IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Добра вечер!!
    Добра да е!
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Добра вечер!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Фицка , Ефчето ми каза да ти кажа че е удължила USD/CHF от 8790 със стоп на 8745 и цел 8940 ....За да докажеш чувствата си ,трябвало да имаш и ти таквази позиция за да се страхувате заедно ..Иначе работата се разсъхвала и нищо не било сигурно ....
        Спарте не лъжи човека бре .... таз отдавна я затворих ...
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Сел евройена 115.80 стоп116.25.-лимит ново дъно

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Фицка , Ефчето ми каза да ти кажа че е удължила USD/CHF от 8790 със стоп на 8745 и цел 8940 ....За да докажеш чувствата си ,трябвало да имаш и ти таквази позиция за да се страхувате заедно ..Иначе работата се разсъхвала и нищо не било сигурно ....

Дано да съм предал всичко както требе

ПС : Пиша от терасата на Хилтън и малко духа ......но дано не завали

До онзи ден глава с рамене, сега удължава
            Аз швейцарската сметка съм я оставил за сега и суча въртя все около Трише... да видим кви ги мъдри

П.П. Да не настинеш
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Фицка , Ефчето ми каза да ти кажа че е удължила USD/CHF от 8790 със стоп на 8745 и цел 8940 ....За да докажеш чувствата си ,трябвало да имаш и ти таквази позиция за да се страхувате заедно ..Иначе работата се разсъхвала и нищо не било сигурно ....

Дано да съм предал всичко както требе

ПС : Пиша от терасата на Хилтън и малко духа ......но дано не завали
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Предполагам,че са арабски,от Мавритания
                Айди приятна вечер,приятелю, и наздраве!
                Весела и на теб И аз ще се спасявам след малко, че булката ме подритва на кайве да я водя
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Знайш кви коне имат в Испания бре
                  Предполагам,че са арабски,от Мавритания
                  Айди приятна вечер,приятелю, и наздраве!
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Еми,заповядай,но транспорта до Гара Искър си е твоя грижа
                    Знайш кви коне имат в Испания бре

Коментар

Да дода, а
                      Еми,заповядай,но транспорта до Гара Искър си е твоя грижа
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Подготвя празничната софра сигурно.То и аз след малко отивам да манипулирам на BARBQ-то
                        Да дода, а

Коментар

Реда де е бре Дан легна да отмори
                          Подготвя празничната софра сигурно.То и аз след малко отивам да манипулирам на BARBQ-то
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Реда де е бре Дан легна да отмори

Коментар

Сегиз почнаха и пиените англиченки да ти идват,дет ги натискаш по чужди купони,докат мъжете им драйфат у клозето.Блазя ти!

Истината е някъде там

Коментар

Техниката бре, техниката ... А ходи ги разбери тез манипулатори, кат кажат нещо, кво всъщност мислят да правят. Що не ща да съм инвеститор, ам ми удобно мекичар да си седя
                                Сегиз почнаха и пиените англиченки да ти идват,дет ги натискаш по чужди купони,докат мъжете им драйфат у клозето.Блазя ти!
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X