If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
послепис- ще отговоря на всички въпроси. с навехнат крак сам и имам процедури.
аз пък мисля че нещо търговията ти е дала на '' късо '' , занулил си и ся немаш кво да прайш
хващай , стягай се и мобилизирай кво имаш и ко ще го бъде и имаш още сили -- давай напред
иначе от мнооо писане по форуми -- файда йок
нема се плашиш !!
успех
Добрютро
Овча Мисъл,във всеки втори пост казваш колко си"ГУЕМ".
Четкаш си егото и самолюбието според мен!
Предлагам ти да направим едно турнирче в рамките на месец,като и двамата ще постваме редовно стейтмънта и хората ще могат да виждат реалните ни възможности
Така ще можеш да обясниш в подробности всяка сделка и нагледно да покажеш гуемината на мисълта си.За мен важи същото.
В края на месеца ще броим овцете.Лично на мен ще ми е забавно
В случай че баланса ми е по голям от твоят в края на периода,искам да премахнеш егоцентризма от постовете си и да почнеш да списваш правилно
Обикновенно нямам време за глупости но желанието ми е всички да видим възможностите на поредният ГУЕМ на думи,как е на дела
отивам да мръзна с въдиците уека от мен
казвам защото сам такъв. най големия сам. самоусещането ми е много малко поголямо от реалните ми знания и възможности. от това следва че не си го четкам аз нямам потребност да се доказвам пред себе си ил да доказвам на вас че сам голям. батъл трейдинга няма да ти даде никаква информация за реалните ми възможности. няма да приема предложението щото ще те изненадам неприятно. факт че ми говориш за баланс в края на периода означава нещо. хайде сети се за съжаление и ти си в стадото.
послепис- ще отговоря на всички въпроси. с навехнат крак сам и имам процедури.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
комуникирам на много езици. не съм в българия и писмото и речта се променят. не страдам от липса на грамотност но се старая да не робувам на догми в речта и писмото.малки и големи букви са без значение. не сам надут. прям и директен сам.
Добрютро
Овча Мисъл,във всеки втори пост казваш колко си"ГУЕМ".
Четкаш си егото и самолюбието според мен!
Предлагам ти да направим едно турнирче в рамките на месец,като и двамата ще постваме редовно стейтмънта и хората ще могат да виждат реалните ни възможности
Така ще можеш да обясниш в подробности всяка сделка и нагледно да покажеш гуемината на мисълта си.За мен важи същото.
В края на месеца ще броим овцете.Лично на мен ще ми е забавно
В случай че баланса ми е по голям от твоят в края на периода,искам да премахнеш егоцентризма от постовете си и да почнеш да списваш правилно
Обикновенно нямам време за глупости но желанието ми е всички да видим възможностите на поредният ГУЕМ на думи,как е на дела
отивам да мръзна с въдиците уека от мен
Добро утро Еврото е опряло на връх на 1.4340 дневен сега наи вероятно ще се раазвие някаква корекция само дето трябва да се следи на по малките графики каква ще е тя Много велики и големи има в тоя форум тая сутрин не мога да изчета всичко Овча мисъл ако за твоето знание няма разбирачи то твоето напъване маи няма смисъл Всеки с времето си изгражда някакъв характер на търговец и оттъргува някакви сетъпи и брокера е възможно наи малкият проблем мое мнение е че е по добре да се търгуват тренд потвърждаващи фигури флагове, триъгълници, клинове реинджове но и това е субективно пък и ако има модел на по голяма графика не виждам защо да не се влезе и срещу тренд щом става дума за печалба от 10-15 пипса
П.П Казваш захарта вредна ти да не водиш здравословен начин на живот зеленчуци ,плодове и изворна вода ?
Щях да заборавя АЗ СЪМ НАЙ–ВЕЛИКИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !
п.п. Абе туй Офчитуда не е Кеми Тодоров Она така говори българскийот
ЕВРИКАААА ! Сетих са бре ! Пешката си е фанал за любовница Кемито и кат се сабират в тайната квартира, нема кво друго да правят освен да дращат по форумите
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Алейкум селям
тука няма слънце, а има дъжд. бира в тази обстановка още не ми се пие и с оглед на часа.
... ми кааВето ми отваря подходящите чакри да обясня това-онова.
Аз съм на зелено чайче и ще му дръпна една разходка по плажут
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Селям алейкум ! Кеф хал хабиби ? Още ли обесняваш бре ? Почивен ден е днес Слънце, бира..... тва, онва
Алейкум селям
тука няма слънце, а има дъжд. бира в тази обстановка още не ми се пие и с оглед на часа.
... ми кааВето ми отваря подходящите чакри да обясня това-онова.
..... и какво е читаво на сделката (означена със синята стрелка).
единственото, което е в нейна полза е фрагмент 4 от схемата т.е. не добре развит сетъп - застъпване, но:
1. от 23 май насам имаше доста такива
2. застъпването не се вписва в моя критерий за чистота на развитие след излизане от сетъп, НО не влиза в конфликт с предходното движение фрагмент 3.
фрагмент 5 пък ми избива тотално мераците за късо, защото се губи честотата на входа.
пиша ги тези работи, както ги усетих тогава. в този район закривах дълга причината е т.4, и то защото ситуацията стана несигурна, а не защото е дошло време за къси.
........ ми общо взето и Тука са хвърлени карти Таро
Селям алейкум ! Кеф хал хабиби ? Още ли обесняваш бре ? Почивен ден е днес Слънце, бира..... тва, онва
Мараба Реде От днес реших и аз почвам да повтарям колко съм велик и гениален Тва сигур е неква нова стратегия. Надявам се че реултатността ще ми се вдигне от 90 на 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 9999 %
Коментар