IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    ManUtd принципно е така. За забавление не за ползи. Обаче аз лично съм извлякол ползи и то от самият теб преди 2 години, като те бях питал едни въпроси. Така че може и да има ползи и то много големи. Дори и да са някакви напътствия.
    Какъв е проблема в това ?
    Егото ти ме се четка от факта, че си взел някакво знание от мен.
    Нищо не е черно/бяло, може и форумът да донесе полза, но главно е за други работи.
    Аз самият съм научил също доста неща от този форум, покрай Рукито разбрах основната разлика между краткосрочен и интрадей трейд, и диаметралната противоположност между тях, въпреки, че бях първият който го видя че е читав трейдър и би следвало да няма какво да науча от него. Покрай Анон си оформих много ясна концепция за връзката между вид анализ и пазар.
    Интересното е, че когато се дискутира човек изчиства някои концепции за самия себе си.
    Със сигурност ще науча още от някой друг, въпрос на време е .
    Масата време обаче е просто забавление.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      За мен цената няма значение.
      Важното е какво рисуват котировките
      Екрана на който гледам съм му изтрил всякакви цени и маркировки подсказващи къде е цената.
      За мен това е полезно.
      Хитро, не съм виждал такова нещо, как става?
      Да ти е жива и здрава дъщерята.

Коментар

is3584 знанието дали е изречено от търговец или не, е все едно и също.
        Дали ще заплатиш за една бира 1лв или 6лв, тя е еднаква.
        Същото е и тук. Както можеш да дадеш хиляди долари за курс, същите знания, че даже и по-добри може да се получат и от човек с който си излязъл да пиеш бира.
        Ще се изразя по друг начин .
        ти като шофьор , би ли приел някви съвети или информация за пътя от някой който -- маааааааааа много се е возил , ма не шофира , или прекалено '' опитен '' да се излага да кара ?
        същото е и тука ....
        който не може да търгува пише книги , дава курсове -- требе да се оцелява , разбирам ги хората ......
        ма акъл от такива не ....
        кво искам да кажа че инфото е безполезно , ко ставаше за нещо , щеше да е материализирано , отдавна
        п.с . не искам да те убеждавам , просто мойта гледна точка

Коментар

fickata ами тея несъществуващи цени за какво се използват ? Да подвеждат стадото ли ?
          А тея несъществуващи цени те какви са всъщност. Какво можем да ги правим ?

То туй мяза малко ама не точно, на онова за парахода и какво ще видите на един параход, който не се вижда
          И не забравяйте, че ябълките и портокалите може да са кръгли, но нямат общо.
          А пък крокодила хептен няма общо с лоса
          Грийди, няма такова нещо като несъществуваща цена. Това, че до момента не е имало сключена сделка на нея, не означава, че в следващият момент или след 3-5-15...... минути няма да се сключи. Брокерът ти я "предлага", ти ако искаш я търгуваш, ако не искаш, не Защо според теб едно от основните правила е да не мяткаш боб, а да търгуваш това, което виждаш без да забравяш, че си спекулант. На нас цаците ни е по-лесно да правим това, което правим, ако знаем какво правим
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• За мен цената няма значение.
            Важното е какво рисуват котировките
            Екрана на който гледам съм му изтрил всякакви цени и маркировки подсказващи къде е цената.
            За мен това е полезно.

Коментар

• fickata ами тея несъществуващи цени за какво се използват ? Да подвеждат стадото ли ?
              А тея несъществуващи цени те какви са всъщност. Какво можем да ги правим ?

То туй мяза малко ама не точно, на онова за парахода и какво ще видите на един параход, който не се вижда
              И не забравяйте, че ябълките и портокалите може да са кръгли, но нямат общо.
              А пък крокодила хептен няма общо с лоса
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

това е друга работа.
                Говоря за възможността за по-широко споделяне на потенциала.
                Мда, тука тез рабти са узаконени и регламентирани. За да не се турга край на семейната идилия има едни борси в които по 60-70-80 потенциални таргета, чакат да бъдат изтъргувани Сключиш ли сделка, разгръщаш потенциала си докрай
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

... Цените които ни светват в терминалите от ордерите ли се формират или не ? Туй го нищим следобяда и овчата мисъл и E-Bat-Sedefcho каза че не са. Та още не сме разбрали истината къде точно
                  Щото в досиетата хикс беше някъде там, ама тука викам да е по тук от там
                  Не ща да подкрепям Офсътъ Банго, затуй ше седна на масата на Е-Бат-Седефчо Едно и също хортуват, ама оня е от тъмната страна. Пък и Е-Бат-Седефчо с те постоянни наздравици, може някое по-изтънчено питие да почерпи кат за въздържатели

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Ам телевизор и кабелна нямаш ли бре
                    това е друга работа.
                    Говоря за възможността за по-широко споделяне на потенциала.

Коментар

Така е, но трудно се възползвам от потенциал си. Женен съм.
                      Ам телевизор и кабелна нямаш ли бре

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                        Ами реално погледнато ти четеш такива глупости от такива хора през цялото време. Тук в тоя и в другите форуми. Освен да спреш тотално да четеш, не виждам как иначе ще го избегнеш.
                        В час е, видя се вече.
                        Те теоретици в час много, ама не всички са търговци Да спорим сега за риъл и демо ли трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                          Наследници имаш ли?
                          мъжко ... не.

Коментар

• ManUtd принципно е така. За забавление не за ползи. Обаче аз лично съм извлякол ползи и то от самият теб преди 2 години, като те бях питал едни въпроси. Така че може и да има ползи и то много големи. Дори и да са някакви напътствия.
                            Какъв е проблема в това ?

is3584 знанието дали е изречено от търговец или не, е все едно и също.
                            Дали ще заплатиш за една бира 1лв или 6лв, тя е еднаква.
                            Същото е и тук. Както можеш да дадеш хиляди долари за курс, същите знания, че даже и по-добри може да се получат и от човек с който си излязъл да пиеш бира.

Фицка добре дошъл
                            Кажи ти как мислиш. Цените които ни светват в терминалите от ордерите ли се формират или не ? Туй го нищим следобяда и овчата мисъл и E-Bat-Sedefcho каза че не са. Та още не сме разбрали истината къде точно
                            Щото в досиетата хикс беше някъде там, ама тука викам да е по тук от там
                            Last edited by greedforsuccess; 12.06.2011, 18:25.
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Уотс ъп ? Трябва да сме дпволни, че търгуваме това, което търгуваме, че иначе има едни спредове дет свят ше ни се завие

Коментар

Така е, но трудно се възползвам от потенциал си. Женен съм.
                                Наследници имаш ли?

Коментар

Working...
                                X