ef4e ако е това което си мисля /зелената стрелка / му е майката!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНямам идея, аз не ползвам МТ4. Нека някой от колегите ако знае да кажеНе можеш ли да си сложиш в 1 прозорец 5 мин и в друг 1 час
благодаря !
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениемт4 самата графика ....на 5 мин.примерно и на 1 час като винавам от едната на другата всичко се скрива и трябва ръчно да въртя скрулера на мишката да ми върне периода ..Не можеш ли да си сложиш в 1 прозорец 5 мин и в друг 1 час
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКое не се позиционира ? С каква платформа си ?Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеами като минавам от 5 мин.графика на 1 часова и примерно и обратно, не се позиционира сама и трябва ръчно със скрулера да я местя .....Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКакво стана ? Споделяй, тука има хора дето разбиратВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеФицкааааа,нещо прецаках платформата ....Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЧе какво ми е сега ?
Иначе за индийското орехче знам. че е халюциноген даже, но при доста високи дози.
Онзи ден си направих една тава макарони на фурна, станаха чудни. Ама много ядох та ми стана тежко и сега пия чайче от мента и маточина да ми се облекчи стомаха.
Много е тежко когато не е здрав организма комарджи, както се казва здравето не е всичко, ама без здраве всичко е нищо.
п.п. гледам да не се дразня и да го давам само ведро и весело, сигурно затова ти се струвам по-различен.и съм изгълтал към 2 литра чай до сега. Ще се помъча още малко докато даде вход за дълга и припадам, че нещо сърцето лупка
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеГрийди знам, че си кулинар.
В тази връзка да питам, последно време да не слагаш в манджите индийско орехче в повече, че немойте позная.
лека и доходна на всички
Иначе за индийското орехче знам. че е халюциноген даже, но при доста високи дози.
Онзи ден си направих една тава макарони на фурна, станаха чудни. Ама много ядох та ми стана тежко и сега пия чайче от мента и маточина да ми се облекчи стомаха.
Много е тежко когато не е здрав организма комарджи, както се казва здравето не е всичко, ама без здраве всичко е нищо.
п.п. гледам да не се дразня и да го давам само ведро и весело, сигурно затова ти се струвам по-различен.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеФицка , бръзо огаси розовата свещт ..ще подпали листенцата ....Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеФицка то и аз май приключвам за преди обяд.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар