IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    не сам дошъл да се доказвам на себе си и на вас. няма нужда. който има очи ще види.кажи ми кво ще стане ако напрая 50 сделки? след като ще продължа да сам си аз. най големия.ако ви стана овчар това ще направи нещата още по трудни за стадото. ако ти покажа техника която е в противоречие с твоя начин и разбиране за трейдване знаеш ли кво ще стане ?

Кво ша стане ще занулим брокерите
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

не сам дошъл да се доказвам на себе си и на вас. няма нужда. който има очи ще види.кажи ми кво ще стане ако напрая 50 сделки? след като ще продължа да сам си аз. най големия.ако ви стана овчар това ще направи нещата още по трудни за стадото. ако ти покажа техника която е в противоречие с твоя начин и разбиране за трейдване знаеш ли кво ще стане ?
      защо не идеш да се прегледаш за ЦЕНУРОЗА , въртоглавие?

Коментар

лошо. съркастичния отговор ти говори достатъчно за това че изоставаш като индикатор пред цена въпроса не е случайно зададен.
        Аз поне давам разбираеми отговори Та. евреин ли си, циганин ли си, къв си ?
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

ако ти покажа техника която е в противоречие с твоя начин и разбиране за трейдване знаеш ли кво ще стане ?
          Първо ще й се присмеем. После ще я гледаме как е печеливша и няма да вярваме. След това ще я отречем. Накрая ще я приемем и ще почнем да я следваме.
          Ефекта ще е зануляване. Дай да прескочим тия фази и да дрънкаме.

Коментар

кво означава че над 4 часа всичко важи ?скалпинг къде ? на форекса ли ?
            Даааааааааа,бе Офцъ,нали каза,фибо да се пуска над 5часова графика,и там ще се види,какво ще се види неми стана ясно,но,та затова и аз казвам пускай си квото и да е МА,САР,МАР най вече МАР,но на д 4 часова графика и ефекта ще е същият.Скалпинг ДА на ФОРЕКС,нали си най добър на Фрекса
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
              Реде, на бас че до 0:30 гапа ще е наполовина?
              Аре викай 1.3334 къмто джулая!
              Nekaduren Astrolog ЧАДО,
              знам , че ти се иска да стигнем бърже там,
              но неизвестностите са много големи сега
              и лично не съм много убеден, че скоро
              ще видим ЛЕГЕНДАРНОТО
              1.3333333333333333333333333
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

пак УВЪРТАШ, не става дума за мен конкретно.твоите сделки не ме интересуват. the point is , че подценяваш пишещите .
                със сигурност тука има хора , които биха се ориентирали в уменията ти ако видят стейтмънт ,а ти пак си бъди ти или чарли чаплин ако ти е кеф
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

кво ще стане ако напрая 50 сделки?
                  Нищо особено. Една нали даде.Продължавай с приказките.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    НЕ ! В ИНДИАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА !
                    лошо. съркастичния отговор ти говори достатъчно за това че изоставаш като индикатор пред цена въпроса не е случайно зададен.
                    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Айде кажи за фундамента и за нивата на кръглите числа, дето истината била друга, че почнах третата и скоро ще бягам по клавиатурата като нестинарка и никой не мо'е да ме прочете.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Никои не споменава за ГАПА
                        Реде, на бас че до 0:30 гапа ще е наполовина?
                        Аре викай 1.3334 къмто джулая!
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          бе ти ги покажи , пък ще се разбере дали има тука някой от МАЛЦИНАТА
                          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

скалпинг къде ? на форекса ли ?
                            Айде нова тема. Тая е доста обширна.
                            Аз само ще ги разпределям.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              И формула ще има
                              Офчито, дет се срамува да каже къв е, разбра че стадото си пада по Ф1 и нареди да продължи състезанието
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

кво означава че над 4 часа всичко важи ?скалпинг къде ? на форекса ли ?
                                НЕ ! В ИНДИАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА !

Коментар

Working...
                                X