Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеде купуваш агнешко, щот очакваш да поскъпнеил щот си лаком чревоугодник
Да съм хапнал има няма 50-100 грама
от ЧЕВЕРМЕНЦЕТО !!!!
То на ЧЕВЕРМЕТО му е хубаво правенето
и само които е участвал в подобни
МЕРОПРИЯТИЯ знае за какво става въпрос
Инък имаше и тайна мисъл
да навреда на ОФСЪТЪ
+++++++++++++++++++++++++++++++++
КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
това дето ти препоръчвам в момента
вероятно е най-добрата бира от БГ-то
щото я лансират и сега и е отлично качеството.
След време знаеш какво става !!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеДобре.
Благодаря, че ме предупреди за опасността да си сецна шийните прешлени.
Благодаря.
Великолепната ти идея за сегментиран трейдинг ти гарантира дълъг и здравословен живот.
Не може да се каже същото за сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеБатето е много прав, както обичайно е, ама не затова 95% губят. Даже никой не знае дали са 95 или 99.9.
Филтрираните котировки са нещо много хубаво, като пипове пред пипети, но в един момент трябва да се плати за кефа.
Ама кефа, цена няма."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение... може и форумът да донесе полза, но главно е за други работи.......Иначе удоволствието от спама никой не може да ми го отнеме
Първоначално изпратено от anonimen komardjia...СПАРТ, като види чарт без цена му причернява.....това са акцентите ми от 8 -10-ти юни....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеА, ти питаше за него ние знаем къде е и си го посещаваме да сверим часовниците
Любимият ми шоп, емблематичен е, друг не ми трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение......
...покрай Рукито разбрах основната разлика между краткосрочен и интрадей трейд, и диаметралната противоположност между тях, въпреки, че бях първият който го видя че е читав трейдър и би следвало да няма какво да науча от него. .....и въпреки огромното ми ай кю, не можах да го схвана
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеПак глупости пишеш.
Идеята е да се съкращават излишните действия и да се парират страничните ефекти, а не да се създават зорлем нови.
Не ми отговаряш на въпроса, но се светнах как става, с колор мод.
Тъпо е.
Благодаря, че ме предупреди за опасността да си сецна шийните прешлени.
Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеде купуваш агнешко, щот очакваш да поскъпнеил щот си лаком чревоугодник
фицка,
ае една съвместна фирма да направим.
ше продаваме СВИНСКО и ще купуваме медТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеСамо аз липсвах , ето ме и мен
За НАДЕНИЦИТЕ ЛИ ????????????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеРазмера на стопа го поглеждам на друго място.
Идеята е да се съкращават излишните действия и да се парират страничните ефекти, а не да се създават зорлем нови.
Не ми отговаряш на въпроса, но се светнах как става, с колор мод.
Тъпо е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеи аз теб ....
...... виж следващия ми пост, убиецо на офсе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеСя стана ли ясно на трейдърската общност,защо 95% са губещи и само 5% пичелят,тизи които успяват да преебат ЦК-то.
Филтрираните котировки са нещо много хубаво, като пипове пред пипети, но в един момент трябва да се плати за кефа.
Ама кефа, цена няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеAГА не мож ги стигнем никога КЛАСИЦИТЕ !!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++
КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
му бях препоръчал една бира,
а сега си трае като мишка у брашно
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Един поздрав за всички
http://www.youtube.com/watch?v=iCQ0vDAbF7s
консерваторът у мен надделя. съвсем забравих и продължавам с конвенционалната каменица все ощеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеш-шшшт
остави хората да си говорят.
да видим до какъв извод ще стигнат.
емоционално податлив си. имаш голям потенциал. излез от стадото .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар