If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оп оп май май на някой му са се натопорчили стоповете и започва да излъчва смръдня. суингващия кОр, то се вижда, че си за забавление, но да не би да е привидно и да искаш си оплачеш мъката сега с този току що регистриран ник ?!
Спарте ти преди защитаваше седефин и изказваше положителни коментари, а може и да се бъркам, нещо случило ли се е ?
Че и ти говориш без факти.
Аз бях го питал за дюкаса защото реших да видя защо толкова се хвали като добър брокер и условията не ми допаднаха, но на мен, просто защото с ниски обеми...ниски ниски 10М ама ниски нали, то наистина условията идват тежки, обаче E-Bat-Sedefcho ми разясни нещата и те си дойдоха на мястото. Та на теб какви ти са аргументите наистина, че казваш това не е така и е лакиран брокер ?
Хайде стига с това лавиране и приказване без факти. Давай примери. Това не ти е обяснение на тема какво е антиматерия и вакуум
Maraba Fichka
kakvi sa tezi grubi neshta? Kaji neshto za pazara - kade shte hodi EURUSD ili the cable pls, ако знаеш изобщо какво е това
By the way каква позиция имаш в момента - стоп лосове предполагам, че не слагаш, сигурно постоянно усредняваш докато се набарбальокаш окончателно-мога да ти дам мноо съвети, ама като гледам засега нямаш нужда - просто се забавлявам at mom докато чакам да ми излезе позицията (нищо лично-не се познаваме). Айде успех(колкото и невероятно да е за теб)!!!!!!
Мараба Аз ти говоря за любоф, ти груб съм бил Тоз Еурусд не го познавам и затва неам понятие де ходи, пък кабели имам на тлвизора. Позицията имам в Енинският балкан... мноо хубави чакала там ееееееее... ама лосове няма.
Пък за забавлението... супер... и аз като си играя с чурката ми е весело
П.П. Не се ласкай, че ти обръщам внимание Денят е прекрасен и винаги можем да сме благосклонни към лудите
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Maraba Fichka
kakvi sa tezi grubi neshta? Kaji neshto za pazara - kade shte hodi EURUSD ili the cable pls, ако знаеш изобщо какво е това
By the way каква позиция имаш в момента - стоп лосове предполагам, че не слагаш, сигурно постоянно усредняваш докато се набарбальокаш окончателно-мога да ти дам мноо съвети, ама като гледам засега нямаш нужда - просто се забавлявам at mom докато чакам да ми излезе позицията (нищо лично-не се познаваме). Айде успех(колкото и невероятно да е за теб)!!!!!!
Питах те 2 пъти за промяната на лостовете и нищо не казваш .Вместо това отговаряш ми на въпроса , с въпрос ...че нещо съм бил "изсмукал " и т.н. ...повтаряш едно и също ....Нито един сериозен аргумент нямаш срещу твърдението ми ,че Дукасите са лакиран бъкет ,който симулира ECN ....Освен може би факта ,че изпълняват бързо ордерите ...Търсиш моята версия ,без да излагаш своята ...
Пак казвам => Дукаскопи не е това за което се представя !
И ми отговори като търговец - ако можеш- и без да разтягаш локуми с валчести приказки ,въртейки се в кръг .....
Иначе "брокерският " ти " отговор " ми хареса с това че напомня за лайф-чат ....
Наздраве !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
А ! Ти си много як телепат бе ! Щом чак от Испания ми прочете мисълта - канех се да те питам дали ти не си там , защото мярках нещо във форума преди време !
Само Барса !
Само Реал
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Абе какво може да ти каже Фицката за пазара - той не знае къде се намира . Ако искаш да знаеш поне маааалко за пазара започни да се образоваш - много е лесно да питаш къде ще отиде пазара-това дори Бърнанке и Трише не го знаят!!!!!!!, та дори и Алън Грийнпан!!!!
Един безплатен (засега) съвет: "пръдне ли някой важен фактор и позицията ти отива на кино", но айде за съвети е раноМного ме развеселихте, нещастни безработни неудачници
Не , в България съм си , но сам прецени щом тоя луд са го допуснали в Испания значи е по читав от лудите , които са останали тук и дори зад граница не ги пускат !
Резонно нали ?
Малииииииииииии, чи то тука в Испания е рая на лудите бре
Нищо няма изсмукано ....Май само на тебе така ти се струва !
Иначе революцията е в пълен ход и ако някой още не е разбрал , си е негов проблем ...
Само така, революция трябва да има.Там е работата, че не питаш ами излизаш със заключения цитирам :
" Никой бъкет (Дукесите са такива ,нищо че се мъчат да поддържат лъскав имидж ) "
както и следното :
" А пък едностранната промяна на лостовете е (пак казвам ) уникална тъпотия ,която го начуква на клиента .......Че и на брокера ,ама нейсе ..... "
За това поисках да се обосновеш, ако не можеш, то написаното минава в графа чул-недочул ( изсмукано неподплатено с факти плюене )
Та...........питай и ще ти се каже.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар