Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениене сам посветен. най големия на форекса сам. аз сам тук за да ви ритам по кокалчетата и да затапвам на място. това ще ви помогне да се отърсите. питайте ме за форекса вместо да флуудите с обиди нападки и търсене на доказателства.Много си отскоро, та да променяш правилата
Та, да се запознаем
Аз съм Българин, роден християнин, понастоящем атеист. Живея у шпанско.
Ти къв си
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеБанкер,това и ние го знаем,че над 4часова графика всичко важи,дай нещо по полезно за скалп,от малко много,от много малко е ясно как става
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеотново казвам че най голямата овца е тази която си мисли че е вълк. ти няма как да видиш и знаеш дал мога да трейдвам. малцина са тези които като видят 50 100 сделки могат да разберат качествата и потенциала на правещия гиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНикои не споменава за ГАПА
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеОвча мисъл кажи как ще помогнеш някому ?? ако го караш да задава въпроси но тои не знае точно какви ? Помощ няма да има или пак трябва да се израства докато се стигне до точните въпроси Абе цялата тая работа почва да заприличва не един материал които четох някъде където някакъв посветен от кръвните линии които управляват обществото се появява в някакъв форум и почва да кара участниците във форума да му задават въпроси за съществуващият ред и за живота изобщо ти да не си същият тоз посветен ??Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеЩо мен ме интересува дали търгува . Защо ми е да чета глупостите на някой -- който дори и не може да търгува ?
В час бил ? ще се види ...
Мен малко ме интересува философията и '' знанията '' от някой --- които не може да ги материализира, па дори и да звучат мноооо Умно
п.с . РедеЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Овча мисъл кажи как ще помогнеш някому ?? ако го караш да задава въпроси но тои не знае точно какви ? Помощ няма да има или пак трябва да се израства докато се стигне до точните въпроси Абе цялата тая работа почва да заприличва не един материал които четох някъде където някакъв посветен от кръвните линии които управляват обществото се появява в някакъв форум и почва да кара участниците във форума да му задават въпроси за съществуващият ред и за живота изобщо ти да не си същият тоз посветен ??Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениесрамуват се овцете които не са наясно с качествата си. аз сам наясно с моите. националност и вяра не са тема за този форум.подходи с уважение за да уважаваш себе си. питай за форекса за да научиш нещо ново. към всички- вие сигурни ли сте че мнението и нещата който казвате за мен отговарят на действителноста?за пореден път отговаряш без да дадеш отговор.
Как да ти се доверят хората, като те е срам да кажеш циганин ли си, евреин ли си, турчин ли си или просто дребен измекяр
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеРеде , ся разбра ли защо те предложих за модератор миналата година...
ПС: Ся овчиту като ти помогне и оставаме без разводач.
Нищо не мож помогне, щото
той на себе си не може да помогне,
камо ли на някои друг !!!!!
Не видиш ли , че е нещо си
с откровени психологически проблеми !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениесрамуват се овцете които не са наясно с качествата си. аз сам наясно с моите. националност и вяра не са тема за този форум.подходи с уважение за да уважаваш себе си. питай за форекса за да научиш нещо ново. към всички- вие сигурни ли сте че мнението и нещата който казвате за мен отговарят на действителноста?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеОфчиии, кат не си мангал къв си ?Ил та е срам да кажеш
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
Коментар