IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Дали олеквам пред теб.... ми е през маркуча А къде живееш е все тая, щото идиличната картинка в която участваш, може да се закачи във всеки град и село по света. Аз поне знам къде съм роден и кои са ми родителите, а на теб майка ти се чуди, кво да ти отговори, като питаш : " Кой е татко ? " И двамата с Уфсътъ имате потенциал....мммммм.... за лудницата
    моят потенциал е изявен и достигнал връхната си точка. личносните обиди не са хубаво нещо. ако има нещо което искаш да научиш за форекса или трейдинга попитай серьозно и аз ще ти отговоря подобаващо за да помогна в развитието ти. точка.
    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
      не познавам учасника отец нафарфориййй. сам се вкарваш в ситуации които те объркват допълнително. задавай ми смислени въпроси за неща които наистина искаш да научиш. аз ще отговарям ако тона е подходящ. не влизай в средата на стадото.

Нищо не ме интересува,и твойте отговори не са ми нужни,и по добре в стадото на земята,тук можеш нещо да закачиш,отколкото като тебе,близо до небето
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        Пак ли генерални изводи,Фицка олекваш яко,ама нищо то в подписа ти го пише.
        Сам ли си пишеш вече.Явно.
        Не живея в София,а до морето.
        Което е съвсем различно.Исках да знам само базикаш ли някои с подписа си или си прото толкова зле.
        А твойте изводи са пак са генерални.
        Ами няма как в България си раждан,но това не е гаранция.че ще станеш човек.
        Дали олеквам пред теб.... ми е през маркуча А къде живееш е все тая, щото идиличната картинка в която участваш, може да се закачи във всеки град и село по света. Аз поне знам къде съм роден и кои са ми родителите, а на теб майка ти се чуди, кво да ти отговори, като питаш : " Кой е татко ? " И двамата с Уфсътъ имате потенциал....мммммм.... за лудницата
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          Мина молитвата,всички са по наровете и ти дай да откраднем,няколоко мегабита интернет,от флашката на Отец Нафарфорийй.Имах задача за теб,но Прасито,нъл ти е приятел ти помогна.На тестове,които водят към нищото не отговарям
          П.П.Щом ползваш брокери,ясен си,те големите си създават брокери
          не познавам учасника отец нафарфориййй. сам се вкарваш в ситуации които те объркват допълнително. задавай ми смислени въпроси за неща които наистина искаш да научиш. аз ще отговарям ако тона е подходящ. не влизай в средата на стадото.
          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Пак ли генерални изводи,Фицка олекваш яко,ама нищо то в подписа ти го пише.
            Сам ли си пишеш вече.Явно.
            Не живея в София,а до морето.
            Което е съвсем различно.Исках да знам само базикаш ли някои с подписа си или си прото толкова зле.
            А твойте изводи са пак са генерални.
            Ами няма как в България си раждан,но това не е гаранция.че ще станеш човек.

Коментар

• Боко май го усетиха и го наказват Разпънали са го на кръст, гол, и го бичуват с кожени камшици Сам дет не знаят, че му харесва
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

имах много много много серьозен ангажимент с швейцарците. уморен сам но ще отговарям на серьозни само въпроси. за теб сто е едно за мен е друго. поправи се имаш потенциал. имам сметки в 20 брокера. най големия сам. мисля че трябва да попълниш теста http://imageshack.us/f/197/ovchimilsi.png/
                Мина молитвата,всички са по наровете и ти дай да откраднем,няколоко мегабита интернет,от флашката на Отец Нафарфорийй.Имах задача за теб,но Прасито,нъл ти е приятел ти помогна.На тестове,които водят към нищото не отговарям
                П.П.Щом ползваш брокери,ясен си,те големите си създават брокери
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

имах много много много серьозен ангажимент с швейцарците. уморен сам но ще отговарям на серьозни само въпроси. ......
                  Тези трикове ги прилагай на измамническото поприще. Ти да не продаваш таймшер бре ?
                  Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                    Лека нощ на всички ..за мен днес не беше най- успешния ден така че, стига форекс ...
                    Лека, миличко

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Бе като са много ПРАСЕТА
                      са си точно стадо !!!!
                      Даже въ пасът по поля и гори :
                      Ти си стадо Ей го доди Уфсътъ, дет ше ти го каже.

Уфсъ, блей по-бързо, че след няколко часа имам среща с Наото Ше ми реве за едно кредитче
                      Ааа, и да попитам, ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Коментар

• Лека нощ на всички ..за мен днес не беше най- успешния ден така че, стига форекс ...
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                          Офцъта,кви са тез стопове дет слагаш,нъл си най големият,и си от флора,там стопове не слагат,Сорос дали слага стопове или Бъфет.Последен въпрос към теб кажи кой ти е брокера,няма да го приемем за реклама
                          имах много много много серьозен ангажимент с швейцарците. уморен сам но ще отговарям на серьозни само въпроси. за теб сто е едно за мен е друго. поправи се имаш потенциал. имам сметки в 20 брокера. най големия сам. мисля че трябва да попълниш теста http://imageshack.us/f/197/ovchimilsi.png/

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                            Харем са казва Чунчо Офсътъ е по стадата
                            Бе като са много ПРАСЕТА
                            са си точно стадо !!!!
                            Даже въ пасът по поля и гори :
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Боко Ам нали трябва да се оформи стадо. Ти къде си видял прасета да живеят по двойки.
                              Е то наистина няколко като мене му трябват на Фицката да има в харема равновесие ....
                              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Боко Ам нали трябва да се оформи стадо. Ти къде си видял прасета да живеят по двойки.
                                Харем са казва Чунчо Офсътъ е по стадата

Коментар

Working...
                                X