Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЗначи кат ми вземеш стопЪ, ше знам откого да си го търся
...щото ази съм дълъГ
за къмто 8940
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениекъв шезлонг бе ефче, где се подвизавашМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеСпарте не лъжи човека бре ....таз отдавна я затворих ...
... и там вятъра ....
та затуй
пп Спарт, чест и почитания
++++++++++++++++++++++++++++++
Ефче, де се губишБродя сред тез зверове в тъмата и търся лъчът от очите ти, а теб те няма
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЗначи кат ми вземеш стопЪ, ше знам откого да си го търся
...щото ази съм дълъГ
за къмто 8940
при мен ще да е ...всъщтност ще преценя към 8766 какво е положението...
и може затворя....пък после и може и дълги ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениетез съм ги скасила от 8800 и ще ги чакам до 8666 ..малко бавничко ще стане ..обаче съм по-дългосрочна .., ше знам откого да си го търся
...щото ази съм дълъГ
за къмто 8940
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениемалиииий ти като миндоватаКво стана с Фицката
кво е туй миндовата ?
за Фицката почна сезона на купоите и аз там работа нямам ...за туй си намирам друга
и си почивам от време на време ....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТи хубуу затвори , ама аз взех че отворих от 8810...Затуй не лъжа
...човекоТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение...по южното моренце...Кво стана с Фицката
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениекъв шезлонг бе ефче, где се подвизавашВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеСпарте не лъжи човека бре ....таз отдавна я затворих ...
...Затуй не лъжа
...човекоТ
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеКъде изчезнахте всичкитъкмо слязох от шезлонга и Вие се скрихте !
Сигурно честват празникаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар