If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кви барабонки * - он е най-добрийот ...4 години е бил на флууръ ...Възползвайте се от промоцията за да ви искара от стадото - аз нещъ ...На мене си ми е готино в блатото ..
* туй барабонки като хлапе използвах за плодовете на черницата ( бели и черни ) и много ги ядях ...че и сега , ама тъдява нема черници
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
здравейте Момци стана ми интересно вчера някои от тук беше писал 4е о4аква гап (8-10 пипа)като отвори пазара, стана ми интересно от къде, как се разбира това ?
Боба Стоуни, боба а може и кокалчета Ний с Реда стъклени топчета ползваме
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
проблема с крака ми е сериозен.болката вече е по малка и разума ми е бистар.аз видях грешката си която допуснах между сфера и кръг.NYSERookie ти си прав. аз греша. за останолото сам прав.не бързай да се възгордяваш ще влезеш още по дълбоко в стадото.
Грийд, много задълбавате в тая тема, понеже ти си писал, че зад всяка цена от графиката има сделка, Овчия се е хванал за всяка и казва че не е така. Но зад повечето има, така че всеки е относително прав, пък и не виждам голямо значение, освен повод за спам.
Графиката се изчертава по настоящи оферти в даден момент, но пък всяка промяна в офертите в 90% от случаите се дължи на сделка на предходната, така че - не врат, ами шия.
Някой педант може да се хване да класифицира и разликата в графики по бид и аск при ъп и даун движение и връзката им със сключените сделки. Пак безсмислена задача.
браво.не греша когато казвам че не си овца в стадото.ще ти отговоря за фундамента но малко по кусно.сега ще прочета добре въпросите кум мен и ще отговарям на братята българи за да помогна да станат вълци. аз ще ги извадя от стадото но те още не го знаят. не ме нападайте.аз сам най големия и това е факт. циганин не е обидна дума. опитайте с нещо друго. не мога да бъда обиден и засегнат.два пъти нова година не празнуват само циганите. бързате с предположенията и грешите. вие сте в стадото. точка.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
здравейте Момци стана ми интересно вчера някои от тук беше писал 4е о4аква гап (8-10 пипа)като отвори пазара, стана ми интересно от къде, как се разбира това ?
Питай го тоя някой нещо по-интересно. Как смята да го търгува тоя гап.
ми не се разбира. той човека си ОЧАКВА само .
а възможността да се случи е 50% , точно толкова е и възможността да видиш извънземно в банята си или ще видиш или не
Овчиту дращи от САЩ и сега сигурно е на Формулътъ , ама в тоя дъжд може да затънал нейде по блатата ...
Затова не дращи, Блякбърито му глътнало вода и му джвакат клавишите.
Чака ни в момента каква глупост ще изръсим за да се впие подобаващо.
Нали изгражда име, аз пък му помагам.
Коментар