IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой смята ли , че през Уй-кента ще има преоценка на спада на еврото (финдамента) и евентуален гап от около 80-100 пипса нагоре? Според мен няма резон за тъкъв голям спад и то в петък.
    Last edited by 4un4o; 10.06.2011, 22:08.

Коментар

• ШИЛИШКИ и ОВЧИ времена са през
      късната пролет и лятото
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Чшшш, модераторската и админска СГАН!
        Може да триете постове на хора които са в час а сега си траете като бити *си

Аре некой да се заеме ако Убичате да не дигаме ОНАЯ тема.
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          напротив, правописът е изключително важен. особено за такива като теб, велики , пълни със знания , ' титани на мисълта и бащи на руската демокрация / tribute to Илф и Петров / '
          ако наистина си такъв , то тогава не се уважаваш достатъчно , за да се ограмотиш.
          а след като ти сам себе си не уважаваш , не виждам причина да ти обръщам внимание и изобщо да науча нещо от теб.
          а сигурен ли си че правописа ти е правилен ? ти психоаналитик ли си ? ако си умен ще разбереш кво те питам
          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• ОвШи, а случайно да ти е писнало да тролиш?
            Чини ми се че си обратно-изпъкнал...
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              А-а-а Овчи , никво спиране - тъкмо набра добра скорост и сега кво ....Аз те чета много фнимателно , но не успявам да стигна до дълбочината на мисълта ти ...И затва въпросът ми е : Ти във форума на Желев , Прищълеца ли си или Николета ....
              не.
              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                .. ще спра още сега. моля всички кажете си мнението.
                А-а-а Овчи , никво спиране - тъкмо набра добра скорост и сега кво ....Аз те чета много фнимателно , но не успявам да стигна до дълбочината на мисълта ти ...И затва въпросът ми е : Ти във форума на Желев , Прищълеца ли си или Николета ....
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

грешиш. правописа не е важен мисля. важно е кво се пише хващате се за правопис защото не можете да се хванете за друго. не бъдете дребнави.

напротив, правописът е изключително важен. особено за такива като теб, велики , пълни със знания , ' титани на мисълта и бащи на руската демокрация / tribute to Илф и Петров / '
                  ако наистина си такъв , то тогава не се уважаваш достатъчно , за да се ограмотиш.
                  а след като ти сам себе си не уважаваш , не виждам причина да ти обръщам внимание и изобщо да науча нещо от теб.
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ясно. критиката пречи на стадото. ако в нещата които пиша няма градивност и не са верни ще спра още сега. моля всички кажете си мнението.
                    виж какво .... не ми извъртай думите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
                      Чакай, бе Фицка. Вие с Реда, се дърлите, ние пригласяме и в темата няма само вход, цел и стоп. Но също така всичко е с усмивка и без наглост, и без злоба. Още повече тук поечето са анонимни. Като си с рогата на пред - пиши си истината в профила (да кажем като мен). Като си анонимен - не се прави на велик и се дръж прилично.
                      Айде,че много се разприказвах, а пък утре ще разглобяваме едно агне и аз съм домакин - факт
                      Така е, в моя профил също съм написал това, което е .
                      Овча мисъл Все още чакам да ми отговориш като фундаментално уникално велик търговец, защо съм незнаещ ( апропо не съм видял до сега да постнеш сделка, реална, та да речем Браво ) и като фундаментално уникално велик психолог, защо съм дребнав. Ако не можеш да дадеш отговор с факти, кажи си : " Измислих си го от овчия гъз, защото не знаех какво да кажа и харесвам френската хипокритска поговорка - Говори без да казваш нищо ! "
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        Овча мисъл,
                        като почнах с тебе да комуникирам имаше 20 поста. Сега 78.
                        Равносметката е 58 поста на обяснения.
                        Добре е другата седмица да се кротнеш и градивност в комуникацията да вкараш. Дебатирай, а не критикувай, защото на критика носят само приятели. Рано ти е, независимо колко си ГОЛЯМ. Разбираш ли ???
                        ясно. критиката пречи на стадото. ако в нещата които пиша няма градивност и не са верни ще спра още сега. моля всички кажете си мнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                          Аз ти давам релна графика,а не доизрисувана след това и ако наистина си толкова добър,щеше да предположиш,къде е стопа,червената линия отдолу.Прасе защо я класифицараш като грешна,просто гонех цената,и като тя се обърна,и аз се обръщам,просто е нали
                          Всички сделки не дават по 140пипа
                          ако предполагах нямаше да сам толкова голям питай правилно за да ти отговоря правилно. гониш цената срещу тенденцията имали смисъл да коментирам повече ?

Коментар

• Овча мисъл,
                            като почнах с тебе да комуникирам имаше 20 поста. Сега 78.
                            Равносметката е 58 поста на обяснения.
                            Добре е другата седмица да се кротнеш и градивност в комуникацията да вкараш. Дебатирай, а не критикувай, защото на критика носят само приятели. Рано ти е, независимо колко си ГОЛЯМ. Разбираш ли ???

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                              Да може нещо контрелско -удари твойта КАКА на 1 час
                              1.43 е яко ниво а и много избяга от ма 50 на 1 ч та пуснах една контра . засега прибрах 11 пипса и като върне да тества пак ще влезна за по дълбока корекция, но в пондрелник.

Коментар

аз как да знам че има и къде е по това което виждам ? как да коментирам нещо което не виждам ? като вас ли ? творете си илюзиите те са за вас
                                Аз ти давам релна графика,а не доизрисувана след това и ако наистина си толкова добър,щеше да предположиш,къде е стопа,червената линия отдолу.Прасе защо я класифицараш като грешна,просто гонех цената,и като тя се обърна,и аз се обръщам,просто е нали
                                Всички сделки не дават по 140пипа
                                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Working...
                                X