виж там прасетата какво правят

Коментар

• Грийди ами човека дето требе да въдворя РЕД е свинар Кво да четеш

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                      Здравей bgg_red !

Карам я със загуби на пазара
                      Лошо се представям в търговията от известно време.

Поздрави !
                      ВЪхххххххх
                      Това вече го говориш доста време
                      Требе нещо да промениш
                      Дъл да не прочетеш оная
                      твоита тема за психиката
                      Успех ти желая в борбата с
                      промяната на стила на търговия !!!!

Коментар

ами ще те светна my frd :
                        1/ Намери някой балък с много пари, за да играеш за негова сметка като загубите са за негова сметка, а печалбата (ако изобщо имаш такава) делите;
                        2/ Иначе си играй на демото и се прави на велик
                        Ооооооооооооо ти си оня с Голфа от вчера И раздвоение на личността Бягай в Карлуково бе идиот Как прегриза веригите Еййй верно лудите голяма сила имат

Коментар

• "Според немската преса (в-к Handelsblаtt), шефът на риск-офиса на голямата немска банка Deutschebank - Банзигер е казал, че неговата банка се подготвя и заделя провизии за възможно преструктуриране на гръцкия дълги чрез обезценка на гръцките дългови книжа (т.н. haircut) с 20-30% в експозициите на банката в такива дългови книжа!"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                            Е-Бат-Седефчо здравей ! Подкрепям Дюкаскопи с четирите си лапи
                            Имаше предвид копита нали
                            Снощи към 22 станах сега сядам и 4 страници за прасета чета Евала, уникален форум е

big swinging dick ми кой как може, някои по една други по две, ти по-колко затриваш ?

E-Bat-Sedefcho не е добре това.....ма никак не е добре, при тоя арен пазар особено, нещо бъркаш явно, оправяй се бързо, че лятото идва, морето ще се заплацик и нужна е подкрепа на плажа та и след плажа.
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

1/ Намери някой балък с много пари, за да играеш за негова сметка като загубите са за негова сметка, а печалбата (ако изобщо имаш такава) делите;
                              Вааааййййй, ти тази схема как я измисли?!!?
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• до fucked

Коментар

Working...
                                X