IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за eur/chf , там на всичкото отгоре цацата е дълга 60-70 % в 2-3 сайта което е мноо лош знак ......че вероятно ще пропада
    п.с . оооо БаарЦелонеЦ , как беше на формулата

Коментар

• Тва на Крадливия кой му е подновил абонамента бре Скоро съвета ни са е събирал
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Мараба спекуланти
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• м/у другото и сме на някви 20-30 пипа от дъно в евро / франк / от как съществува еврото /
          там също ще се даде знак за слабост на еврото

Коментар

• ще видим до къде ще дълбаят жълтите братя ...
            утре сабалем ако го разпродадат европейските банки ни чака силна седмица на юг , до тогава ще гледам ....да не стане като гапа миналата седмица , още понеделник над 42 и го пробива до петък , тва 42 ........надоле / грубо , говоря /
            успех ко ще мъчи някой да търгува в този неликвиден пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              На скъсилите честито !!
              Благодаря
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Да отворим темата !!!!!!!
                Очертава се доста сериозен ГАП
                На скъсилите честито !!
                само 35 пипа за 9 минути в южна посока от цена на затваряне в петък
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Да отворим темата !!!!!!!
                  Очертава се доста сериозен ГАП
                  На скъсилите честито !!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• олееекекво е ставало тука два дена ...яко триене с гумичката е имало ...идва да ми каже да спра и аз да спамя обещавам...ще се въздържам...
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                      Факт е , че откакто не използвам стопове , левъридж и осреднявам, изкарвам по някоя стотинка.

Със стопове никога не ми се е получавало в дългосрочен план, да не говорим пък ако стоповете са комбинирани с левъридж
                      За момента просто имаш късмет, рано или късно ще дойде това движение, което вероятно ще ти нулира сметката или най-малкото ще те принуди да затвориш на загуба, а не на +.

Но в края на краищата всеки си има стил на търговия. Лично на мен не ми допада да "гледам" как се развива движение срещу мен от десетки, а понякога и стотици пипсове с надеждата да върне в моята посока и да затворя на печалба. По-добре стоп 30-40 пипса и вход на по-късен етап

Коментар

• БГ банка , да не расмиваме аудиторията тва в най -добрия случай е подразделение на Банка или средна /ниска ръка търговец --------международен стандарт ........
                        практически без ливерич ..... не виждам кво ще загубиш в дългосрочен план / ко ще и да '' намериш отворена позиция на улицата'' как се казва / погледнато в ...10 - 20 - 50 лета ....и тва мислиш че е много интересно ......... наа мен въобще не ми е интересно ......
                        да се гони максимален разумен профит е интересно

Коментар

• Какъв маркетмейкър е например ЦКБ или ФИБ или която и да е БГ банка ?

Както и да е, единствената разлика между мен и банка е в размера, което рефлектира единствено в размера на печалбата в абсолютни стойности.

Факт е , че откакто не използвам стопове , левъридж и осреднявам, изкарвам по някоя стотинка.

Със стопове никога не ми се е получавало в дългосрочен план, да не говорим пък ако стоповете са комбинирани с левъридж

Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                          не нямат ......ма те са маркетмейкъри а не аз , ти или дончо от кУртово конаре .......има разлика , поне малка , де , съгласен
                          митологията е хубаво нещо , Но като четене за развлечение .. особенно за ДонНН-ове и Донки

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение

Освен примера с бананите бих запитал, а банките имат ли стопове кога продават/купуват валута на клиенти ? Банките будали ли са ?
                            ......
                            не нямат ......ма те са маркетмейкъри а не аз , ти или дончо от кУртово конаре .......има разлика , поне малка , де , съгласен
                            митологията е хубаво нещо , Но като четене за развлечение .. особенно за ДонНН-ове и Донки

Коментар

• Има доста истини в написаното от Дон Карлос )

Но да не зачекваме старата тема за стоповете ..... и лоста .. и целите на посреднците и т.н.

Освен примера с бананите бих запитал, а банките имат ли стопове кога продават/купуват валута на клиенти ? Банките будали ли са ?

Е верно без стопове се печели по-малко (зависи от размера , хаха, на акаунта де) , но пък далеч по-сигурно.

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              Мърдате ли бря?
                              Гледам даже и и прословутият Дон Карлос ви е удостоил с присъствието си и ви е поръсил с благодатта си
                              Попивайте знания !!!!! това е човек печелещ по 15-20 к пипа от трейд.Той е моята пътеводна светлина

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                мълчи ма свиньо мръсна!!!! не виждаш ли , че ми е лошо ? / казал мечо пух на прасчо , след като се насвяткал с бири /

здрасти реде. винаги ми е приятно да те видя на линия
                                Хи хи хи
                                Пак го такoва СВИНЯТА СВИНСКА
                                КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                                аз съм си все тука, но теб те няма
                                Сигур щото ходиш нощно време
                                по на ХОРАТА къщите си зает
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X