If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този месец изпробвам една нова стратегия на прословутата МТ4. Има нужда от поизглаждане, но ме притеснява, че се налага да се държат отворени позиции през ноща, със стопове разбира се, но друго си е като контролираш машинката
Attached Files
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Не знам при вас как е. Рядко пия но много нося. Иначе с цигарите съм много зле. 2ХMarlboro red всеки ден. Но пък ако не пушех сигурно щях да почна да получавам сърбежи за ангелски крилца
Много ти силен навика
Поне уплътняваш ли ги с нещо ? Или то по-време на работа не може да се пие
Наздраве !
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Не знам при вас как е. Рядко пия но много нося. Иначе с цигарите съм много зле. 2ХMarlboro red всеки ден. Но пък ако не пушех сигурно щях да почна да получавам сърбежи за ангелски крилца
Хахах това е божа работа) Друго имах предвид. Здрави сме. Затрупани сме с работа. Фърфалака си е у дома, с малко закъснение. Не беше разбрал кога точно е на училище и получи 2 неизвинени, но на кой му пука... Маркета и той даде тази седмица. Аз я карам на гейско вино с лед и след малко ще съм дълбоко заспал. Утре съм на работа но вдругиден мога да отида където си поискам.
Коментар