Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
И бря вие сте се тресли
Късата от 1.43366 не взета
Успешен ден на всички ХОРА
и ПРАСЕТА !!!Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧета на Иван мъките в другата тема и се сещам аз как се бях издънил веднъж. Обикновено търгувах с 100-200 акции и 1-2 контракта опции. Сметка като море. Веднъж без да искам въведох и купих вместо 2 - 200 контракта опции върху Насдак 100. Като видях рязкото движение в наличността си се усетих и веднага ги пуснах на маркета ама лаком гъз с 10 цента горница. Сделката мина за минута и тва бяха най-бързите ми 1600 долара. И това беше последната такава котировка до експирейшъна))
най-бързо загубените 2-3-4К долара
Късмет--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗа твоя стоп ме боли к**о,
обаче тва 0.3 ме дразни
Значи ти МАЙМУН правилно
си сложил стопа, а аз грешно ордера,
а това е още по дразнещо един МАЙМУН
по умен от един човек))
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКво не разбра бре) Ако курсо беше отишъл още пип нагоре ти щеше да имаш късо, а моят стоп щеше да е взет.
,
обаче тва 0.3 ме дразни
Значи ти МАЙМУН правилно
си сложил стопа, а аз грешно ордера,
а това е още по дразнещо един МАЙМУН
по умен от един човек--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАЙМУН,
вечер късно , разбирам,
но сутрин толкоз рано.
БАНАНИ ли береш) Ако курсо беше отишъл още пип нагоре ти щеше да имаш късо, а моят стоп щеше да е взет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
И бря вие сте се тресли
Късата от 1.43366 не взета
Успешен ден на всички ХОРА
и ПРАСЕТА !!!Моят стоп обаче е жив
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReturnЗа да ти покажа , че е взаимно ще ти споделя какво изтъргувах !Малко след 23 часа българско време си пуснах една яка дълга евро/долар от цена 1.43071 !
Надявам се тази нощ да понатрупа нещо !
Ти слагай и стопове ...
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЛека нощ на всички Фицка с теб ще се видим по -късно в лагерчето ....и без това ми взехте вече акъла .....
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар