Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениене сам дошъл да се доказвам на себе си и на вас. няма нужда. който има очи ще види.кажи ми кво ще стане ако напрая 50 сделки? след като ще продължа да сам си аз. най големия.ако ви стана овчар това ще направи нещата още по трудни за стадото. ако ти покажа техника която е в противоречие с твоя начин и разбиране за трейдване знаеш ли кво ще стане ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениелошо. съркастичния отговор ти говори достатъчно за това че изоставаш като индикатор пред ценавъпроса не е случайно зададен.
Та. евреин ли си, циганин ли си, къв си ?
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеако ти покажа техника която е в противоречие с твоя начин и разбиране за трейдване знаеш ли кво ще стане ?
Ефекта ще е зануляване. Дай да прескочим тия фази и да дрънкаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениекво означава че над 4 часа всичко важи ?скалпинг къде ? на форекса ли ?,та затова и аз казвам пускай си квото и да е МА,САР,МАР най вече МАР,но на д 4 часова графика и ефекта ще е същият.Скалпинг ДА на ФОРЕКС
,нали си най добър на Фрекса
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеРеде, на бас че до 0:30 гапа ще е наполовина?
Аре викай 1.3334 къмто джулая!
знам , че ти се иска да стигнем бърже там,
но неизвестностите са много големи сега
и лично не съм много убеден, че скоро
ще видим ЛЕГЕНДАРНОТО
1.3333333333333333333333333
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениене сам дошъл да се доказвам на себе си и на вас. няма нужда. който има очи ще види.кажи ми кво ще стане ако напрая 50 сделки? след като ще продължа да сам си аз. най големия.ако ви стана овчар това ще направи нещата още по трудни за стадото. ако ти покажа техника която е в противоречие с твоя начин и разбиране за трейдване знаеш ли кво ще стане ?
със сигурност тука има хора , които биха се ориентирали в уменията ти ако видят стейтмънт ,а ти пак си бъди ти или чарли чаплин ако ти е кефТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениекво ще стане ако напрая 50 сделки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНЕ ! В ИНДИАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА !въпроса не е случайно зададен.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНикои не споменава за ГАПА
Аре викай 1.3334 къмто джулая!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениебе ти ги покажи , пък ще се разбере дали има тука някой от МАЛЦИНАТАЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениескалпинг къде ? на форекса ли ?
Аз само ще ги разпределям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ формула ще имаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениекво означава че над 4 часа всичко важи ?скалпинг къде ? на форекса ли ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар