Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТе и българските политици май по туй правило се водят, та.......
в ЕС сме / не са ни изкарали / ...доволно
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение, така не можах да се запозная с нея
ма я тача
нещо на последък никва е няма с онлаин изявите ........
само дето не търгува валути и това и прави анализите за нас оут оф деит
така мисля де
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПРАСЧО чадо,
ти и без туй не търгуваш сега
повечко почивай, кила качвай
и по-малко пиши тука !!!!
Ако пишеш не спами !!!!
Щото ще се разлютя и ще осерем
пак всичко тука.
Ей на и поздрав ще ти пусна
http://www.youtube.com/watch?v=3Wffhk60IPkМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
ПРАСЧО чадо,
ти и без туй не търгуваш сега
повечко почивай, кила качвай
и по-малко пиши тука !!!!
Ако пишеш не спами !!!!
Щото ще се разлютя и ще осерем
пак всичко тука.
Ей на и поздрав ще ти пусна
http://www.youtube.com/watch?v=3Wffhk60IPk--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВсичките сте тръгнали на чорчик с тоя форекс
В петрола е истината и петрола ще ви освободи. Отдайте се на силата и бъдете със силата
Може и някой друг индекс за другар.
NYSERookie айде в петрола. Стоп 10 пипса фърст таргет 20-30 пипса, средно около 40-50.
И секънд таргет ако даде към 70-80.
Ей тук нещо слушане, има много приятен глас
Чак се унасям в гласа и забравям да слушам какво казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеправило номер едноМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЕ като препиеш, после да не би повече да не пиеш от същото
не намесвай пийеньето бре мискининоТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениегрид,
нали съм ти казвал , че го недолюбвам петрола о т новобранските години още
знам , че е читав за търгуване , ама все не мога да се наканя да го позяпам месец два и да го подпукам
ПП гласа де го ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение....переш ли ....на ръка ли перешМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеВиди се, умен си, щом сложно говориш и оставаш неразбранeek:eek
Коментар
-
is3584 тоя чарт, като моите. Май сходни са ни методите като гледам. Я виж петрола
В пъти по-добре се държи от еврото.
Забравил съм да дам линк към клипчето
http://www.youtube.com/watch?v=updfZ...eature=relatedТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВсичките сте тръгнали на чорчик с тоя форекс
В петрола е истината и петрола ще ви освободи. Отдайте се на силата и бъдете със силата
Може и някой друг индекс за другар.
NYSERookie айде в петрола. Стоп 10 пипса фърст таргет 20-30 пипса, средно около 40-50.
И секънд таргет ако даде към 70-80.
Ей тук нещо слушане, има много приятен глас
Чак се унасям в гласа и забравям да слушам какво казва
нали съм ти казвал , че го недолюбвам петрола о т новобранските години още
знам , че е читав за търгуване , ама все не мога да се наканя да го позяпам месец два и да го подпукам
ПП гласа де го ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениене ти и трябва
за '' мигрантите '' го писах
спора ви с Анон вчера
п.с ма сложно станаeek:eek
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар