IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    аз не анализирам. аз просто трейдвам. по дневна обаче не може. аз сам най големи и за това дневни фреймове ги оставям за стадото. преди няколко дена казах точно и ясно че ще казвам нива и ще правя коментари през тази седмица.

послепис-4un4o току що спечели 1000000 долара.
    Айде и аз ще казвам нива , но без коментари тази седмица ... аз съм пък най-малкия във Форекса и трейдвам по И-ДЗИН нъц . Болка в крака - често означава проблем в главата странно но факт - надявам се ме разбираш И не се бъзикай с Чунчо , той не се бъзикаше с тебе . От 20-ти до 30-ти този месец ще съм на твоя територия, ако искаш да се видим да обсъдим "Орел в небето" а ? Успех !
    ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
    ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Джей какво имаш напредвид за Тишето?добра или лоша изненада?
      Вся Власть Советам

Коментар

• Желая успешна седмица.
        Имам усещане, че днес дядо Трише ще поднесе някоя изненада.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
          това състояние на духа ли е ?
          не си правя ташак !
          мерси
          Да казва му се делириум
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            И аз бих постъпил така Боко, но с близък стоп
            Айде лека !
            Е близък,близък колко да е близък.
            П.П.Овчи кажи къде да сложа стопа?
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              ....
              Фици остави го Пешката,той дойде с добри чуства
              Ами аз за туй му го подавам.... да си легна изпразнен
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

... сам най големия...
                това състояние на духа ли е ?
                не си правя ташак !
                мерси
                The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Боли ме фара кво знаеш ти Аз съм дълъг при евро долар,пък да видим докъде ще я докараме
                  И аз бих постъпил така Боко, но с близък стоп
                  Айде лека !
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    скалпинг на форекса е оксиморон
                    Точно като и ника на НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВЪВ ФОРЕКСА,а кой е той сами се досетете
                    Фици остави го Пешката,той дойде с добри чуства

Коментар

ако знаехте нямаше да пишете тук. кажи ми кво е скалпинг на форекса? защо се обиждате. аз не казвам нищо обидно. каквот не се знае аз ще ви кажа и ще излезете от стадото.не се дразнете че сам най големия. в това няма нищо лошо.
                      Боли ме фара кво знаеш ти Аз съм дълъг при евро долар,пък да видим докъде ще я докараме

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Надупеният гастербайтер си ти. Навел си се и мачосите плющят селският ти задник ежедневно. Отишъл си аргатин в Иберия където безработицата е 21%, но ти бачкаш там за 3 пъти по-ниска надница от най-ниската за която някой испанец би се навил. Но си доволен, че те нагъзват испанците за 3-4 евро на час, защото в родното ти село само можеш да пасеш овцете за 150.00лв/месец. И всеки чуваш как испанците зад гърба ти казват - que Bulgaria es el hijo de puta
                        Като не знаеш един език не разчитай само на Гуглето, глупако Написал си : " че България е курвенският син " Казва се que el bulgaro es el hijo de puta Симпатяга си, но не си падам по момчета. А иначе тук в Испания, с твоят "чар" и моите контакти можем да станем милионери. Българският пазар е изчерпан за теб, особенно с публичността, която си даваш. За твоя жалост МРАЗЯ измамниците и съм ти го казвал и преди. Така че съвместното ни ООД отпада

Коментар

• виждам бясно си размятате любезности явно делите нещо важно или доказвате мъжество...нема лошо ама е загуба на време което би могло да оползотворите по по-полезен начин

ама както казваше другарката Иванова-
                          -НЕ БЛУЖДАЙТЕ А ПИШЕТЕ !!!

продължавам да си жоберкам с късата дет я влача от 4570 ма и боцкам пълзящ щот ме опасява обрат в игрътъ иначе цел 4230

и...те така
                          уека ви нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                            Пешка, защо се опитваш да се държиш мъжката, след като се дупиш
                            Надупеният гастербайтер си ти. Навел си се и мачосите плющят селският ти задник ежедневно. Отишъл си аргатин в Иберия където безработицата е 21%, но ти бачкаш там за 3 пъти по-ниска надница от най-ниската за която някой испанец би се навил. Но си доволен, че те нагъзват испанците за 3-4 евро на час, защото в родното ти село само можеш да пасеш овцете за 150.00лв/месец. И всеки ден чуваш как испанците зад гърба ти казват - que Bulgaria es el hijo de puta
                            Last edited by Алън; 13.06.2011, 00:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                              ..... в темата която съм създал преди 10 1/2г. когато той за форекс не е и чувал.
                              Евала за темата тогава.
                              DJ сватба

Коментар

• Тежко ми е на стомаха нещо Дали утре да не отскоча на лекар до Япония

Коментар

Working...
                                X