Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениедо няколко години няма да харчите метални и книжни пари. ако разбираше от нещата и не беше в стадото щеше да знаеш защо и кво променя форекса толкова много. аз греша много много много рядко. най големия сам.С овчи барабонки ше плащаме
За малко да забравя : АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеКак е, журналистиката върви ли.....?
"Как е, гадаенето върви ли?" ... (към Годим)
ебаси съвпадението ... тц-тц-тц
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеГаповете въобще не ни вълнуват, нямат отиграване.
Трезвен ли си, да те питам нещо?питай.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениевие не знаете себе си като трейдъри кво остава да знаете за мен. гапа с големина 80 100 пипса го забравете. няма да стане сега. френската ти поговорка не е френска но имаш време да го разберешнаправи това което ти казах за фибоначи ритрейсмънтите. няма да загубиш нищо.
И спри вече с тез глупости
Ти по-голям французин от французите ще се окажеш
Ти май хипокритска школа имаш.
Кво ми са моташ с уклончиви отговори.
Прогнози ти искат, няма
мнения за сделки, няма ( или да след като е свирено положението
) Ти от някоя кръчма ли щракаш на ЖиСиеМа
Квот си плямпате с пенсионерите над 3 ракии и го изливаш тука
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНадявам се, че от графиките ще се разбере всичко
Кво стана с КФН-а, простиха ли ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениегапа с големина 80 100 пипса го забравете. няма да стане сега.
Трезвен ли си, да те питам нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениенай дебелата овца се мисли за най големия вълкстадото иска овчаря да му се каже кога да яде кога да спи и кога да пърди. така не се прави. вслушайте се в главите си и мислете. толкова точни верни и истинни неща сам казал че няма на къде повече. аргументите са за убеждение. аз нямам нужда да ви убеждавам. проверете казаното от мен и ще си дадете аргументите сами. не сам случаен и това което става не е случайно. възползвайте се
Каза ми да съм погледнел май месец средата. Пак не ми каза, какво да търся. Ако исках сам да намирам отговорите, щях да питам гугъл или юху, да потърся отговор в книга и т.н., както и обикновено правя. Реално всичко досега сам съм го откривал.
Така че съм се научил да мисля.
Но кажи, кое ти е неслучайното, че още не съм разбрал.
Защо си голям и велик ?
И какви са ползите, които можем да извлечем от ерудираната ти личност ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАбе тез еврота дет ги харча, не ми се виждат много виртуалниЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
А така изглеждат нещата в Е/$ към момента според мен
Надявам се, че от графиките ще се разбере всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениетука станало по-весело от искрено и лично
Как е, журналистиката върви ли, линк към къщичката ще има ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение......... и на форекса играем с виртуален капитал........Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеГрийди, не го знаем как е като трейдър, но определено е добър ( не чак до там, тъй като се откриват гапове) психолог. Вчера споменах за една френска поговорка
Все още сме в процес на акумулация
Шоу мъст го он !направи това което ти казах за фибоначи ритрейсмънтите. няма да загубиш нищо.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАбе стадото се юрна да тегли евро от банките в Гърция и да ги къта по дюшеците. Обясни го това на населението в Гърция и на гръцките банкери. Едва ли твоето обяснение ще е удовлетворително и успокояващо и за тези дето теглят и тея дето трябва да платят от изпразнените трезори.
Хм....звучиш ми като Бисер Манолов. Той е с такова самочувствие?Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
Коментар