If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама че ден днес!Въртим се в кръг като ударено с лопата в челото прасе!Сутринта кат погледнах,пак бяхме на същото място,дет сме сега.
Така се мъча да си го обяснявам:
Европа се дави и вече яко се е облещила,но лихвите й са много по-изгодни от щатските.
В Щатите магаретата и слоновете са се хванали гуша за гуша и не стигат до сделка за бюджета.На всичкото отгоре техните лихви ще останат оскърбително ниски за неопределено време.
Спекулантите стоят отстрани и чакат да видят кой ще се издъни първи от гореописаните субекти,че да му оглозгат кокалите.
Ей туй ако не е свинска работа пък на!
Ще прощаваш,Фицка!
Бог прощава, ФИЦКАТА НЕ !!!
Те абсолво !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ама че ден днес!Въртим се в кръг като ударено с лопата в челото прасе!Сутринта кат погледнах,пак бяхме на същото място,дет сме сега.
Така се мъча да си го обяснявам:
Европа се дави и вече яко се е облещила,но лихвите й са много по-изгодни от щатските.
В Щатите магаретата и слоновете са се хванали гуша за гуша и не стигат до сделка за бюджета.На всичкото отгоре техните лихви ще останат оскърбително ниски за неопределено време.
Спекулантите стоят отстрани и чакат да видят кой ще се издъни първи от гореописаните субекти,че да му оглозгат кокалите.
Ей туй ако не е свинска работа пък на!
Ще прощаваш,Фицка!
Няма сделка !!!!
КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
ми е приятел, а оная твар
СВИНЧО СВИНЧЕВ СЛАНИНЕЦА
много ме дразни перманентно
и ще го наказвам !!!
п.п.Айде на КЪСИТЕ !!!!!
за общо благо , беше бе Реде
е като не щеш ....... ще се взима таргета ти с рали и паника , за 15 мин и виждаш 40
дръж под око десния бутон
да стаааШ да си разкарваш лимита
дигни го да не си малък , ще прецакаш движението
тури го на 4140 и плащаш на Рукито бирите
Диил ?
сделка ?
Няма сделка !!!!
КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
ми е приятел, а оная твар
СВИНЧО СВИНЧЕВ СЛАНИНЕЦА
много ме дразни перманентно
и ще го наказвам !!!
п.п.Айде на КЪСИТЕ !!!!!
У Софето съм. Вчера бях на басейна и сега ми излиза през челото, и през гъзо. Един съвет от мен. Ако някой реши да ходи да топне дупе в топлите извори Огняновски в никой случай да не тръгва без резервация. Маляките са го налазили здраво. Нямаше места
Коментар