IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    мушнах едно късо @ 45 аз преди 3 мин , да съм в играта .стопа 55 обема минимален , че ми е извън нормалните часове за търговия.
    Срама нямаш eek:eek Денонощно зе да крадеш веке :eek
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Абе я кажети инвестора ли се пинтяви или аз имам някаква проблемация??? Всичко друго си върви. Инак с тези къси пак стадо станахме

Коментар

• Грииди,виж това...

http://www.reuters.com/article/2011/...110613?rpc=401

И статиите под него...

Коментар

• Иска затуй човек трябва да държи под око всичко, па и глупаво да изглежда.
          А Уфсътъ бе достоен противник, но предсказуем.... както може би и ние за нея
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            мушнах едно късо @ 45 аз преди 3 мин , да съм в играта .стопа 55 обема минимален , че ми е извън нормалните часове за търговия.

+10 пипа с 1/3 , стопа преместен на 0 @ 45
            Last edited by NYSERookie; 14.06.2011, 14:02.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
              E-Bat-Sedefcho ,
              остави едно нещо -- недоизяснено ....
              или
              48888 / е може да не е днес / или се преименувам / горе доле така звучеше /
              е преименува се -- ко правим с 48888
              ...............
              Доколкото разбрах,се е объркал-искал е да каже 1.42888
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• мушнах едно късо @ 45 аз преди 3 мин , да съм в играта .стопа 55 обема минимален , че ми е извън нормалните часове за търговия.
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• E-Bat-Sedefcho ,
                  остави едно нещо -- недоизяснено ....
                  или
                  48888 / е може да не е днес / или се преименувам / горе доле така звучеше /
                  е преименува се -- ко правим с 48888
                  знам че не обичаш да коментираш пазара , но направи един коментар
                  никой няма да го изтъргува , без да го е пречупил през вижданията си бъди спокоен за това ...
                  поздрави
                  п.с . е мен ме нервеше през цялото време '' овЦътЪ '' въобще и не я четех дори ...ма се фокусирах върху трейда
                  ся ще прочета кво е писала че ми стана интересно
                  успехи

Коментар

• Не знам за вас, но аз към 15:00 затварям днешните дълги (ако не се затворят сами) и се пускам към 1.432 или колкото даде.
                    Търпение му е майката...

Коментар

• Мноо топло Отюам на басейна

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        За де си се разбързал ? Обяд още.
                        А те можели и да хъркат http://www.youtube.com/watch?v=Jq5nJmGXsjg&NR=1
                        За нигде Скучно ми е

Гадната Уфсъ, сценарист са оказа Прав беше Шекспир, ееееее, ама кой да слуша

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Юбре, дебре стадо пруклету , я са размърдайте малку
                          За де си се разбързал ? Обяд още.
                          А те можели и да хъркат http://www.youtube.com/watch?v=Jq5nJmGXsjg&NR=1
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                            рисува флаг но цената някак постоянно пропада сигурно модела ще се провали
                            Ко значи туй

Коментар

• рисува флаг но цената някак постоянно пропада сигурно модела ще се провали
                              Pip master

Коментар

• Юбре, дебре стадо пруклету , я са размърдайте малку

Коментар

Working...
                                X