Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеE-Bat-Sedefcho ,
остави едно нещо -- недоизяснено ....
или
48888 / е може да не е днес / или се преименувам/ горе доле така звучеше /
е преименува се-- ко правим с 48888
знам че не обичаш да коментираш пазара , но направи един коментар
никой няма да го изтъргува , без да го е пречупил през вижданията сибъди спокоен за това ...
поздрави
п.с . е мен ме нервеше през цялото време '' овЦътЪ '' въобще и не я четех дори...ма се фокусирах върху трейда
ся ще прочета кво е писалаче ми стана интересно
успехи
имаше време да направиш експеримента , пък нямаш време да отговориш и не четеш вече
без да се чувстваш ангажиран с нещо --кажи си мнениетоживи хора сме всички
благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеи ся кво стана днес квалитети се изказваха как еврото щяло да заходи към 1,42 или там някъде а то бодро си върви нагореголяма манипулация ето защо е добре човек да си търгува както си знае
Пак на нулаТърпение му е майката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕврото окончателно дислокира евентуалното си "дясно рамо", и е видно че ще видим продължение на тренда - посока нагоре.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕврото окончателно дислокира евентуалното си "дясно рамо", и е видно че ще видим продължение на тренда - посока нагоре.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениесел 1.4479
лимит 1.4467
тоя трейд е тото с 50/50 шанс .
даже шанса да не стане е по-голямТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Това мини рали беше ама точно по учебник.
Вече дневният ми резултат мога да кажа е дори приемлив
Един бонус от мен - мисля че отиваме към тест на 1.4500, ама не ми се занимава да го чакам. Днеска цял ден чакам разни работи и ми писна. А снощи не съм спал заради никей...И то само, за да си зачервя акаунта здраво и днеска половин ден да избивам загуба. Но БОЖ ме изненадаха... с кредитната линия, а и китайците.... Кажете, как при 4,1% спад в потреблението на петрол индустриалната продукция е на +? А каква е тази магия ся? Може би китайците си задвижват заводите вече с енергията Чи от планините в Тибет...
нооо - всичко е добре, щом свършва добре!!!Last edited by Fiscalist; 14.06.2011, 17:15.Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар