IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря на всички ,които си направиха труда да ме ориентират в ситуацията на пазара.Лека и до неделя вечер.
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
      Аз не съм фундаменталист , но спазвам правилото, че валутата с по-висока лихва поскъпва (виж австралиецо) .

Евровата лихва не е чак толкова висока ( в допълнение с дълговите проблеми) , че да поскъпне толкова еврото (пак според мен).

Пък и диференциала може да изглежда голям, ама я се опитай да вземеш долари на 0.25% лихва Имам в предвид, че последните 10-на години , лихвената печалба ( в проценти за 100 ед. валута) е била доста по голяма, а върха на еврото беше 1.60.

Това са си мои виждания де, все пак не изключвам втори дългосрочен връх около 1.60 и оттам надолу, но ми се струва малко верятно. Стратегията ми е над 1.45 да купувам долари (дори до 1.60) и си я спазвам стрикно .

Не ми се казва колко доларес сам насъбрал , но при 2-3 стотинки неподходящо движение ме боли глава два дена , ама средната цена и е 1.47 без малко и сега съм спокоен и щастлив.

Ако 1.4280 не го запре поне за малко , ще бъде интересно. Целя се в 1.38 и нещо.
      Здравей,искаш да кажеш че си приел за себе си 1.45 като справедлива стойност за двойката EUR/USD.Аз все още съм в зоната на пропуснати ползи,но ме е яд за тези 6 фиг.Щото точно в този момент банални дейности ме откъснаха от следенето на събитията и не можах да реагирам,излиза че правя упражнения за луди-много енергия за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        Ето някои от причините...Плеймене....

http://www.forexlive.com/185721/all/...-fall-in-risk?
        Благодаря ти Соколов,и като чели ми светна чак сега защо още на предната пресконференция ,когато вдигнаха лихвите Трише избягваше въпросите от сорта; "А вдигането няма ли да попречи на възстановяването на периферията?" -и се усещаше ,че не му е комфортно да отговаря.А те сигурно са я отписали отдавна ,а сега се разчу и пазара реагира мигновенно.Ако е така ...обръщаме платната.Тука ще да е заровено псето.Даже може и да няма корекция нагоре в скоро време

Коментар

• Аз не съм фундаменталист , но спазвам правилото, че валутата с по-висока лихва поскъпва (виж австралиецо) .

Евровата лихва не е чак толкова висока ( в допълнение с дълговите проблеми) , че да поскъпне толкова еврото (пак според мен).

Пък и диференциала може да изглежда голям, ама я се опитай да вземеш долари на 0.25% лихва Имам в предвид, че последните 10-на години , лихвената печалба ( в проценти за 100 ед. валута) е била доста по голяма, а върха на еврото беше 1.60.

Това са си мои виждания де, все пак не изключвам втори дългосрочен връх около 1.60 и оттам надолу, но ми се струва малко верятно. Стратегията ми е над 1.45 да купувам долари (дори до 1.60) и си я спазвам стрикно .

Не ми се казва колко доларес сам насъбрал , но при 2-3 стотинки неподходящо движение ме боли глава два дена , ама средната цена и е 1.47 без малко и сега съм спокоен и щастлив.

Ако 1.4280 не го запре поне за малко , ще бъде интересно. Целя се в 1.38 и нещо.

Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Ей тези дименсии за които говориш,искам да им хвана цаката.Т.е.каква информация - какьв размер ефект предизвиква.И кой е по-силната карта в този "ПОКЕР"

Коментар

• Ето някои от причините...Плеймене....

http://www.forexlive.com/185721/all/...-fall-in-risk?

Коментар

• Да, и аз си мисля, че причината на помпането нагоре чак в такава степен беше евентуално вдигане на лихвата отново от европейците, което не стана. Сега все по-често срещам новини и мнения относно преструктурирането на дълга на Гърция и си мисля дали няма пак да я захапят нея и да направят дабъл, мамка им разбойнишка
              Last edited by dreamtheater; 06.05.2011, 23:48.

Коментар

Твърде малък беше диференциала за 1.50 , ръста беше (според мен) базиран на очаквания за ново повишение на евро лихвата, ама Трише ги поряза ефикасно. ЕУ също си има сериозни проблеми , та курса да е 1.50
                Ей тези дименсии за които говориш,искам да им хвана цаката.Т.е.каква информация - какьв размер ефект предизвиква.И кой е по-силната карта в този "ПОКЕР"

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                  Това си е мое мнеие и го мярнах случайно буквално минути преди да попиташ.

Тази вечер пих едно финландско и съм на тема Илюминати vs Политика и извънземни.
                  Абе аз конспиративните теории не ги омаловажавам с многознайническа надменност,щото ни е ясно на всички ,че всяка държава поддържа шпионски централи с неограничени разплащателни сметки на които работата им е точно това да ни правят на ШАШАРМИ ,а пък където има пари там е повдигнато на куб.

Коментар

• Твърде малък е диференциала за 1.50 , ръста беше (според мен) базиран на очаквания за ново повишение на евро лихвата, ама Трише ги поряза ефикасно. ЕУ също си има сериозни проблеми , та курса да е 1.50
                    Last edited by SStoilov; 06.05.2011, 23:23.

Коментар

В последно време не е имало фундамент за 1.50 , така, че по скоро нещата си идват на мястото.
                      Благодаря ! А Q2 и вдигането на лихвата от ЕЦБ ,т.е.разширяването на лихвения диференциал при EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                        Аха,много ти благодаря.
                        Това си е мое мнеие и го мярнах случайно буквално минути преди да попиташ.

Тази вечер пих едно финландско и съм на тема Илюминати vs Политика и извънземни.
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

gs.com:
                          More
                          2011 Annual Meeting of Shareholders Friday, May 6, 2011

Вельком, Playman

Боко - има опция всички наведнъж
                          Аха,много ти благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                            Привет Пламене, това като при земетресенията бе - колкото по-дълго не е имало активност, толкова повече се е насъбрало Толкова време качване без сериозна корекция можеш да си представиш каква енергия за надолу е насъбрало...
                            Иначе предполагам и теб не те интересува чак толкова много кой, кога, къде, защо, какво казал... Определено сметката си я са направили
                            Поздрави
                            Благодаря ти Жоро,но все пак нещо трябва да е имало в изказването на Трише ,което е задействало "геотектонските" сили на мечките.Аз уважавам фундамента,като логическа обосновка в прогнозирането на пазара.Тъй че с интерес бих чул мнения по въпроса.

Коментар

• Тц , не е 2005 , дост по рано е регнат, ако не се лъжа към 2001 .

Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Само да питам регистриран си 2005,а чак след 6 годин пишеш и казваш,че си нов във форума,или аз не съм добре,или нещо ни пързаляш,с колко ника пишеш а?

Коментар

gs.com:
                                More
                                2011 Annual Meeting of Shareholders Friday, May 6, 2011

Вельком, Playman

Боко - има опция всички наведнъж
                                Май съм далече от шмекериите,ако е така въпросът е защо,хубаво е и Студеният сок да вземе отношение,да не говорим зад гърба му,или с който си ник избере
                                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Working...
                                X