If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз не анализирам. аз просто трейдвам. по дневна обаче не може. аз сам най големи и за това дневни фреймове ги оставям за стадото. преди няколко дена казах точно и ясно че ще казвам нива и ще правя коментари през тази седмица.
послепис-4un4o току що спечели 1000000 долара.
Айде и аз ще казвам нива , но без коментари тази седмица ... аз съм пък най-малкия във Форекса и трейдвам по И-ДЗИН нъц . Болка в крака - често означава проблем в главата странно но факт - надявам се ме разбираш И не се бъзикай с Чунчо , той не се бъзикаше с тебе . От 20-ти до 30-ти този месец ще съм на твоя територия, ако искаш да се видим да обсъдим "Орел в небето" а ? Успех !
ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5
ако знаехте нямаше да пишете тук. кажи ми кво е скалпинг на форекса? защо се обиждате. аз не казвам нищо обидно. каквот не се знае аз ще ви кажа и ще излезете от стадото.не се дразнете че сам най големия. в това няма нищо лошо.
Боли ме фара кво знаеш ти Аз съм дълъг при евро долар,пък да видим докъде ще я докараме
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Надупеният гастербайтер си ти. Навел си се и мачосите плющят селският ти задник ежедневно. Отишъл си аргатин в Иберия където безработицата е 21%, но ти бачкаш там за 3 пъти по-ниска надница от най-ниската за която някой испанец би се навил. Но си доволен, че те нагъзват испанците за 3-4 евро на час, защото в родното ти село само можеш да пасеш овцете за 150.00лв/месец. И всеки чуваш как испанците зад гърба ти казват - que Bulgaria es el hijo de puta
Като не знаеш един език не разчитай само на Гуглето, глупако Написал си : " че България е курвенският син " Казва се que el bulgaro es el hijo de puta Симпатяга си, но не си падам по момчета. А иначе тук в Испания, с твоят "чар" и моите контакти можем да станем милионери. Българският пазар е изчерпан за теб, особенно с публичността, която си даваш. За твоя жалост МРАЗЯ измамниците и съм ти го казвал и преди. Така че съвместното ни ООД отпада
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
виждам бясно си размятате любезности явно делите нещо важно или доказвате мъжество...нема лошо ама е загуба на време което би могло да оползотворите по по-полезен начин
ама както казваше другарката Иванова-
-НЕ БЛУЖДАЙТЕ А ПИШЕТЕ !!!
продължавам да си жоберкам с късата дет я влача от 4570 ма и боцкам пълзящ щот ме опасява обрат в игрътъ иначе цел 4230
Пешка, защо се опитваш да се държиш мъжката, след като се дупиш
Надупеният гастербайтер си ти. Навел си се и мачосите плющят селският ти задник ежедневно. Отишъл си аргатин в Иберия където безработицата е 21%, но ти бачкаш там за 3 пъти по-ниска надница от най-ниската за която някой испанец би се навил. Но си доволен, че те нагъзват испанците за 3-4 евро на час, защото в родното ти село само можеш да пасеш овцете за 150.00лв/месец. И всеки ден чуваш как испанците зад гърба ти казват - que Bulgaria es el hijo de puta
Коментар