If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, с това пик**о малко прекалих и се извинявам. Мисълта ми е, че не може да се разграничава мисленето с географските граници. Ти нямаш манталитет на друг, освен на българин, освен ако не си отраснал от 5 годишен там. Изразът, че гледаш отстрани на България (в частност българите) е доста горделив и аз няма да го приема.
С Асен1975 съм се горещил много пъти на тази тема.....
Аноне , моят манталитет все още си е такъв, какъвто беше преди да напусна България Но, когато обикаляш насам-натам имаш възможността да разбереш, как мислят и реагират другите. Това дава много ++++++ Не гледах аз отстрани, а те, чужденците А полезното и красивото трябва да се тръби навред, за да могат и други, които го заслужават ( много от сънародниците ми в България) да го приложат и да се възползват от него. Никога не съм казал една лоша дума за България ( не за държавата ) и винаги съм провокирал "западно-европейците" с елементарни въпроси. Испанци, англичани, французи ..... Коя година е създадена държавата ви и от кого ?
Ееееееей, знаеш ли какви дълги духовни полюции получавам !!!
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Отец,Трандафори къде си искам да коментираш тази сделкаВъпреки,че е печеливша има някои недостатъци,ти като най големиот ще ги откриеш
П.П.Или по точно,къде греша,за да има конкретен въпрос?
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Изключително точна извадка сте на Българската Гаменщина -хабер нямате от света и вместо да си замълчите и да си заровите главите в пепел ,започвате да бълвате дваж повече бълвоч Не ви ли става мъчно че сте толкоз загубени незнам просто Успех все пак
Аре и ти ве, скуизнаха малко и веднага се възгордя....
Изключително точна извадка сте на Българската Гаменщина -хабер нямате от света и вместо да си замълчите и да си заровите главите в пепел ,започвате да бълвате дваж повече бълвоч Не ви ли става мъчно че сте толкоз загубени незнам просто Успех все пак
Жертво нещастна ти от къде се появи Прибра се у вас, сипа ракия и салата и преди да пребиеш жената, реши по магарешки да изревеш във форума
Как пилешкият ти мозък долови имитация Те и БМВ имитират Мерцедес, нъл Не мога да осмивам човек, когото уважавам, ама си тъпичко, за да разбереш по комуникацията ни с него
Ха каква комуникация имаш ти,въобще с тоя подпис си или по тъп от него или нямаш грам мозък.Това е,говори си,но без генерални изводи за живота.
Не очаквах такава сила, ще почакам с подкъсяването. По индексите и петрола натиска рязко намаля. Явно сега сме на принципа да опипваме съпротивите и подкрепите.... като се види,че не поддава се сурваме в обратната посока.
Каквото и да става, ще е до 22-23 часа наше време.
Затова ти дадох пример с филма - как ги вижда нещата един чужденец и как, един българин. Дразни ли те нещо в това къде живея ? Не мисля, не ми приличаш на такъв Къде видя, че се отчуждих или пък възгордях Ти знаеш ли какъв съм бил преди, за да твърдиш горното Не бъркай, че споделянето на по-добрата реалност е възгордяване. С теб не сме комуникирали до днес, но има момчета във форума, които си живеят в България и не сме разменили една лоша дума по между си
А няма нищо срамно и немъжко във това да признаеш грешка. Дори и без " Извинявай ! " Само " Сгреших ! " е достатъчно.
Добре, с това пик**о малко прекалих и се извинявам. Мисълта ми е, че не може да се разграничава мисленето с географските граници. Ти нямаш манталитет на друг, освен на българин, освен ако не си отраснал от 5 годишен там. Изразът, че гледаш отстрани на България (в частност българите) е доста горделив и аз няма да го приема.
С Асен1975 съм се горещил много пъти на тази тема.....
Коментар