IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аре всички на балалматУма , строй се , преброй се
    ТрендУ , опа френдУ заминал без нас
    добро утро и успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Мъчно ми е Ефчето ..... де е
      Тука Тука ....радва се че туй дето си го пожелах в петък се сбъдва ..и дойдоха мойте цифрички ...
      Last edited by ef4e; 23.05.2011, 00:25.
      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Rock & Roll ! Успех на всички.

//b.t.w. ей, тука се сечете без милост Някак си повдига настроението във форума.. Яко!
        Life is a death race...

Коментар

• Реда сигур сега е седнал в некъв дебел кожен фотъойл, пий вино, замезва с пръжки. пуснал си е Планета на голееееемата плазма и си вика : Ийй туй СВИНЕ МРЪСНО не спира бре Май няма да чакам до коледа
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Мъчно ми е Ефчето ..... де е
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              ти гледай само декември да не попаднеш в една компанията с хората от мята религия ...
              Ааааа с тях ше съм в безопасност Реда да ни са мярка, че тогава ше стане кървава

Коментар

Бей ефенди, ти леко с бирата, щот по вашта религия, алкохола е харам
                ти гледай само декември да не попаднеш в една компанията с хората от мята религия ...

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                  мани , не само си говориш сам , а и несвързано за диагноза си -- веднага я казвам --- 2 бири с мезе и почивка
                  Що ми драскаш в дневника ваааааа

Коментар

Четири поредни поста с този 5. Говоря си сам Май съм за диагноза
                    мани , не само си говориш сам , а и несвързано за диагноза си -- веднага я казвам --- 2 бири с мезе и почивка
                    поздрав
                    http://www.youtube.com/watch?v=szt60RlgcL4
                    Last edited by is3584; 22.05.2011, 23:32.

Коментар

• Шести пост. Тва взе да става кат дневник тука
                      Кълбото ми проговори пак точка

Поздрав по случай поста http://www.youtube.com/watch?v=HlSidenJ5-E

Коментар

• Четири поредни поста с този 5. Говоря си сам Май съм за диагноза

Коментар

• Бей ефенди, ти леко с бирата, щот по вашта религия, алкохола е харам

Коментар

• Не съм се запознал надълбоко с писанията на Карлос, ама се чудя що аджеба Е-бат-Седефчо влиза, споделя кво ши е времето и бяга Ей Реде, Реде къв кмет си бре мааа... Колене, едене, пиене.... сичкото търговец са изпокри от страх да не прифанат

Коментар

• На Дона се види радостта му май кратка ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                                за eur/chf , там на всичкото отгоре цацата е дълга 60-70 % в 2-3 сайта което е мноо лош знак ......че вероятно ще пропада
                                п.с . оооо БаарЦелонеЦ , как беше на формулата
                                Ветровито
                                Моя човек добре тръгна 1, ама нейсе ...

п.п. Ше трябва да преразгледам договора за спонсорство

Коментар

Working...
                                X