пак @ 88 стоп 80
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМоже би друго ми е писано. Да стана моряк на собствената си яхтаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе стана моряк от менПонякога много съжалявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНаистина ме кефиш.Смел си. Като повечето моряци
Понякога много съжалявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНай-много да ме направитеАре от мен да мине стоп 4135 над връхчето от вчера
Смел си. Като повечето моряци
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСпоко бре, аз с моята сметка не мога даже да му пръдна на маркета)) А и причината поради която го ковнах 4108 е "Много качи"
ей , на един плащах рекет да пие бира ....
ся колко искаш да минем през 08
само сметки ей ......пари от печалбата не остана вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеХубу, чи ни си инвеститоринАре от мен да мине стоп 4135 над връхчето от вчера
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСпоко бре, аз с моята сметка не мога даже да му пръдна на маркета)) А и причината поради която го ковнах 4108 е "Много качи"
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеиска ми се да си още в басейна
не тука, па и с такива идей
)) А и причината поради която го ковнах 4108 е "Много качи"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВзехте ли мангизите бря дългучи???? Ще продавамКрокодилету сам чакат неква маймуна да цопне у рекътъ и хрус-хрус, страхотен вкус
Коментар
Коментар