IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
    .... по отношение на Руки идеята ми беше друга, но пък карай .... доста свежо го рушкаш.
    идеята е ясна. днес обаче цял ден се занимавам със странични неща и едва преди малко се освободих.в такива дни не се доближавам до компа щото боли ако липсва концентрация
    тандеме,
    аз нямам твоята поносимост на загуби.да ме изтряскат 30-ина стопа докато контря , да изгубя 300-400 пипа и после да хвана един ранър за 500 пипа и да се плескам у гърдите колко съм ГОУЕМ
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ....

ето
      като се замислих и се сетих

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
        Мухахаха ,с 1/3 и 20 пипа сяда да фирка ,навярно купешка ракийка ,и вярно че е зяпал и контрел навярно , вместо да покаже на хората вход за 300-500 пипа за ден два и да си купи селски казан Мухахаха

ПП Ти пък отде се пръкна бре Успех
        .... по отношение на Руки идеята ми беше друга, но пък карай .... доста свежо го рушкаш.

Коментар

• ....

дали защото миналогодишната база беше
          ниска и усредняването не показва инфлационен натиск?

Коментар

Ами ако познаваш ,някой който може и в двете посоки
            ,той със сигурност ще е мой клонинг
            Кликни върху къщичката Мухахахахаха
            Пуашиш ме Успех!
            Last edited by Amsterdamm; 23.06.2011, 20:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Тандемче, ти къс ли си дълъг ли си къф си? Вече се Убърках с твоите позиции
              Ами ако познаваш ,някой който може и в двете посоки
              ,той със сигурност ще е мой клонинг
              Кликни върху къщичката Мухахахахаха
              Last edited by Amsterdamm; 23.06.2011, 20:43.

Коментар

Мухахаха ,с 1/3 и 20 пипа сяда да фирка ,навярно купешка ракийка ,и вярно че е зяпал и контрел навярно , вместо да покаже на хората вход за 300-500 пипа за ден два и да си купи селски казан Мухахаха

Тандемче, ти къс ли си дълъг ли си къф си? Вече се Убърках с твоите позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  МАЙМУН това 82 май няма да е
                  тоз месец бря
                  ъхъъъ и аз като мъжете рекох да вляза в долар/ йена и съм си веке втора седмица влязъл

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                    аноне мога ли да те попитам защо каза че инфлацията трябва да е на 5 и над 5% за
                    да реагира златото

искам да кажа не трябва ли доста по рано
                    от тези 5% за да имаме инфлационен натиск

а се чудя дори и в момента на годишна база
                    инфлацията е относително висока но никой не отиграва инфлационен натиск

защо това е така?
                    Аз се чудя защо толкова време златото бръбчи все нагоре, а то било щот сергу подържаше инфлация над 12%. сега като падна инфлацията на 4.8% и златото се свлече. Каква била работата.

Коментар

Гуоем е, щото днес цял ден е зяпал, как се сурка надоле .... и накрая, когато ората седнаха да си пият ракията, на него му дойде музата

Коментар

Човеко може цял ден да е гледал, но влезе, каза кво е видял, стигна си целта и излезе А аз днес гледам, ама яко гледам Правя добавки в къси QQQ и чакам 82 в долар/йена
                        МАЙМУН това 82 май няма да е
                        тоз месец бря
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Има я структурата в http://forexstrategybuilder.com/%d0%...a%d0%b8-%d1%84
                          Това е полезна информация.
                          Мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                            ChichoMancho, ти си много интересен каква структура на дълга ...че и по кредитори ....то и да има някакво инфо ..едва ли е голата истина ...те толкова неща натамъниха .....
                            Има я структурата в http://forexstrategybuilder.com/%d0%...a%d0%b8-%d1%84

Коментар

Ъм те батковците само те залъгват с тази ракия бре. В бирата е истината. Що я заебаваш така
                              знам , така е .
                              понякога обаче обстоятелствата налагат пиенье на ракия със салатка
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

..... между другото съм се чудил, защо фалита (по-точно мораториум) на една държава се възприема от хората, като фалит на ООД с капитал 5 лефа .поне такива емоционални сигнали долавям.
                                Лично на мен ми се иска да разбера размера на проблема, не че има някакво търговско значение за мен, а от чисто любопитство. В тази връзка да те питам имаш ли структурата на дълга им - по кредитори. Другото, което не мога да разбера, защо са отпускани кредити над допустимите за обслужване обеми(нормативни)..... много съмнително е това.
                                За Гърция може да е мораториум, но може и да е орязване (60-70%).

Ами няма много точна стурктура на дългодържателите.
                                Последно четох, че ЕЦБ държи 80 млрд. евро, гръцките банки 60 и останалото до 320 не е много ясно как са разпределени. Имайки предвид, че рейтинга на Гърция от доста време е понижен, може да се предполага, че много малка сума се държи от държави. Повечето трябва да са частни кредитори.

Коментар

X