If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ам то от вашите глупости се изплаши момичето и се шмугна под завивките Ефче... ида мъничката ми... не ги слушай повече тез неандерталци Ше си направим лагерче
Лека нощ на всички Фицка с теб ще се видим по -късно в лагерчето ....и без това ми взехте вече акъла .....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Фицка знам , че ме взимаш на майтап , защото съм още млад и зелен ! Обаче аз имам шанса да общувам с хора , които имат доста опит , обиколили света , със собствен бизнес , умни и прозорливи ! Направо какво да ти разправям - когато съм в такава компания попивам всичко с отворени очи и уши и освен "наздраве" друго не мога да кажа !
И съм чувал невероятни неща !Последното е , че САЩ са в пъти по зле от Гърция например !
Но силата на американците е в начина им на управление , манипулиране и поднасяне на информацията ! Европа и специално европейския съюз е в сериозен дефицит на управленско равнище и самата концепция на ЕС е тотално сбъркана ! Това е проблема !
Не те взимам на майтап Симпатичен си ми... без задни помисли
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ам то от вашите глупости се изплаши момичето и се шмугна под завивките Ефче... ида мъничката ми... не ги слушай повече тез неандерталци Ше си направим лагерче
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Едно прасе си лежи в калта, шава с уши и си пуска мехурчета.
Идва друго прасе
- Хайде да идем в другото блато, да плашим жабите!
- Да бе, ей сега ще зарежа всичко и ще тръгна да се занимавам с глупости
Да не я каниш да плашите жабите или обратното
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Аз нямам лагер !!!
Нямам и позиция !!!!
Е има една написана , но
незадействана и сигурно
след малко ще я изтрия !!!!!
Та лагер можеш да имаш
например с ЧЕРНОПРАСе
С мен лагер няма, а страстна и изпепеляваща либоф
Коментар