Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениене познавам учасника отец нафарфориййй. сам се вкарваш в ситуации които те объркват допълнително. задавай ми смислени въпроси за неща които наистина искаш да научиш. аз ще отговарям ако тона е подходящ. не влизай в средата на стадото.
Нищо не ме интересува,и твойте отговори не са ми нужни,и по добре в стадото на земята,тук можеш нещо да закачиш,отколкото като тебе,близо до небето"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеПак ли генерални изводи,Фицка олекваш яко,ама нищо то в подписа ти го пише.
Сам ли си пишеш вече.Явно.
Не живея в София,а до морето.
Което е съвсем различно.Исках да знам само базикаш ли някои с подписа си или си прото толкова зле.
А твойте изводи са пак са генерални.
Ами няма как в България си раждан,но това не е гаранция.че ще станеш човек..... ми е през маркуча
А къде живееш е все тая, щото идиличната картинка в която участваш, може да се закачи във всеки град и село по света.
Аз поне знам къде съм роден и кои са ми родителите, а на теб майка ти се чуди, кво да ти отговори, като питаш : " Кой е татко ?
"
И двамата с Уфсътъ имате потенциал....мммммм.... за лудницата
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеМина молитвата,всички са по наровете и ти дай да откраднем,няколоко мегабита интернет,от флашката на Отец Нафарфорийй.Имах задача за теб,но Прасито,нъл ти е приятел ти помогна.На тестове,които водят към нищото не отговарям
П.П.Щом ползваш брокери,ясен си,те големите си създават брокериЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
SoKoLoV
Пак ли генерални изводи,Фицка олекваш яко,ама нищо то в подписа ти го пише.
Сам ли си пишеш вече.Явно.
Не живея в София,а до морето.
Което е съвсем различно.Исках да знам само базикаш ли някои с подписа си или си прото толкова зле.
А твойте изводи са пак са генерални.
Ами няма как в България си раждан,но това не е гаранция.че ще станеш човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеимах много много много серьозен ангажимент с швейцарците. уморен сам но ще отговарям на серьозни само въпроси. за теб сто е едно за мен е друго. поправи се имаш потенциал. имам сметки в 20 брокера. най големия сам. мисля че трябва да попълниш теста http://imageshack.us/f/197/ovchimilsi.png/.Имах задача за теб,но Прасито,нъл ти е приятел ти помогна.На тестове,които водят към нищото не отговарям
П.П.Щом ползваш брокери,ясен си,те големите си създават брокери"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеимах много много много серьозен ангажимент с швейцарците. уморен сам но ще отговарям на серьозни само въпроси. ......Ти да не продаваш таймшер бре ?
Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЛека нощ на всички ..за мен днес не беше най- успешния ден така че, стига форекс ...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеБе като са много ПРАСЕТА
са си точно стадо !!!!
Даже въ пасът по поля и гори:
Ей го доди Уфсътъ, дет ше ти го каже.
Уфсъ, блей по-бързо, че след няколко часа имам среща с НаотоШе ми реве за едно кредитче
Ааа, и да попитам, ти циганин ли си, евреин ли си, къв сиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеОфцъта,кви са тез стопове дет слагаш,нъл си най големият,и си от флора,там стопове не слагат,Сорос дали слага стопове или Бъфет.Последен въпрос към теб кажи кой ти е брокера,няма да го приемем за реклама
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеХарем са казва ЧунчоОфсътъ е по стадата
са си точно стадо !!!!
Даже въ пасът по поля и гори:
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеБоко Ам нали трябва да се оформи стадо. Ти къде си видял прасета да живеят по двойки.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеБоко Ам нали трябва да се оформи стадо. Ти къде си видял прасета да живеят по двойки.Офсътъ е по стадата
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар