Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЩо си мисля , че днеска ще видим
пак 1.43
Тез мисли ми идват като гледам
злато, петрол ДАУ,,,,,
Днес е било егати деня... Сега, като гледам графиката, чак не ми го побира въображението.
Този спад отваря вече и по- високи (хипотетични за момента) цели нагоре, но това ще го мислим др седмица.
Стопът си остава при затваряне на 4 часа под 1.4155.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТийнеджърите у Асково едва ли я знаят
Ефче, а ако някой ти каже, че отива до хурната, да знаеш, че отива да си купи ляб
Ех тоя Ред мноо са ояде пак бре
Ефче, ще си пийнем ли таз ботилчица от днес ? ... на плажа... под мекото сияние на луната, зашлуни в плисъците на вълните и само лекият морски бриз ще милва телата ниа от толкова романтика ... се разтапяла два пъти ...ще си я пийнем ..как няма ....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПускам минимално дълго за 1.43Да'н ривеш
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДали пък асковлии като мъдри хора
не са хортували , че щъркела е калекоНасядали около ряката и мислят ли мислят
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЛелек вааааа , не лАлекЧичко Гугъл е лазел под масътъ, га е излянала таз дума у речта ни омайна сладка
не са хортували , че щъркела е калеко--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеБлагодарско
Требеше да наваксвам ония спад
++++++++++++++++++++++++++
Сигурно си прав за думата и не споря..
За лалек чичко гооогле няма инфоЧичко Гугъл е лазел под масътъ, га е излянала таз дума у речта ни омайна сладка
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеРеде не е измислица, тва е дума по-стара и от тебе
Честито 42222
Требеше да наваксвам ония спад
++++++++++++++++++++++++++
Сигурно си прав за думата и не споря..
За лалек чичко гооогле няма инфо
++++++++++++++++++++++++++++++
П.П.Що си мисля , че днеска ще видим
пак 1.43
Тез мисли ми идват като гледам
злато, петрол ДАУ,,,,,Last edited by bgg_red; 20.05.2011, 20:36.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧЕРНОПРАСе втората дума е на турски,а първата може да си е каунска измислица
Ефче, а ако някой ти каже, че отива до хурната, да знаеш, че отива да си купи ляб
Ех тоя Ред мноо са ояде пак бре
Ефче, ще си пийнем ли таз ботилчица от днес ? ... на плажа... под мекото сияние на луната, зашлуни в плисъците на вълните и само лекият морски бриз ще милва телата ниМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНали искаше превод бе лястовичке моя
лелек=щъркел
сюргюн=разстройство..
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
Коментар