Благодаря на всички ,които си направиха труда да ме ориентират в ситуацията на пазара.Лека и до неделя вечер.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеАз не съм фундаменталист , но спазвам правилото, че валутата с по-висока лихва поскъпва (виж австралиецо) .
Евровата лихва не е чак толкова висока ( в допълнение с дълговите проблеми) , че да поскъпне толкова еврото (пак според мен).
Пък и диференциала може да изглежда голям, ама я се опитай да вземеш долари на 0.25% лихваИмам в предвид, че последните 10-на години , лихвената печалба ( в проценти за 100 ед. валута) е била доста по голяма, а върха на еврото беше 1.60.
Това са си мои виждания де, все пак не изключвам втори дългосрочен връх около 1.60 и оттам надолу, но ми се струва малко верятно. Стратегията ми е над 1.45 да купувам долари (дори до 1.60) и си я спазвам стрикно .
Не ми се казва колко доларес сам насъбрал , но при 2-3 стотинки неподходящо движение ме боли глава два дена, ама средната цена и е 1.47 без малко и сега съм спокоен и щастлив.
Ако 1.4280 не го запре поне за малко , ще бъде интересно. Целя се в 1.38 и нещо.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Аз не съм фундаменталист , но спазвам правилото, че валутата с по-висока лихва поскъпва (виж австралиецо) .
Евровата лихва не е чак толкова висока ( в допълнение с дълговите проблеми) , че да поскъпне толкова еврото (пак според мен).
Пък и диференциала може да изглежда голям, ама я се опитай да вземеш долари на 0.25% лихваИмам в предвид, че последните 10-на години , лихвената печалба ( в проценти за 100 ед. валута) е била доста по голяма, а върха на еврото беше 1.60.
Това са си мои виждания де, все пак не изключвам втори дългосрочен връх около 1.60 и оттам надолу, но ми се струва малко верятно. Стратегията ми е над 1.45 да купувам долари (дори до 1.60) и си я спазвам стрикно .
Не ми се казва колко доларес сам насъбрал , но при 2-3 стотинки неподходящо движение ме боли глава два дена, ама средната цена и е 1.47 без малко и сега съм спокоен и щастлив.
Ако 1.4280 не го запре поне за малко , ще бъде интересно. Целя се в 1.38 и нещо.
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеЕй тези дименсии за които говориш,искам да им хвана цаката.Т.е.каква информация - какьв размер ефект предизвиква.И кой е по-силната карта в този "ПОКЕР"
Коментар
-
SoKoLoV
Коментар
-
Да, и аз си мисля, че причината на помпането нагоре чак в такава степен беше евентуално вдигане на лихвата отново от европейците, което не стана. Сега все по-често срещам новини и мнения относно преструктурирането на дълга на Гърция и си мисля дали няма пак да я захапят нея и да направят дабъл, мамка им разбойнишкаLast edited by dreamtheater; 06.05.2011, 23:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеТвърде малък беше диференциала за 1.50 , ръста беше (според мен) базиран на очаквания за ново повишение на евро лихвата, ама Трише ги поряза ефикасно. ЕУ също си има сериозни проблеми , та курса да е 1.50Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеТова си е мое мнеие и го мярнах случайно буквално минути преди да попиташ.
Тази вечер пих едно финландско и съм на тема Илюминати vs Политика и извънземни.,а пък където има пари там е повдигнато на куб.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеВ последно време не е имало фундамент за 1.50 , така, че по скоро нещата си идват на мястото.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеАха,много ти благодаря.
Тази вечер пих едно финландско и съм на тема Илюминати vs Политика и извънземни.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеgs.com:
More
2011 Annual Meeting of Shareholders Friday, May 6, 2011
Вельком, Playman
Боко - има опция всички наведнъжЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнениеПривет Пламене, това като при земетресенията бе - колкото по-дълго не е имало активност, толкова повече се е насъбралоТолкова време качване без сериозна корекция можеш да си представиш каква енергия за надолу е насъбрало...
Иначе предполагам и теб не те интересува чак толкова много кой, кога, къде, защо, какво казал... Определено сметката си я са направили
ПоздравиЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Тц , не е 2005 , дост по рано е регнат, ако не се лъжа към 2001 .
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеСамо да питам регистриран си 2005,а чак след 6 годин пишеш и казваш,че си нов във форума,или аз не съм добре,или нещо ни пързаляш,с колко ника пишеш а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеgs.com:
More
2011 Annual Meeting of Shareholders Friday, May 6, 2011
Вельком, Playman
Боко - има опция всички наведнъж"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар