IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тръгна ми.
    На всеки същото.
    Живи и здрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      И то в темата която съм създал преди 10 1/2г. когато той за форекс не е и чувал.
      Айде да не го вадиш толкова голям, чувал съм и съм го трейдвал и преди твойта тема, не че има някакво значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
        Слага си го на масата с мъжете и забравя, че ще му излезе късмета някога.
        Може пък нарочно да го прави
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          караиванов,
          вулгарен си. това обаче хич не е учудващо предвид " нежностите ", които си разменят в журналистическата гилдия напоследък .
          Съвсем целенасочено съм вулгарен към тоз персонаж. Пък дано от това разбере, че ми е толкова безинтересн и да спре да ми се прави на интересен. Той ще ми определя на мен къде да пиша? И то в темата която съм създал преди 10 1/2г. когато той за форекс не е и чувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Пешка, защо се опитваш да се държиш мъжката, след като се дупиш
            Слага си го на масата с мъжете и забравя, че ще му излезе късмета някога.

Коментар

• Пешка, защо се опитваш да се държиш мъжката, след като се дупиш
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Кво стана с гапа, пазарът трябва да е тръгнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Айде сега гроздето кисело

Коментар

Отсвири ме. Случва се. И без това не ги харесвам.
                    Айде сега гроздето кисело

Коментар

Ми едно захарно петле може да ти дам, че се радваш докато си го ближеш и да не плямпаш като луда с путката си.
                      караиванов,
                      вулгарен си. това обаче хич не е учудващо предвид " нежностите ", които си разменят в журналистическата гилдия напоследък .
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Ми едно захарно петле може да ти дам, че се радваш докато си го ближеш и да не плямпаш като луда с путката си.
                        Не знам как да ти отговоря, ти съзнаваш ли колко си скучен и плосък?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Mdaaa.......
                          Голямо състезание пак!!!!
                          Драма до края
                          Обаче тез момчета от Ф1 и те здраво бучат стероиди

Коментар

Анализ може и да не мога да направя, ама мога да ти кажа входове и стопове по всеки фрейм на тая двойка, към текущия моментъ.
                            Върши ли ти работа и какво ще ми дадеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              или те отсвири
                              Отсвири ме. Случва се. И без това не ги харесвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                                това дневни фреймове ги оставям за стадото.
                                Дай полезност и кажи на хората защо дневен е овчи, а минутен вълчи.

Коментар

Working...
                                X