Някой смята ли , че през Уй-кента ще има преоценка на спада на еврото (финдамента) и евентуален гап от около 80-100 пипса нагоре? Според мен няма резон за тъкъв голям спад и то в петък.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенапротив, правописът е изключително важен. особено за такива като теб, велики , пълни със знания , ' титани на мисълта и бащи на руската демокрация / tribute to Илф и Петров / '
ако наистина си такъв , то тогава не се уважаваш достатъчно , за да се ограмотиш.
а след като ти сам себе си не уважаваш , не виждам причина да ти обръщам внимание и изобщо да науча нещо от теб.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеА-а-а Овчи , никво спиране - тъкмо набра добра скорости сега кво
....Аз те чета много фнимателно
, но не успявам да стигна до дълбочината на мисълта ти
...И затва въпросът ми е : Ти във форума на Желев , Прищълеца
ли си или Николета
....
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение.. ще спра още сега. моля всички кажете си мнението.и сега кво
....Аз те чета много фнимателно
, но не успявам да стигна до дълбочината на мисълта ти
...И затва въпросът ми е : Ти във форума на Желев , Прищълеца
ли си или Николета
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениегрешиш. правописа не е важен мисля. важно е кво се пишехващате се за правопис защото не можете да се хванете за друго. не бъдете дребнави.
напротив, правописът е изключително важен. особено за такива като теб, велики , пълни със знания , ' титани на мисълта и бащи на руската демокрация / tribute to Илф и Петров / '
ако наистина си такъв , то тогава не се уважаваш достатъчно , за да се ограмотиш.
а след като ти сам себе си не уважаваш , не виждам причина да ти обръщам внимание и изобщо да науча нещо от теб.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеясно. критиката пречи на стадото. ако в нещата които пиша няма градивност и не са верни ще спра още сега. моля всички кажете си мнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнениеЧакай, бе Фицка. Вие с Реда, се дърлите, ние пригласяме и в темата няма само вход, цел и стоп. Но също така всичко е с усмивка и без наглост, и без злоба. Още повече тук поечето са анонимни. Като си с рогата на пред - пиши си истината в профила (да кажем като мен). Като си анонимен - не се прави на велик и се дръж прилично.
Айде,че много се разприказвах, а пък утре ще разглобяваме едно агне и аз съм домакин - факт
Овча мисъл Все още чакам да ми отговориш като фундаментално уникално велик търговец, защо съм незнаещ ( апропо не съм видял до сега да постнеш сделка, реална, та да речем Браво ) и като фундаментално уникално велик психолог, защо съм дребнав. Ако не можеш да дадеш отговор с факти, кажи си : " Измислих си го от овчия гъз, защото не знаех какво да кажа и харесвам френската хипокритска поговорка - Говори без да казваш нищо ! "Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеОвча мисъл,
като почнах с тебе да комуникирам имаше 20 поста. Сега 78.
Равносметката е 58 поста на обяснения.
Добре е другата седмица да се кротнеш и градивност в комуникацията да вкараш. Дебатирай, а не критикувай, защото на критика носят само приятели. Рано ти е, независимо колко си ГОЛЯМ. Разбираш ли ???Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеАз ти давам релна графика,а не доизрисувана след това и ако наистина си толкова добър,щеше да предположиш,къде е стопа,червената линия отдолу.Прасе защо я класифицараш като грешна,просто гонех цената,и като тя се обърна,и аз се обръщам,просто е нали
Всички сделки не дават по 140пипапитай правилно за да ти отговоря правилно. гониш цената срещу тенденцията
имали смисъл да коментирам повече ?
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Овча мисъл,
като почнах с тебе да комуникирам имаше 20 поста. Сега 78.
Равносметката е 58 поста на обяснения.
Добре е другата седмица да се кротнеш и градивност в комуникацията да вкараш. Дебатирай, а не критикувай, защото на критика носят само приятели. Рано ти е, независимо колко си ГОЛЯМ. Разбираш ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеДа може нещо контрелско -удари твойта КАКА на 1 час
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеаз как да знам че има и къде е по това което виждам ? как да коментирам нещо което не виждам ? като вас ли ? творете си илюзиите те са за васАз ти давам релна графика,а не доизрисувана след това и ако наистина си толкова добър,щеше да предположиш,къде е стопа,червената линия отдолу.Прасе защо я класифицараш като грешна,просто гонех цената,и като тя се обърна,и аз се обръщам,просто е нали
Всички сделки не дават по 140пипа"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар