IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    алкохол пия само на два пъти на двете нови години които празнувам питай.
    ЦИГАНИН ! Абе манго да са машташ от тука !
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

до няколко години няма да харчите метални и книжни пари. ако разбираше от нещата и не беше в стадото щеше да знаеш защо и кво променя форекса толкова много. аз греша много много много рядко. най големия сам.
      Няма, знам С овчи барабонки ше плащаме

За малко да забравя : АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
        Как е, журналистиката върви ли.....?
        От другия форум:

"Как е, гадаенето върви ли?" ... (към Годим)

ебаси съвпадението ... тц-тц-тц

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
          Гаповете въобще не ни вълнуват, нямат отиграване.
          Трезвен ли си, да те питам нещо?
          алкохол пия само на два пъти на двете нови години които празнувам питай.
          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

вие не знаете себе си като трейдъри кво остава да знаете за мен. гапа с големина 80 100 пипса го забравете. няма да стане сега. френската ти поговорка не е френска но имаш време да го разбереш направи това което ти казах за фибоначи ритрейсмънтите. няма да загубиш нищо.
            Приложи ми поста в който съм споменал за такъв гап или съм подкрепил нечие мнение И спри вече с тез глупости Ти по-голям французин от французите ще се окажеш Ти май хипокритска школа имаш. Кво ми са моташ с уклончиви отговори. Прогнози ти искат, няма мнения за сделки, няма ( или да след като е свирено положението ) Ти от някоя кръчма ли щракаш на ЖиСиеМа Квот си плямпате с пенсионерите над 3 ракии и го изливаш тука

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Надявам се, че от графиките ще се разбере всичко
              Радвам се че не си се променил. Все същия амбициозен лумпен си.
              Кво стана с КФН-а, простиха ли ти?

Коментар

гапа с големина 80 100 пипса го забравете. няма да стане сега.
                Гаповете въобще не ни вълнуват, нямат отиграване.
                Трезвен ли си, да те питам нещо?

Коментар

най дебелата овца се мисли за най големия вълк стадото иска овчаря да му се каже кога да яде кога да спи и кога да пърди. така не се прави. вслушайте се в главите си и мислете. толкова точни верни и истинни неща сам казал че няма на къде повече. аргументите са за убеждение. аз нямам нужда да ви убеждавам. проверете казаното от мен и ще си дадете аргументите сами. не сам случаен и това което става не е случайно. възползвайте се
                  Ок, снощи ми каза да ти дам чарт, и аз качих такъв с обозначените нива, с които работих. Ти ми каза, че си разбирал защо там имало. Нищо повече.
                  Каза ми да съм погледнел май месец средата. Пак не ми каза, какво да търся. Ако исках сам да намирам отговорите, щях да питам гугъл или юху, да потърся отговор в книга и т.н., както и обикновено правя. Реално всичко досега сам съм го откривал.
                  Така че съм се научил да мисля.
                  Но кажи, кое ти е неслучайното, че още не съм разбрал.
                  Защо си голям и велик ?
                  И какви са ползите, които можем да извлечем от ерудираната ти личност ?
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Абе тез еврота дет ги харча, не ми се виждат много виртуални
                    до няколко години няма да харчите метални и книжни пари. ако разбираше от нещата и не беше в стадото щеше да знаеш защо и кво променя форекса толкова много. аз греша много много много рядко. най големия сам.
                    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• А така изглеждат нещата в Е/$ към момента според мен
                      Надявам се, че от графиките ще се разбере всичко

Коментар

тука станало по-весело от искрено и лично
                        Само ти ни липсваше, питаха хората за тебе.
                        Как е, журналистиката върви ли, линк към къщичката ще има ли?

Коментар

• ставам все по добър с правописа. това няма да ви дразни скоро.

Коментар

......... и на форекса играем с виртуален капитал........
                            Абе тез еврота дет ги харча, не ми се виждат много виртуални

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Грийди, не го знаем как е като трейдър, но определено е добър ( не чак до там, тъй като се откриват гапове ) психолог. Вчера споменах за една френска поговорка Все още сме в процес на акумулация
                              Шоу мъст го он !
                              вие не знаете себе си като трейдъри кво остава да знаете за мен. гапа с големина 80 100 пипса го забравете. няма да стане сега. френската ти поговорка не е френска но имаш време да го разбереш направи това което ти казах за фибоначи ритрейсмънтите. няма да загубиш нищо.

Коментар

Абе стадото се юрна да тегли евро от банките в Гърция и да ги къта по дюшеците. Обясни го това на населението в Гърция и на гръцките банкери. Едва ли твоето обяснение ще е удовлетворително и успокояващо и за тези дето теглят и тея дето трябва да платят от изпразнените трезори.

Хм....звучиш ми като Бисер Манолов. Той е с такова самочувствие?
                                именно точно така е. стадото се панира и почва да тегли а не си дава сметка че проблема не е в наличностите. при една девалвация проблема с натрупането имане ще е един и същ независимо дали парите ще се слагат под душек или ще са в обръщение от банките. така ил иначе наличности отдавна няма. и на форекса играем с виртуален капитал. цялата монетарна система е влязла в матрицата. не сам бисер манолов.

Коментар

Working...
                                X