IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
    Питай го тоя някой нещо по-интересно. Как смята да го търгува тоя гап.
    Драго ми е да те "видя" Мане

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      .. с барабонки не става...
      Кви барабонки * - он е най-добрийот ...4 години е бил на флууръ ...Възползвайте се от промоцията за да ви искара от стадото - аз нещъ ...На мене си ми е готино в блатото ..

* туй барабонки като хлапе използвах за плодовете на черницата ( бели и черни ) и много ги ядях ...че и сега , ама тъдява нема черници
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
        здравейте Момци стана ми интересно вчера някои от тук беше писал 4е о4аква гап (8-10 пипа)като отвори пазара, стана ми интересно от къде, как се разбира това ?
        Боба Стоуни, боба а може и кокалчета Ний с Реда стъклени топчета ползваме
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• проблема с крака ми е сериозен.болката вече е по малка и разума ми е бистар.аз видях грешката си която допуснах между сфера и кръг.NYSERookie ти си прав. аз греша. за останолото сам прав.не бързай да се възгордяваш ще влезеш още по дълбоко в стадото.
          Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
          Грийд, много задълбавате в тая тема, понеже ти си писал, че зад всяка цена от графиката има сделка, Овчия се е хванал за всяка и казва че не е така. Но зад повечето има, така че всеки е относително прав, пък и не виждам голямо значение, освен повод за спам.
          Графиката се изчертава по настоящи оферти в даден момент, но пък всяка промяна в офертите в 90% от случаите се дължи на сделка на предходната, така че - не врат, ами шия.
          Някой педант може да се хване да класифицира и разликата в графики по бид и аск при ъп и даун движение и връзката им със сключените сделки. Пак безсмислена задача.
          браво.не греша когато казвам че не си овца в стадото.ще ти отговоря за фундамента но малко по кусно.сега ще прочета добре въпросите кум мен и ще отговарям на братята българи за да помогна да станат вълци. аз ще ги извадя от стадото но те още не го знаят. не ме нападайте.аз сам най големия и това е факт. циганин не е обидна дума. опитайте с нещо друго. не мога да бъда обиден и засегнат.два пъти нова година не празнуват само циганите. бързате с предположенията и грешите. вие сте в стадото. точка.
          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

здравейте Момци стана ми интересно вчера някои от тук беше писал 4е о4аква гап (8-10 пипа)като отвори пазара, стана ми интересно от къде, как се разбира това ?
            Питай го тоя някой нещо по-интересно. Как смята да го търгува тоя гап.

Коментар

ми не се разбира. той човека си ОЧАКВА само .
              а възможността да се случи е 50% , точно толкова е и възможността да видиш извънземно в банята си или ще видиш или не
              Last edited by NYSERookie; 12.06.2011, 21:48.
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Овчиту дращи от САЩ и сега сигурно е на Формулътъ , ама в тоя дъжд може да затънал нейде по блатата ...
                Затова не дращи, Блякбърито му глътнало вода и му джвакат клавишите.
                Чака ни в момента каква глупост ще изръсим за да се впие подобаващо.
                Нали изгражда име, аз пък му помагам.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Овчиту дращи от САЩ и сега сигурно е на Формулътъ , ама в тоя дъжд може да затънал нейде по блатата ...
                  От САЩ до Канада да отидеш, па и на Формулътъ, с барабонки не става Спарте

П.П. Па и проксита бол
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ама верно Мисълта я нема може турнадо да го е отнесло
                    Вся Власть Советам

Коментар

• здравейте Момци стана ми интересно вчера някои от тук беше писал 4е о4аква гап (8-10 пипа)като отвори пазара, стана ми интересно от къде, как се разбира това ?
                      Вся Власть Советам

Коментар

• Овчиту дращи от САЩ и сега сигурно е на Формулътъ , ама в тоя дъжд може да затънал нейде по блатата ...
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          БАААААААААААА
                          Диу СВИНЕ у БИДОНЬ не жювей !!!
                          ПИТОМНО СИ !!!!
                          И от мен да знаеш
                          няма лоша пумия
                          има лошо СВИНЕ !!!!!
                          Живей дет си иска

АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            ..... "бате" що не ми каза, че си пил.
                            Бате е само Бат Седефчо.
                            Не си ме питал.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Диу свине вааа, къв ступанин Тва да не е Уфсъ
                              БАААААААААААА
                              Диу СВИНЕ у БИДОНЬ не жювей !!!
                              ПИТОМНО СИ !!!!
                              И от мен да знаеш
                              няма лоша пумия
                              има лошо СВИНЕ !!!!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Mи нълЪ си СВИНЯ. ЗАТОВА :
                                Теб СТОПАНИНА , ако не ти сипне
                                ден-два и УШИТЕ ще си изядеш
                                от глад ПРАСЧО !!!
                                Диу свине вааа, къв ступанин Тва да не е Уфсъ

Коментар

Working...
                                X