IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=S.Zhelev;1059087165]Ето фразата, в изказването на Трише, от която стана ясно, че засега спира с вдигането на лихвите:

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...p=18521#p18521[/

Желев,благодаря .
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• добро утро
      успех на всички

Коментар

• добро утро и успех на вси4ки звер4ета
        Вся Власть Советам

Коментар

• EUR/USD - Закриваме късата, време е за дълга. Мисля, че ще коригира до 1.4520
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Успех и хладен ум
            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Добра нощ на всички и успех.
              Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                Ех, is3584, сега знам ли те, дали си от злобните или си от челите по диагонал? За втори път се опитваш да ме засичаш неоснователно...

Ще те помоля да прочетеш мненията ми от 18ти насам (не са чак толкова много) и да прецениш, дали коментарът ти е уместен. Дийл?
                съжалявам , че ти е прозвучало така
                дийл

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                  като искаш да бъде последователно --- направи го до край
                  на пример :

този пост си го писъл при котировки 1.4520 -40
                  нема лошо пиши и котировките при които пишеш --- да знае човек , особенно когато пишеш за неща в нереално време
                  успех
                  Ех, is3584, сега знам ли те, дали си от злобните или си от челите по диагонал? За втори път се опитваш да ме засичаш неоснователно...

Ще те помоля да прочетеш мненията ми от 18ти насам (не са чак толкова много) и да прецениш, дали коментарът ти е уместен. Дийл?

Коментар

• май се заформя гап в момента е 4385 ...

Коментар

• Ще пробие или не е въпроса.

http://oi51.tinypic.com/313411t.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                        Благодаря ти Жоро,но все пак нещо трябва да е имало в изказването на Трише ,което е задействало "геотектонските" сили на мечките.Аз уважавам фундамента,като логическа обосновка в прогнозирането на пазара.Тъй че с интерес бих чул мнения по въпроса.
                        Ето фразата, в изказването на Трише, от която стана ясно, че засега спира с вдигането на лихвите:

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...p=18521#p18521

Коментар

• Здравейте ,юнаци!
                          Починахте ли си?Готови ли сте за нови подвизи?

Йода-стайл прогноза:

Клане жестоко на евробичета кръвта им обилно ще лее!

П.П.Не застрелвайте поета,първи опит му е
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Самоцитирането е единствено с цел последователност.
                            като искаш да бъде последователно --- направи го до край
                            на пример :
                            Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            С часовото затваряне под 4795 и последващо на М15 под 4745, мечките си осигуриха пробив на малките графики. Следващата цел е дневно затваряне под 1.4485.
                            този пост си го писъл при котировки 1.4520 -40
                            нема лошо пиши и котировките при които пишеш --- да знае човек , особенно когато пишеш за неща в нереално време
                            успех

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Ииииии,привет бря,всички сте щастливи като гледам,и никове,които отдавна не сме виждали се появиха,ай да ви е честито,но не забравяйте,че совите не са това което са
                              Ми как няма да се появим, като мечките се събудиха от зимния сън
                              За пръв път затваря под 200 МА на 4 часа (която беше съпорт 6 пъти досега) от 11 януари насам. В понеделник ако не се качи над 4450 вероятно ще направи тест на дневната 200 МА този месец.

ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!

Коментар

С часовото затваряне под 4795 и последващо на М15 под 4745, мечките си осигуриха пробив на малките графики. Следващата цел е дневно затваряне под 1.4485.
                                Стопът на късите вече е при затваряне на 4 часа над 1.4650. Следващите цели за мечките са 1.4150 и 1.4050. 1.4050/1.4150 зоната е кръстопътна за двойката и предполага поне частично тейкване на профит.

Като казвам кръстопътна, не препоръчвам да се купува или продава от там. По- скоро да се касира някаква част, ако видим тия нива, а за после ще го мислим.

Самоцитирането е единствено с цел последователност.

Коментар

Working...
                                X