If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фицка , Ефчето ми каза да ти кажа че е удължила USD/CHF от 8790 със стоп на 8745 и цел 8940 ....За да докажеш чувствата си ,трябвало да имаш и ти таквази позиция за да се страхувате заедно ..Иначе работата се разсъхвала и нищо не било сигурно ....
Спарте не лъжи човека бре .... таз отдавна я затворих ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Фицка , Ефчето ми каза да ти кажа че е удължила USD/CHF от 8790 със стоп на 8745 и цел 8940 ....За да докажеш чувствата си ,трябвало да имаш и ти таквази позиция за да се страхувате заедно ..Иначе работата се разсъхвала и нищо не било сигурно ....
Дано да съм предал всичко както требе
ПС : Пиша от терасата на Хилтън и малко духа ......но дано не завали
До онзи ден глава с рамене, сега удължава
Аз швейцарската сметка съм я оставил за сега и суча въртя все около Трише... да видим кви ги мъдри
П.П. Да не настинеш
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Дано да съм предал всичко както требе
ПС : Пиша от терасата на Хилтън и малко духа ......но дано не завали
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Техниката бре, техниката ... А ходи ги разбери тез манипулатори, кат кажат нещо, кво всъщност мислят да правят. Що не ща да съм инвеститор, ам ми удобно мекичар да си седя
Сегиз почнаха и пиените англиченки да ти идват,дет ги натискаш по чужди купони,докат мъжете им драйфат у клозето.Блазя ти!
Коментар