IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
    Гуоем е, щото днес цял ден е зяпал, как се сурка надоле .... и накрая, когато ората седнаха да си пият ракията, на него му дойде музата
    Ти Наивника не го мисли...
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      дойде музата взех 20 пипа за 10 мин и сядам и аз с батковците да пия ракийка
      Ъм те батковците само те залъгват с тази ракия бре. В бирата е истината. Що я заебаваш така

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        Гуоем е, щото днес цял ден е зяпал, как се сурка надоле .... и накрая, когато ората седнаха да си пият ракията, на него му дойде музата
        дойде музата взех 20 пипа за 10 мин и сядам и аз с майсторите да пия ракийка
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Човеко може цял ден да е гледал, но влезе, каза кво е видял, стигна си целта и излезе А аз днес гледам, ама яко гледам Правя добавки в къси QQQ и чакам 82 в долар/йена

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
            ChichoMancho, ти си много интересен каква структура на дълга ...че и по кредитори ....то и да има някакво инфо ..едва ли е голата истина ...те толкова неща натамъниха .....
            скъпа, структурата ще ми загатне за верижните реакции в следствие на евентуалния мораториума. Ти да не си мислиш ония дето са им пращали тировете с пари са глупаци. Играта е дебела от най-конспиративните. На нас мишоците може да се представя като хорор, но все си мисля, че който има излишни пари да ги 'раздава', има и мозък.

Коментар

• Утре вдругиден може да последва корекция до 1.44 като нищо А пък тва злато де го говорите все още нищо не е решено при него тепърва има сега да се гледа какво ще се случва при него визирам дневна графика Ценово движение което се е развивало със седмици и месеци не възможно да се определи от някакъв си дневен шип
              Pip master

Коментар

В тази връзка да те питам имаш ли структурата на дълга им - по кредитори. Другото, което не мога да разбера, защо са отпускани кредити над допустимите за обслужване обеми(нормативни)..... много съмнително е това.
                ChichoMancho, ти си много интересен каква структура на дълга ...че и по кредитори ....то и да има някакво инфо ..едва ли е голата истина ...те толкова неща натамъниха .....
                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Гуоем си!!

Коментар

• ....

аноне мога ли да те попитам защо каза че инфлацията трябва да е на 5 и над 5% за
                    да реагира златото

искам да кажа не трябва ли доста по рано
                    от тези 5% за да имаме инфлационен натиск

а се чудя дори и в момента на годишна база
                    инфлацията е относително висока но никой не отиграва инфлационен натиск

защо това е така?

Коментар

• Първоначално изпратено от USBPerorr Разгледай мнение
                      Нещо си нервен а, ГРУЙО
                      Мухляри като тебе държат форума на кота НУЛА , та затова ....не за друго .
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Сори, но не мога да ти кажа. Досега не е фалирала развита държава, още повече от ЕС.
                        ..... между другото съм се чудил, защо фалита (по-точно мораториум) на една държава се възприема от хората, като фалит на ООД с капитал 5 лефа .поне такива емоционални сигнали долавям.
                        Лично на мен ми се иска да разбера размера на проблема, не че има някакво търговско значение за мен, а от чисто любопитство. В тази връзка да те питам имаш ли структурата на дълга им - по кредитори. Другото, което не мога да разбера, защо са отпускани кредити над допустимите за обслужване обеми(нормативни)..... много съмнително е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          ... Додд-Франк не повишава търсенето, напротив - ограничава го.
                          това имах предвид...друг път ще се обосновавам повечко
                          лека и успешна от мен

Коментар

на 1 и 5 мин индикации за по-дълбока корекция.
                            лонг ойро @ 45 стоп 31 таргет 20-25 пипа
                            Гуоем си!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Получих и кво ? А, боте - или четеш само тва дето ти изнася ?!
                              Нещо си нервен а, ГРУЙО

Коментар

на 1 и 5 мин индикации за по-дълбока корекция.
                                лонг ойро @ 45 стоп 31 таргет 20-25 пипа

касирани 20 пипа @ 65
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X