IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много тежък днеска пазарът... Цял ден въртим лудите обороти, а съм само една идея напред от сутринта...
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Не съм ти душманин на сметката, напротив Казвам ти, мнението си, без да знам дали те интересува
      абе ти и душманин
      стегни се
      е интересува ме естествено .....
      пак корегираш дисбалансите

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Много са ми смешни тея наште хора/европейците/,кат се чудят какво да измислят с фалита на Гърция.
        Пред очите ми изниква една картинка на облещено прасе,което се е заклещило в оградата,квичи на умряло и вече почва да бере душа.Тримата глупаци са го наобиколили,хем го хранят,хем му бият по някой шут у дирника с надежда да го освободят,като същевременно обсъждат дали веднага да му отрежат главата или да го оставят постепенно да се задуши,като през всичкото време уверяват цялото село,че прасето е добре и ще наддаде още поне 100 оки.На предложението на един зяпач да развалят оградата тримата глупаци подскачат като ужилени и скачат да го бият.
        Ще прощаваш,Фицка,за картинката,която обрисувах.

Аааа ти за гръцко прасе говориш
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Хелоу бейб ! Сава биан ?
          Тре биен ! притеснихте ме тука с тия планове новите да карат стаж !
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Много са ми смешни тея наште хора/европейците/,кат се чудят какво да измислят с фалита на Гърция.
            Пред очите ми изниква една картинка на облещено прасе,което се е заклещило в оградата,квичи на умряло и вече почва да бере душа.Тримата глупаци са го наобиколили,хем го хранят,хем му бият по някой шут у дирника с надежда да го освободят,като същевременно обсъждат дали веднага да му отрежат главата или да го оставят постепенно да се задуши,като през всичкото време уверяват цялото село,че прасето е добре и ще наддаде още поне 100 оки.На предложението на един зяпач да развалят оградата тримата глупаци подскачат като ужилени и скачат да го бият.
            Ще прощаваш,Фицка,за картинката,която обрисувах.
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
              Здравейте , днес тук като за понеделник ...И аз гласувам като Фицката /нали сме близки / франка ще върне още доста ....обаче на менне може да се вярва ...
              Хелоу бейб ! Сава биан ?
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                тези кофти сценарии ги гледаме от незнам кога .......голямо пропадане и връщане нагоре за отрицателно време ..........тва ми се вижда за край на движението .........само не знам кога ще е
                не става плавно --объяане от този род , според мен де
                успех Петре
                ся кат се налаят кучетата за караиванов --се оправяй сам че не си ........
                Смятай да ме вземат за него хаха

Коментар

е всеки е добре заповядъл
                  пък и пари та са там
                  маитапа на страна но няма завършено движение надоле
                  Не съм ти душманин на сметката, напротив Казвам ти, мнението си, без да знам дали те интересува

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                    Тези резки движения нагоре/надолу и покачване на АТР-а са характерни или за връх или за дъно. На връх при долар/швейк не сме остава дъното само Вчера беше неуспешният тест на дъното и аз мисля, че сме ъп или в по-кофти сценария влизаме в рейндж.

Ще си покаже
                    тези кофти сценарии ги гледаме от незнам кога .......голямо пропадане и връщане нагоре за отрицателно време ..........тва ми се вижда за край на движението .........само не знам кога ще е
                    не става плавно --обръщане от този род , според мен де
                    успех Петре
                    ся кат се налаят кучетата за караиванов --се оправяй сам че не си ........

Коментар

• Здравейте , днес тук като за понеделник ...И аз гласувам като Фицката /нали сме близки / франка ще върне още доста ....обаче на менне може да се вярва ...
                      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

аре селл и на швейка -- 8447 стоп 8490 за ново дъно като 83 00

Тези резки движения нагоре/надолу и покачване на АТР-а са характерни или за връх или за дъно. На връх при долар/швейк не сме остава дъното само Вчера беше неуспешният тест на дъното и аз мисля, че сме ъп или в по-кофти сценария влизаме в рейндж.

Ще си покаже

Коментар

Иска ще ти го вземат.
                          е всеки е добре заповядъл
                          пък и пари та са там
                          маитапа на страна но няма завършено движение надоле

Коментар

аре селл и на швейка -- 8447 стоп 8490 за ново дъно като 83 00
                            Иска ще ти го вземат.

Коментар

• аре селл и на швейка -- 8447 стоп 8490 за ново дъно като 83 00

Коментар

не мисля 81 ще се види .......
                                Кога и къде му е входа

Коментар

Working...
                                X