If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доста хора изтрещяха от кризата !
Вчера вечерта срещнах един дето нещо викаше и ръкомахаше разпалено , но го заобиколих отдалече ! След оня случай в Испания със отрязаната глава вече се оглеждам на 4 очи и не допускам хора на близко разстояние !
Че ти да не си в Испания ?
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
има мноо балъци - по-лесно е отколкото си мислиш-само да можеш да ги убедиш, но за това се искат умения и дилърска история, но и ти май си от балъците-действай на демото тогава-никога няма да отвориш real account(но това ще е за твое добро by the way)
Отдавна съм я измислил и честно казано (само на теб го казвам под секрет)-досега съм загубил пари на поне 5-6 такива и нищо не съм спечелил, но опитите продължават както е казал поета. Айде със здраве - виж там прасетата какво правят
И как е, оглеждаш ли се по улиците, като вървиш С какъв акъл въобще го правите това. То шарлатани много, но това даже и шарлатанство не е. Айде онези дето преподават курсове, те може глупости да приказват, но поне нещо приказват, ама ей такива като теб, че даже наскоро чух за един къде давал и определен процент всеки месец Ттцтцтц еххх ама то така е, невежеството до това води.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар