IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• имам някакви съмнежи че ти е дал карта менте - ето го оргинала
    The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Здравей Комърджи Какво прави орехчето с човек, като се сложи у манджата
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Е те туй се казва бърз скалп 58 пипоня
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Грийди знам, че си кулинар.
          В тази връзка да питам, последно време да не слагаш в манджите индийско орехче в повече, че немойте позная.

лека и доходна на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Eее цялата спалня е обсипана в розови листа Ефче кажи му де
            Фицка , бръзо огаси розовата свещт ..ще подпали листенцата ....
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              ефче ми гледай по-добре щяхме да вкараме фицката в грях значи
              Ама Фицка, то не пречи да и подариш едни цветя да придадеш повече романтика
              Eее цялата спалня е обсипана в розови листа Ефче кажи му де

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                Няма проблем, използвай моята после със Фицката ще се оправим с парите:

ПУХ, МЕЧО ПУХ

Коментар

• пак се натоварих с евро от 4244 с 30 пипона стоп тр 4340 пък квото сабя покаже
                  успех на всички

Коментар

• ефче ми гледай по-добре щяхме да вкараме фицката в грях значи
                    Ама Фицка, то не пречи да и подариш едни цветя да придадеш повече романтика
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Е те нали това казах по-долу че няма свършване
                      За какви цветя говориш
                      http://www.youtube.com/watch?v=hpdW8DClIm8
                      След такъв поздрав какви цветя ...всичко му прощавам...
                      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                        Налага се ...на Фицката кредитната карта дето ми я даде свърши ....
                        Няма проблем, използвай моята после със Фицката ще се оправим с парите:

Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Фицка, тоя амекс, да не нещо фалшив да е бил бре Как може да даваш амекс на ефчето и да и свърши кредита, туй срамота, засрами се
                          Сега и подари букет цветя и я помоли да ти прости.
                          Е те нали това казах по-долу че няма свършване
                          За какви цветя говориш
                          http://www.youtube.com/watch?v=hpdW8DClIm8

Коментар

Tя тая е безконечна, слънчице
                            ей пак нещо не съм разбрала ...на таз карта аз си мислех че ми казва че няма пари а тя викала давай ,давай ,давай .....

Коментар

аз пък като си гледах на кафе тая сутрин и нещо 4220 ми се приивидя на дъното ... така че слагам късите до там...
                              Пак си ми гледала графиката Еййй да не отиде човек до банята

Коментар

Налага се ...на Фицката кредитната карта дето ми я даде свърши ....
                                Фицка, тоя амекс, да не нещо фалшив да е бил бре Как може да даваш амекс на ефчето и да и свърши кредита, туй срамота, засрами се
                                Сега и подари букет цветя и я помоли да ти прости.
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X