IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Пак голямо ШОУ е ФОРУЛАТА !!!
    Хляб и зрелища требе да има Нъл сме стадо
    В Канада йош не съм ходил Мож на доктор да отскоча до там, че нещо кихам
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Само аз липсвах , ето ме и мен
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
        bgg_red Ритейл сегментите трябва да се позиционират с идеални условия за нас защото истинския, реалния пазар е нещо жестоко.
        Аджеба от къде идват тези идеални условия и изгладени (филтрирани) котировки ?
        От компютрите реде, от там идат.

Ся стана ли ясно на трейдърската общност,защо 95% са губещи и само 5% пичелят,тизи които успяват да преебат ЦК-то.
        п.п.Той Комарджията го загатваше,ся Е-Бат Седефчо ни го каза в прав текст
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Циганин с история брееее

П.П. Почва формулата
          Пак голямо ШОУ е ФОРУЛАТА !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
            Привет !

Зоопарка се е увеличил още в последно време Много големци има, само така
            Овча Мисъл не вземам страна, но NYSERookie е прав за разликата между кръг и сфера.

greedforsuccess най-големия ти е сложил информация зад дивана .От сутринта насам чета постовете на Овча Мисъл и определено съм на мнение, че е в час с материята.

ManUtd ти жив ли си ? Да не би да си забравяш паролата и юзърнейма за Инвестор-а

Поздрави на всички !
            Привет,Ал Бънди,това го разбрахме,че я нюха материята,затова искаме да видим как е и с практиката

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
              Хитро, не съм виждал такова нещо, как става?
              Да ти е жива и здрава дъщерята.
              Благодаря!
              -------------------
              Чак да е хитро. Разтоварващо е (за мен). Така спирам да разсъждавам какво съм пропуснал и какво мога да спечеля. Остава ми само задачата да се концентрирам върху момента на входа и евентуалния потенциал на посоката. По нататъшното развитие на ситуацията е божа работа. Размера на стопа го поглеждам на друго място.

-----------------

пп
              СПАРТ, като види чарт без цена му причернява. СПАРТе това са акцентите ми от 8 -10-ти юни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                аз казах достатъчно. интересуващите се могат да проверят. ако ми кажеш дали едно диференциално уравнение прави разлика между полусфера и сфера ще се съглася че греша. точка. излез от стадото емоционалено податлив си.
                Къде ще ходи без стадото той та го викаш да излезе от него,кой ще дои тебе ли?

Коментар

• Нашият човек Овча мисъл изчезна яко дим Днес според vesti.bg световното таино правителство т.нар.клуб Билдерберг заседавало в Сеинт Мориц в швеицария Те движат котировките без сделки нашият форумен герои сигурно и тои е там понеже е наи големият и утре ще се весне с пресни форекс манипулации подготвени за стадото и то директно от кухнята Просто шегичка Овча мисъл не се обиждаи
                  Pip master

Коментар

Само ти ни липсваше, питаха хората за тебе.
                    Как е, журналистиката върви ли, линк към къщичката ще има ли?
                    А, ти питаше за него ние знаем къде е и си го посещаваме да сверим часовниците

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Нещо ми мирише на банкер и евреин,кой е тук?
                      Ощи малко остава до истината
                      Циганин с история брееее

П.П. Почва формулата
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Реде купуваш агнешко, щот очакваш да поскъпне ил щот си лаком чревоугодник

Коментар

вие не знаете себе си като трейдъри кво остава да знаете за мен. гапа с големина 80 100 пипса го забравете. няма да стане сега. френската ти поговорка не е френска но имаш време да го разбереш направи това което ти казах за фибоначи ритрейсмънтите. няма да загубиш нищо.
                          Банкер,това и ние го знаем,че над 4часова графика всичко важи,дай нещо по полезно за скалп,от малко много,от много малко е ясно как става

Коментар

именно точно така е. стадото се панира и почва да тегли а не си дава сметка че проблема не е в наличностите. при една девалвация проблема с натрупането имане ще е един и същ независимо дали парите ще се слагат под душек или ще са в обръщение от банките. така ил иначе наличности отдавна няма. и на форекса играем с виртуален капитал. цялата монетарна система е влязла в матрицата. не сам бисер манолов.
                            Нещо ми мирише на банкер и евреин,кой е тук?
                            Ощи малко остава до истината

Коментар

Глупости, няма много, даже и теоретици, повечето са смешници.
                              Ха, следващият път ще се пробвам да го вкарам в хайку.
                              И аз го имам тоз навик, да се хващам за думата В случая "много"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Те теоретици в час много, ама не всички са търговци Да спорим сега за риъл и демо ли трябва
                                Глупости, няма много, даже и теоретици, повечето са смешници.
                                Ха, следващият път ще се пробвам да го вкарам в хайку.

Коментар

Working...
                                X